Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
3.4.15 20:01

Dr videl jen jedno vajičko :nevim: Tak nevím, zda se priklanet dle ultra nebo dlle testu, ale pokud testy sílí, tak asi dle testu, ale tak zase že by se mudr seknul téměř o 4 dny? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
3.4.15 20:16

@filome tak se snazte i podle toho jak urcila ovu dr dle utz i podle ovu testu :-). A ovulaci by jste nemeli minout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
3.4.15 20:19

To je fakt :palec:, ale už me to vyčerpává, ráda bych šla spát bez sexu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
3.4.15 20:28

@filome no to ja dnes bez nej spat pujdu :cert: i kdyz nedobrovolne…chlap usnul a nejevi dnes o snazeni zajem…a to mam dnes ovulaci…no a zitra uz bude pozde takze tento mesic z toho nic nebude :zed: ale vcera bylo tak miziva sance tu je no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
3.4.15 20:42

Jé nechat chvili spát a pak šup ho vzbudit. Určitě se rád přidá :). Nebo brzy rano, ale nevím jak dlouho trvá plaváčkum cesta k vajičku :) Ale četla jsem, že spermie přežijí 4 dny. Budu držet palce!!! Já taky rano, až mi prijde muž z noční, už mi volal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
4.4.15 13:50

@filome tak to bylo presne jak pises :-) chvilku si zdriml a pak se to jeste zvladlo :-D takze mame splneno a ted uz budem jen cekat jak to dopadne :-) taky vam drzim palce dej pak vedet jestli se zadarilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.4.15 20:38

@gabiqa tak parada, vzbudit a je to :D, spát muže vždycky :D. U nas vše ok, ale priklanim se tedy k testum než dle ultrazvuku, test je dnes tedy pozitivní, takže máme na to dva dny zase :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.4.15 20:40
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.4.15 20:59
@filome píše: :pankac: :pankac:
:pankac: pekne…A pak, ze jsi uz ovulku mela dle lekare :jazyk:…Kolikaty den jsi dnes? Ja mela s manzelem sex ve ctvrtek a vcera tak snad jsme to nejak pojistili.Nebo jsme meli mit i dneska? Kdo mi poradi holky? Videly jste me testy. Vcera jsem byla 20den po menses.Tak doufam, ze ovulacr neprobehla dneska :think: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.4.15 21:27

@Borůvka12 Já jsem dnes 16DC, takže asi budu mít 17 DC ovu :D, no koukám, že dle ultrazvuku je to uplne jinak a docela opravdu jinak :mrgreen: a ty jsi jsi mela ovu kdy presne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.4.15 22:18
@filome píše:
@Borůvka12 Já jsem dnes 16DC, takže asi budu mít 17 DC ovu :D, no koukám, že dle ultrazvuku je to uplne jinak a docela opravdu jinak :mrgreen: a ty jsi jsi mela ovu kdy presne???

Dle grafu jsem ji mela mit ve ctvrtek…Testy jsem delala streda, ctvrtek a patek a byly tam mega dalnice.Tak doufam, ze ty 2dny stacily :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
5.4.15 14:15

@filome hezky pozitivní testík :potlesk: tak šup na to :D máš to uplně stejně jako já…já mám vždycky pozitivní ovu test 16dc a 17 tedy nejspíš ovulaci ale mám cyklus 28 dní tak snad těch 11 dní na zahnízdění stačí :think: jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.4.15 20:31

Ahoj holky.Tak dnes jsem byla na klinice a ovulace pry byla o vikendu, coz jsem byla 20-21den po menses. Jinak koukala na delohu, moc se doktorce libila, nevim proc.Mela jsem na vajecnicich jeste folikuli a na pravem pry byli domimantni. Takze to i odpovida jak me bolelo o vikendu na prave strane. Nicmene sex byl ctvrtek a patek, tak to vidim beznadejne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
8.4.15 07:09

Ahoj holky, jsem v soku.Ted jsem byla na toalete a na kalhotkach trochu krve.To same na papiru :think:.Co to? Vcera jsem byla na tom utz a vse v poradku jak jsem psala vcera.Snsd mi tam neco lekarka neudelala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
8.4.15 08:26

@Borůvka12 ahojky :) no je to divné teda…ale i to že máš teda ovu celkem pozdě :think: a jak dlouhý máš cyklus? nemůže to krvácení být menses? že by třeba přišla dřív? nebo to může být ještě po tom vyšetření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí