Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dr videl jen jedno vajičko
Tak nevím, zda se priklanet dle ultra nebo dlle testu, ale pokud testy sílí, tak asi dle testu, ale tak zase že by se mudr seknul téměř o 4 dny? ![]()
@filome tak se snazte i podle toho jak urcila ovu dr dle utz i podle ovu testu
. A ovulaci by jste nemeli minout ![]()
To je fakt
, ale už me to vyčerpává, ráda bych šla spát bez sexu ![]()
@filome no to ja dnes bez nej spat pujdu
i kdyz nedobrovolne…chlap usnul a nejevi dnes o snazeni zajem…a to mam dnes ovulaci…no a zitra uz bude pozde takze tento mesic z toho nic nebude
ale vcera bylo tak miziva sance tu je no ![]()
Jé nechat chvili spát a pak šup ho vzbudit. Určitě se rád přidá
. Nebo brzy rano, ale nevím jak dlouho trvá plaváčkum cesta k vajičku
Ale četla jsem, že spermie přežijí 4 dny. Budu držet palce!!! Já taky rano, až mi prijde muž z noční, už mi volal ![]()
@filome tak to bylo presne jak pises
chvilku si zdriml a pak se to jeste zvladlo
takze mame splneno a ted uz budem jen cekat jak to dopadne
taky vam drzim palce dej pak vedet jestli se zadarilo ![]()
@gabiqa tak parada, vzbudit a je to
, spát muže vždycky
. U nas vše ok, ale priklanim se tedy k testum než dle ultrazvuku, test je dnes tedy pozitivní, takže máme na to dva dny zase
![]()
@filome píše:![]()
@Borůvka12 Já jsem dnes 16DC, takže asi budu mít 17 DC ovu
, no koukám, že dle ultrazvuku je to uplne jinak a docela opravdu jinak
a ty jsi jsi mela ovu kdy presne???
@filome píše:
@Borůvka12 Já jsem dnes 16DC, takže asi budu mít 17 DC ovu, no koukám, že dle ultrazvuku je to uplne jinak a docela opravdu jinak
a ty jsi jsi mela ovu kdy presne???
Dle grafu jsem ji mela mit ve ctvrtek…Testy jsem delala streda, ctvrtek a patek a byly tam mega dalnice.Tak doufam, ze ty 2dny stacily
.
@filome hezky pozitivní testík
tak šup na to
máš to uplně stejně jako já…já mám vždycky pozitivní ovu test 16dc a 17 tedy nejspíš ovulaci ale mám cyklus 28 dní tak snad těch 11 dní na zahnízdění stačí
jak to máš ty?
Ahoj holky.Tak dnes jsem byla na klinice a ovulace pry byla o vikendu, coz jsem byla 20-21den po menses. Jinak koukala na delohu, moc se doktorce libila, nevim proc.Mela jsem na vajecnicich jeste folikuli a na pravem pry byli domimantni. Takze to i odpovida jak me bolelo o vikendu na prave strane. Nicmene sex byl ctvrtek a patek, tak to vidim beznadejne ![]()
Ahoj holky, jsem v soku.Ted jsem byla na toalete a na kalhotkach trochu krve.To same na papiru
.Co to? Vcera jsem byla na tom utz a vse v poradku jak jsem psala vcera.Snsd mi tam neco lekarka neudelala ![]()
@Borůvka12 ahojky
no je to divné teda…ale i to že máš teda ovu celkem pozdě
a jak dlouhý máš cyklus? nemůže to krvácení být menses? že by třeba přišla dřív? nebo to může být ještě po tom vyšetření ![]()