Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2071
10.3.15 12:02

Mamatest me delal celkem dost viditelne duchy jiz nekolikrat a tehotna jsem nebyla…uz jim neverim a nekupuju je…nejlepsi je dr.max zkus ten :palec: drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 20:20

test

Tak menses stale nikde, prsa boli…Dnes jsem zkusila test a opet nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.3.15 20:25

@Borůvka12 Já tam vidím pěknýho dušíka :kytka:, zkus zase za dva dny a uvidíš jak bude sílit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 20:31
@Eliiinka píše:
@Borůvka12 Já tam vidím pěknýho dušíka :kytka:, zkus zase za dva dny a uvidíš jak bude sílit:)

Jenze divne je, ze sex probehl 25 a 26 unora.Coz jsem byla 13 a 14den po menstruaci. Takze kdybych byla tehu tak uz by tam musela byt dalnice…A v utery 3brezna mne pul dne poboleval podbrisek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.3.15 20:36

A kdy měla přijít ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 20:45
@Eliiinka píše:
A kdy měla přijít ms?

Vcera. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.3.15 20:47

@Borůvka12 tak je třeba ještě brzo, uvidíš tak za dva dny, jestli bude čárka silnější zašla bych na krev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
12.3.15 20:51
@Borůvka12 píše:
Jenze divne je, ze sex probehl 25 a 26 unora.Coz jsem byla 13 a 14den po menstruaci. Takze kdybych byla tehu tak uz by tam musela byt dalnice…A v utery 3brezna mne pul dne poboleval podbrisek…

je tam duch a že byl sex v tyto dny neznamená, že taky byla ovulace, já mívám ovulaci 17-19dc a den po očekávané ms jsem měla taky jen dušíka, já bych byla spíš optimistická ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 20:51
@Eliiinka píše:
@Borůvka12 tak je třeba ještě brzo, uvidíš tak za dva dny, jestli bude čárka silnější zašla bych na krev :palec:

Nekde jsem cetla, ze taky par dni trva nez oplodnene vajicko doputuje do delohy a teprve zacne potom vylucovat hcg. A take je mozne, ze ovulka probehla dele a spermonici na ni par dni pockali :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 20:53
@marti81 píše:
je tam duch a že byl sex v tyto dny neznamená, že taky byla ovulace, já mívám ovulaci 17-19dc a den po očekávané ms jsem měla taky jen dušíka, já bych byla spíš optimistická ;)

Dekuji Ti…Nekde jsem si vyslechla, ze kdybych byla tehu tak tam uz musi byt dalnice, ze nekomu test ukazal // uz 7dni po ovulaci :roll: 8o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.3.15 20:56
@Borůvka12 píše:
Nekde jsem cetla, ze taky par dni trva nez oplodnene vajicko doputuje do delohy a teprve zacne potom vylucovat hcg. A take je mozne, ze ovulka probehla dele a spermonici na ni par dni pockali :mrgreen: :lol:

přesně tak, určitě bych ještě počkala :pankac: dušík vypadá pěkně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
12.3.15 20:56
@Borůvka12 píše:
Dekuji Ti…Nekde jsem si vyslechla, ze kdybych byla tehu tak tam uz musi byt dalnice, ze nekomu test ukazal // uz 7dni po ovulaci :roll: 8o :?:

to je strašně individuální, já to měla opravdu takto a ty 3 dny do případné ovulace spermie vydržet mohou, taky jsem takto otěhotněla a viditelnější čárku jsem měla až 2 nebo 3 dny po očekávané ms. Uvidíš, budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 20:59

No a to jsem ale zapomnela napsat, ze jsem si jeste dnes udelala digitalni test a hadejte co tam bylo? Nic :( :( :(.Jo a taky to pry muze delat cysta ty duchy na testu…No jsem z toho jalova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 21:32
@Peczka píše:
@Borůvka12 nechci ti dávat marné naděje, ale já tam ducha už tentokrát vidím. Já v den očekávané menstruace měla taky slabou čárku. Dálnici jsem měla až tak 8 dní po vynechání a to ještě ani nebyla kdo ví jak silná ta čárka.

Dekuji za zpravu..At uz to dopadne jakkoli, nejde mi do hlavy ten digitalni test :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.15 21:40
@Peczka píše:
@Borůvka12 ten digitální je 25, takže to ještě nemuselo ukázat. Zkus test zase za 2 dny a uvidíš. A dej vědět, jak si dopadla

Urcite dam vedet…Bud a nebo..Pokud to nevyjde ted, vyjde to jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí