Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mamatest me delal celkem dost viditelne duchy jiz nekolikrat a tehotna jsem nebyla…uz jim neverim a nekupuju je…nejlepsi je dr.max zkus ten
drzim palce ![]()
Tak menses stale nikde, prsa boli…Dnes jsem zkusila test a opet nic…
@Borůvka12 Já tam vidím pěknýho dušíka
, zkus zase za dva dny a uvidíš jak bude sílit:)
@Eliiinka píše:
@Borůvka12 Já tam vidím pěknýho dušíka, zkus zase za dva dny a uvidíš jak bude sílit:)
Jenze divne je, ze sex probehl 25 a 26 unora.Coz jsem byla 13 a 14den po menstruaci. Takze kdybych byla tehu tak uz by tam musela byt dalnice…A v utery 3brezna mne pul dne poboleval podbrisek…
@Borůvka12 tak je třeba ještě brzo, uvidíš tak za dva dny, jestli bude čárka silnější zašla bych na krev ![]()
@Borůvka12 píše:
Jenze divne je, ze sex probehl 25 a 26 unora.Coz jsem byla 13 a 14den po menstruaci. Takze kdybych byla tehu tak uz by tam musela byt dalnice…A v utery 3brezna mne pul dne poboleval podbrisek…
je tam duch a že byl sex v tyto dny neznamená, že taky byla ovulace, já mívám ovulaci 17-19dc a den po očekávané ms jsem měla taky jen dušíka, já bych byla spíš optimistická ![]()
@Eliiinka píše:
@Borůvka12 tak je třeba ještě brzo, uvidíš tak za dva dny, jestli bude čárka silnější zašla bych na krev
Nekde jsem cetla, ze taky par dni trva nez oplodnene vajicko doputuje do delohy a teprve zacne potom vylucovat hcg. A take je mozne, ze ovulka probehla dele a spermonici na ni par dni pockali
![]()
@marti81 píše:
je tam duch a že byl sex v tyto dny neznamená, že taky byla ovulace, já mívám ovulaci 17-19dc a den po očekávané ms jsem měla taky jen dušíka, já bych byla spíš optimistická
Dekuji Ti…Nekde jsem si vyslechla, ze kdybych byla tehu tak tam uz musi byt dalnice, ze nekomu test ukazal // uz 7dni po ovulaci
![]()
@Borůvka12 píše:
Nekde jsem cetla, ze taky par dni trva nez oplodnene vajicko doputuje do delohy a teprve zacne potom vylucovat hcg. A take je mozne, ze ovulka probehla dele a spermonici na ni par dni pockali![]()
přesně tak, určitě bych ještě počkala
dušík vypadá pěkně ![]()
@Borůvka12 píše:
Dekuji Ti…Nekde jsem si vyslechla, ze kdybych byla tehu tak tam uz musi byt dalnice, ze nekomu test ukazal // uz 7dni po ovulaci![]()
![]()
to je strašně individuální, já to měla opravdu takto a ty 3 dny do případné ovulace spermie vydržet mohou, taky jsem takto otěhotněla a viditelnější čárku jsem měla až 2 nebo 3 dny po očekávané ms. Uvidíš, budu držet palce ![]()
No a to jsem ale zapomnela napsat, ze jsem si jeste dnes udelala digitalni test a hadejte co tam bylo? Nic
.Jo a taky to pry muze delat cysta ty duchy na testu…No jsem z toho jalova…
@Peczka píše:
@Borůvka12 nechci ti dávat marné naděje, ale já tam ducha už tentokrát vidím. Já v den očekávané menstruace měla taky slabou čárku. Dálnici jsem měla až tak 8 dní po vynechání a to ještě ani nebyla kdo ví jak silná ta čárka.
Dekuji za zpravu..At uz to dopadne jakkoli, nejde mi do hlavy ten digitalni test ![]()
@Peczka píše:
@Borůvka12 ten digitální je 25, takže to ještě nemuselo ukázat. Zkus test zase za 2 dny a uvidíš. A dej vědět, jak si dopadla
Urcite dam vedet…Bud a nebo..Pokud to nevyjde ted, vyjde to jindy…