Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6605
12.4.15 14:54

Holky tak potvora se pravé rozjela tak je to jasne ale na druhou stranu mi to az tak nevadi. Měla jsem tu šílenou virozu, vysoké horečky a brala jsem často paraleln. I když vim, ze by to az tak nevadilo tak asi bych stejně měla trochu strach zda bude vše v pořádku. Navíc potřebují RTG zubu kvůli novým korunkama tak tam alespoň muzu zajít. Vim, ze jsem říkala, ze nebudu dělat žádné ovu testy ale přeci jen je asi tento cyklus zkusim abych vedela jak to s ni mam. Tak mi držte palce, včera mi kamarádka říkala, ze ji její gynekolog rekl, ze když je ženský nad 35 tak podle statistiky čeká na otěhotnění rok. No tak doufám, ze to zvládneme do toho konce léta. Krásný zbytek neděle a užívejte sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
12.4.15 14:55
@Borůvka12 píše:
Tak už je připravená uzavřená skupina Je naděje?…Kdo teda holky bude chtít přeskočte do skupiny, ať jsme uzavřené a nikdo nám sem nechodí…Jinak Vám přeji pěkný večer kočky :kytka:..Já ješte trochu špiním, v pondělí si zajdu na krev jestli se to zase o něco snížilo…

nemuzu to najit, muzu taky poprosit pozvánku nebo radu jak na to. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
12.4.15 14:56

@LAnonym je mi to líto, me taky dorazilo s týdenním zpožděním. Tak hlavu vzhůru a ted to musí vyjít :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.4.15 16:37
@1sun píše:
nemuzu to najit, muzu taky poprosit pozvánku nebo radu jak na to. Dekuji :kytka:

Ahoj :hug:,ja posilala vcera vsem pozvanku.Nic ti neprislo? Poslu teda jeste jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
12.4.15 18:51

@1sun tak vidíš aspoň budeš mět nové zuby :mrgreen: člověk se musí vždycky něčím utěšit…já se utěším tím že když to nevyjde tento měsíc tak pujdu na tetování :pankac: to už bych jako těhotná nemohla :) a když to nevyjde do července tak si budu říkat že se na dovči budu moct opalovat a dat si vínko a tak :) já už jsem ve skupince tak se přidejte taky holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
12.4.15 19:51

Ahojik holky, koukám, že jste už jinde, jak se tam mužu dostat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.4.15 20:43
@filome píše:
Ahojik holky, koukám, že jste už jinde, jak se tam mužu dostat? :D
:D. Ja vam vsem posilala pozvanky. Musite je mit od vcera.Kdyz ji dostala gabiqa tak to musite mit i vy na 100% :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.4.15 20:46

Musite mit pozvanky v upozorneni. Zkousela jsem vam ted poslat jeste jednou, ale napsalo mi to, ze uz jsem vas pozvala :think:
@gabiqa porad holkam…Prisla ti pozvanka do upozorneni nebo do zpravy? Posilala jsem vsem nastejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
12.4.15 21:08
@Borůvka12 píše:
Musite mit pozvanky v upozorneni. Zkousela jsem vam ted poslat jeste jednou, ale napsalo mi to, ze uz jsem vas pozvala :think:
@gabiqa porad holkam…Prisla ti pozvanka do upozorneni nebo do zpravy? Posilala jsem vsem nastejne :nevim:

tak ja nevim :nevim: v upozorněni nic nemam a ve skupinách nemuzu najit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.4.15 21:42
@1sun píše:
tak ja nevim :nevim: v upozorněni nic nemam a ve skupinách nemuzu najit :nevim:

To je divne :think:…Zkus to jeste jednou Je naděje? ve skupinách…A fakt jsem poslala vsem nastejne pozvanku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
13.4.15 08:54

@1sun podívej se na svůj profil v pravém horním rohu jak máš přátele tak bys měla mít i tu pozvánku…já jsem ji tam měla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.15 20:01

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Ve čtvrtek jsem zjistila na těhu testu // ta druhá byla jen slaboučká a pořád sílí dnes jsem byla na UTZ jelikož jsem o víkendu začala špinit a nebylo nic vidět, jen mi Dr řekla, že mám nízkou sliznici 5,5mm v pondělí jdu znovu na UTZ myslíte, že je šance aby se fazolka udržela.. Krev mi nebrali.. Jedno dítko už mám a také jsem s malým ze začátku špinila a teď už mu je 22 měsíců. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
45
13.4.15 20:14

Dobrý den. prosím moc o radu. týká se to otěhotnění. jelikož me cca od zacatlu minulého týdne pobolivalo v podbřišku udělala jsem si tehot.test vypadal jako teploměr značku už bohužel nevím. tento test jsem si dělala v patek a vyšel mi jako slabé pozitivní. Dnes jsem zkoušela jiný test cemio takový proužek a test vyšel jako negat. menstruaci mám nepravidelnou poslední byla 26.3.prosím myslíte ze se může jednat o těhotenství? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí