Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@filome to já koupím i těhu testy i ovu testy
a hned zkusím ovu test a uvidím jestli je čárka silnější nebo stejná
je jich v balení 7 a na příští cyklus když už +- vím kdy je ovulka spotřebuju tak pět…takže dva zbydou…jeden na sobotu a druhý zkusím v pondělí
a když bych viděla že čárky sílí tak je všechny vyplácám na zjištění těhu…
@gabiqa ještě k tomu všemu, když jsi prohmatam břicho je takové tvrdé, spíše na levé straně, je to normální?
![]()
Tak holky vidím to tenhle měsíc zas špatně. Včera jsem milování a začala jsem špinit. Jen po tedy, v noci a teď nic ale břicho mě bolí takže 100% dorazí
už z toho blbnu, tenhle měsíc žádný ovu testy, žádný pozorování, nechám tomu volný průběh, snad to vydržím
![]()
@LAnonym tak co, dělala jsi test? držím palce aby byly //
Ahoj holky.Tak jsem volala na gyndu a ano, ta hodnota hcg je tech 391.Ve stredu jdu na kontrolu tak uvidim. Nicmene jeste trochu krvacim, bricho me neboli.Ale zmatena jsem porad…
@Borůvka12 ms můžeš mít i při těhu. Pokud ti hcg poroste, tak je to na dobré cestě. Moc držím palce. Já měla první hcg 123 a za tři dny už jen 53 ale to už to odcházelo s ms. Tvé hodnoty jsou dost vysoké, tak myslím, že je dost velká naděje, že bude vše v pořádku. Držím palce ![]()
@1sun píše:
@Borůvka12 ms můžeš mít i při těhu. Pokud ti hcg poroste, tak je to na dobré cestě. Moc držím palce. Já měla první hcg 123 a za tři dny už jen 53 ale to už to odcházelo s ms. Tvé hodnoty jsou dost vysoké, tak myslím, že je dost velká naděje, že bude vše v pořádku. Držím palce
Dekuji, ale pan doktor sam rekl, ze sliznicr je nizka na tehotenstvi. Neverim na zazraky.
@Borůvka12 pokud to nedopadne, tak je dobře, že to odejde samo s ms a nemuíš na revizi. Já si to sice strašně obrečela ale teď si říkám, že to tak mělo být a hlavně můžeme hned pokračovat ve snažení ![]()
Nevěš hlavu, i zázraky se dějí. Dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
@Borůvka12 tak snad se ve středu už dozvíš na čem jsi a doufám teda že ti to dopadne dobře
…já myslím že pokud krvácíš míň než při tvé běžné menses tak šance že se mimi udrží tu je
hcg mě připadne na tak rané těhu taky dost vysoké takže snad to bude dobré…držím palce ![]()
@1sun to špinění mohlo být po tom sexu…v těhu je vevnitř všechno hrozně překrvené tak by to mohlo být tím
testík už jsi nezkoušela?
@gabiqa nezkoušela, dělala jsem včera a sněhobílo. Mám jen trošku slabounce hnědý výtok a ms nikde. Bych bývala ráno přísahala podle bolesti podbřišku, že dorazí. Pokud nepřijde, udělám test v neděli, dřív to nemá smysl. Dnes mám zpoždění 3-7dní
Ale v těhu už nevěřím i když mi je pořád šoufl od žaludku.
Tak hodnota z dnesniho hcg je 170.Tak doufaam, ze do stredy co jdu na kontrolu to klesne uplne…
@1sun nene až dneska večer nebo zítra ráno.. Dnes je to 6ty den zpoždění a já dnes začala mírně spinit
@Borůvka12 tak to mě mrzí že to tak kleslo
jediné pozitivum je že se budete moct začít brzo zase snažit popř. jít na ten ket ![]()
@Borůvka12 tak to mě moc mrzí. Teď jen aby byla hodnota nulová a můžete se hned začít snažit znovu. Určitě brzy najdeš // ![]()
@LAnonym já dnes taky trochu špiním ale tak testy jsem měla zatím negativní tak v těhu moc ani nedoufám…
Ahojik děvčata
, tak koukám podstatě negativní zpravičky
, nebojte, mimča přijdou v ten pravý čas. Mě se to říká, já vím, ale už se na to od ledna divám jinak. Ani se mi nechce testovat, už jsem to vyhnala z hlavy a dobré
. @Borůvka12 moc ti držím palečky, aby to krvacení bylo jen kvuli banalite!!!
@LAnonym jsem celý den zvědavá a ty netestuješ
@1sun taky držím palec, at se v neděli ty čárky ukaží, třeba jsi měla pozdeji ovu, když máš zpoždění
@gabiqa a ovu testika už jsi delala? Já taky vyplacala už všechny ovu testy
, do tehu se mi zatim nechce,…jeste mám 7 dní do ms, tak když už tak kolem 15 dubna driv ne
![]()