Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2071
9.4.15 21:47

@filome to já koupím i těhu testy i ovu testy :pankac: a hned zkusím ovu test a uvidím jestli je čárka silnější nebo stejná :D je jich v balení 7 a na příští cyklus když už +- vím kdy je ovulka spotřebuju tak pět…takže dva zbydou…jeden na sobotu a druhý zkusím v pondělí :lol: a když bych viděla že čárky sílí tak je všechny vyplácám na zjištění těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.15 23:41

@gabiqa ještě k tomu všemu, když jsi prohmatam břicho je takové tvrdé, spíše na levé straně, je to normální? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
10.4.15 07:58

Tak holky vidím to tenhle měsíc zas špatně. Včera jsem milování a začala jsem špinit. Jen po tedy, v noci a teď nic ale břicho mě bolí takže 100% dorazí :zed: už z toho blbnu, tenhle měsíc žádný ovu testy, žádný pozorování, nechám tomu volný průběh, snad to vydržím :D :think:
@LAnonym tak co, dělala jsi test? držím palce aby byly //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
10.4.15 09:21

Ahoj holky.Tak jsem volala na gyndu a ano, ta hodnota hcg je tech 391.Ve stredu jdu na kontrolu tak uvidim. Nicmene jeste trochu krvacim, bricho me neboli.Ale zmatena jsem porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
10.4.15 09:58

@Borůvka12 ms můžeš mít i při těhu. Pokud ti hcg poroste, tak je to na dobré cestě. Moc držím palce. Já měla první hcg 123 a za tři dny už jen 53 ale to už to odcházelo s ms. Tvé hodnoty jsou dost vysoké, tak myslím, že je dost velká naděje, že bude vše v pořádku. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
10.4.15 10:04
@1sun píše:
@Borůvka12 ms můžeš mít i při těhu. Pokud ti hcg poroste, tak je to na dobré cestě. Moc držím palce. Já měla první hcg 123 a za tři dny už jen 53 ale to už to odcházelo s ms. Tvé hodnoty jsou dost vysoké, tak myslím, že je dost velká naděje, že bude vše v pořádku. Držím palce :hug:

Dekuji, ale pan doktor sam rekl, ze sliznicr je nizka na tehotenstvi. Neverim na zazraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
10.4.15 10:08

@Borůvka12 pokud to nedopadne, tak je dobře, že to odejde samo s ms a nemuíš na revizi. Já si to sice strašně obrečela ale teď si říkám, že to tak mělo být a hlavně můžeme hned pokračovat ve snažení :dance:
Nevěš hlavu, i zázraky se dějí. Dej vědět, jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
10.4.15 10:22

@Borůvka12 tak snad se ve středu už dozvíš na čem jsi a doufám teda že ti to dopadne dobře :kytka:…já myslím že pokud krvácíš míň než při tvé běžné menses tak šance že se mimi udrží tu je :kytka: hcg mě připadne na tak rané těhu taky dost vysoké takže snad to bude dobré…držím palce :hug:
@1sun to špinění mohlo být po tom sexu…v těhu je vevnitř všechno hrozně překrvené tak by to mohlo být tím ;) testík už jsi nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
10.4.15 10:26

@gabiqa nezkoušela, dělala jsem včera a sněhobílo. Mám jen trošku slabounce hnědý výtok a ms nikde. Bych bývala ráno přísahala podle bolesti podbřišku, že dorazí. Pokud nepřijde, udělám test v neděli, dřív to nemá smysl. Dnes mám zpoždění 3-7dní :nevim: Ale v těhu už nevěřím i když mi je pořád šoufl od žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
10.4.15 13:36

Tak hodnota z dnesniho hcg je 170.Tak doufaam, ze do stredy co jdu na kontrolu to klesne uplne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.4.15 13:37

@1sun nene až dneska večer nebo zítra ráno.. Dnes je to 6ty den zpoždění a já dnes začala mírně spinit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
10.4.15 13:47

@Borůvka12 tak to mě mrzí že to tak kleslo :( jediné pozitivum je že se budete moct začít brzo zase snažit popř. jít na ten ket ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
10.4.15 14:11

@Borůvka12 tak to mě moc mrzí. Teď jen aby byla hodnota nulová a můžete se hned začít snažit znovu. Určitě brzy najdeš // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
10.4.15 14:12

@LAnonym já dnes taky trochu špiním ale tak testy jsem měla zatím negativní tak v těhu moc ani nedoufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
10.4.15 14:40

Ahojik děvčata :hug:, tak koukám podstatě negativní zpravičky :(, nebojte, mimča přijdou v ten pravý čas. Mě se to říká, já vím, ale už se na to od ledna divám jinak. Ani se mi nechce testovat, už jsem to vyhnala z hlavy a dobré :D. @Borůvka12 moc ti držím palečky, aby to krvacení bylo jen kvuli banalite!!!
@LAnonym jsem celý den zvědavá a ty netestuješ :cert: :cert: :lol: :lol: @1sun taky držím palec, at se v neděli ty čárky ukaží, třeba jsi měla pozdeji ovu, když máš zpoždění :) @gabiqa a ovu testika už jsi delala? Já taky vyplacala už všechny ovu testy :mrgreen:, do tehu se mi zatim nechce,…jeste mám 7 dní do ms, tak když už tak kolem 15 dubna driv ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí