Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lupiky
2.4.15 13:28

@Borůvka12 tyo ty jsou krasny…

• Citovat
  • Upravit
2353
2.4.15 17:54

3

Tak uz jsme se s manzelem pomilovali :).A nedalo mi to a udelala jsem jeste jeden test ted navecer a ten mi teda prijde mega silny :nevim:…Takze to zkusime jeste zitra a asi i v sobotu.Co myslite? A popravde Vam reknu, ze jsem nikde nevidela takto silny caru u ovulacniho testu. Treba mam superovulaci a budou to dvojcatka :lol: Nebo
nedej boze, ze to znaci nejaky zdrav. problem? Ted jsem byla na gynde a cystu nemam zadnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
2.4.15 20:22

@Borůvka12 No a nemůžeš být těhu? oni ty ovulační reagují i na hcg :think: většina holek co měla tři dny po sobě takéto dálnice na ovu testech tak pak našla dvě čárky i na těhu testu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
2.4.15 20:27

Zkus si zítra ten ovu test udělat z raní moči ta totiž obsahuje Lh hormonu minimum takže by čárka měla být hodně slabá…no ale jestli tam zase najdeš takovou mega čáru tak si udělej těhu test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
2.4.15 20:50

Dobrý večer, zajímalo by me, zda je přesnější ultrazvuk nebo ovu testy? Dnes dle ultrazvuku ovulace a dle ovu testu duch, jsem z toho jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.4.15 20:55
@filome píše:
Dobrý večer, zajímalo by me, zda je přesnější ultrazvuk nebo ovu testy? Dnes dle ultrazvuku ovulace a dle ovu testu duch, jsem z toho jelen :nevim:

Tak jestli už ovulace proběhla, duch na ovu testu být má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
2.4.15 21:01

Ale včera byl čistě bílý a dnes už duch a dle dr ovu má nastat dnes večer, cž už by mela byt, břicho bolí jak das :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
2.4.15 21:08
@gabiqa píše:
@Borůvka12 No a nemůžeš být těhu? oni ty ovulační reagují i na hcg :think: většina holek co měla tři dny po sobě takéto dálnice na ovu testech tak pak našla dvě čárky i na těhu testu :D

To ne..Nedavno jsem byla na gynde a nic. A sex na ostro od te doby nebyl..Yed na vecer se mi nafouklo bricho, prsa boli jako das. Takze ovu asi klepe na dvere. Nicmene rano udelam ten test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.4.15 21:16
@filome píše:
Ale včera byl čistě bílý a dnes už duch a dle dr ovu má nastat dnes večer, cž už by mela byt, břicho bolí jak das :roll:

Tak to je divný :!
Které ovu testy jsi použila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
2.4.15 21:29

Dr Max :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.4.15 21:31
@filome píše:
Dr Max :)

Ty jsou spolehlivé :think: Sakriš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
3.4.15 08:31
@gabiqa píše:
@Borůvka12 No a nemůžeš být těhu? oni ty ovulační reagují i na hcg :think: většina holek co měla tři dny po sobě takéto dálnice na ovu testech tak pak našla dvě čárky i na těhu testu :D

Dobre rano :mavam: tak tady je ted z rana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
3.4.15 10:11

@Borůvka12 nooo tak to vipadá zajímavě :think: já být tebou tak zkusím ten těhu test šance tam je :D protože mě teda připadne divné že máš už třetí den stejně silný ovu test a ten dnešní dělaný v dobu kdy se ovu test dělat nemá a stejně čára jak blázen :potlesk: třeba když jsi byla na té gyndě tak jestě nešlo nic vidět tak si toho doktor nevšiml :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
3.4.15 19:33

Nerozumím, dle ultrazvuku už mám mít pomalu po ovulaci a čarka sílí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
3.4.15 19:56

@filome hmmm to je fakt zajimave :think: ja mam takovou carku na ovu testu dva dny pred ovulaci tak zkus testovat dal…ale ja bych rekla ze ovu teprve bude…a nebo mohl narust na druhem vajecniku dalsi folikul a bude to druha ovulace :nevim: u nekoho muze byt v jednom cyklu dvakrat v rozmezi par dnu…tak jsem to teda cetla nevim co jena tom pravdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí