Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak uz jsme se s manzelem pomilovali
.A nedalo mi to a udelala jsem jeste jeden test ted navecer a ten mi teda prijde mega silny
…Takze to zkusime jeste zitra a asi i v sobotu.Co myslite? A popravde Vam reknu, ze jsem nikde nevidela takto silny caru u ovulacniho testu. Treba mam superovulaci a budou to dvojcatka
Nebo
nedej boze, ze to znaci nejaky zdrav. problem? Ted jsem byla na gynde a cystu nemam zadnou
@Borůvka12 No a nemůžeš být těhu? oni ty ovulační reagují i na hcg
většina holek co měla tři dny po sobě takéto dálnice na ovu testech tak pak našla dvě čárky i na těhu testu ![]()
Zkus si zítra ten ovu test udělat z raní moči ta totiž obsahuje Lh hormonu minimum takže by čárka měla být hodně slabá…no ale jestli tam zase najdeš takovou mega čáru tak si udělej těhu test ![]()
Dobrý večer, zajímalo by me, zda je přesnější ultrazvuk nebo ovu testy? Dnes dle ultrazvuku ovulace a dle ovu testu duch, jsem z toho jelen ![]()
@filome píše:
Dobrý večer, zajímalo by me, zda je přesnější ultrazvuk nebo ovu testy? Dnes dle ultrazvuku ovulace a dle ovu testu duch, jsem z toho jelen
Tak jestli už ovulace proběhla, duch na ovu testu být má
Ale včera byl čistě bílý a dnes už duch a dle dr ovu má nastat dnes večer, cž už by mela byt, břicho bolí jak das ![]()
@gabiqa píše:
@Borůvka12 No a nemůžeš být těhu? oni ty ovulační reagují i na hcgvětšina holek co měla tři dny po sobě takéto dálnice na ovu testech tak pak našla dvě čárky i na těhu testu
To ne..Nedavno jsem byla na gynde a nic. A sex na ostro od te doby nebyl..Yed na vecer se mi nafouklo bricho, prsa boli jako das. Takze ovu asi klepe na dvere. Nicmene rano udelam ten test…
@filome píše:
Ale včera byl čistě bílý a dnes už duch a dle dr ovu má nastat dnes večer, cž už by mela byt, břicho bolí jak das
Tak to je divný ![]()
Které ovu testy jsi použila?
@gabiqa píše:
@Borůvka12 No a nemůžeš být těhu? oni ty ovulační reagují i na hcgvětšina holek co měla tři dny po sobě takéto dálnice na ovu testech tak pak našla dvě čárky i na těhu testu
Dobre rano
tak tady je ted z rana…
@Borůvka12 nooo tak to vipadá zajímavě
já být tebou tak zkusím ten těhu test šance tam je
protože mě teda připadne divné že máš už třetí den stejně silný ovu test a ten dnešní dělaný v dobu kdy se ovu test dělat nemá a stejně čára jak blázen
třeba když jsi byla na té gyndě tak jestě nešlo nic vidět tak si toho doktor nevšiml ![]()
Nerozumím, dle ultrazvuku už mám mít pomalu po ovulaci a čarka sílí???
@filome hmmm to je fakt zajimave
ja mam takovou carku na ovu testu dva dny pred ovulaci tak zkus testovat dal…ale ja bych rekla ze ovu teprve bude…a nebo mohl narust na druhem vajecniku dalsi folikul a bude to druha ovulace
u nekoho muze byt v jednom cyklu dvakrat v rozmezi par dnu…tak jsem to teda cetla nevim co jena tom pravdy ![]()
@Borůvka12 tyo ty jsou krasny…