Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.Tak jsem dnes zkusila testnout tim 25 a uz tam neni ani ň…Takze cekam kdy dorazi menses a pokud to nedostanu do pondeli tak mazu na gyndu…
Ahoj holky.Tak dnes rano jsem to dostala. V patek jdu na gyndu tak snad pristi mesic se zadari.At ma ta moje princezna brzy sourozence
@Peczka píše:
@Borůvka12 To je škoda, ale držím pěsti, at vám to co nejdříve vyjde
Děkuji ☺☺☺
Ahoj holky
jak se Vam dari? Neco noveho? Ja si dnes udelala ovulacni test a manzel zrovna neni doma
…Jsem myslela, ze by jsme to zkusili pekne sami, bez asistence lekaru ![]()
Ahoj holky
jak se Vam dari? Neco noveho? Ja si dnes udelala ovulacni test a manzel zrovna neni doma
…Jsem myslela, ze by jsme to zkusili pekne sami, bez asistence lekaru ![]()
Ahojky ja mam dnes uplne stejnou carku na ovu testu jako ty
doufam ze zitra uz bude pozitivni a v patek bude ovulace
vcera uz nejake snazeni probehlo na zitra a na patek planuju taky nastesti mam muze doma
. A tvuj bude jak dlouho mimo domov? i kdyby jste se tulili treba az v sobotu tak by sance na otehotneni byt mohla ![]()
@gabiqa píše:
Ahojky ja mam dnes uplne stejnou carku na ovu testu jako tydoufam ze zitra uz bude pozitivni a v patek bude ovulace
vcera uz nejake snazeni probehlo na zitra a na patek planuju taky nastesti mam muze doma
. A tvuj bude jak dlouho mimo domov? i kdyby jste se tulili treba az v sobotu tak by sance na otehotneni byt mohla
Ja poznas, ze zitra bude uz pozitivni? Ja totiz nikdy tehu test nedelala a tak presne nevim co a jak…Prijede zitra, je to kamionak
.Chapu dobre, ze ovulace by mela byt teda az zitra nebo v patek? Dnes jsem totiz 17den po menses. Takze mi ovulace vychazi na 18-19den? No tak to nejsem zrovna ukazkova jak pisou na netu 14den ![]()
@Borůvka12 ovulace je cca 14 tý den cyklu při cyklu 28 dni… tvuj testik je nadhernej… tzn. ze by mela ovu nastat za 12-48 hodin.. delej dalsi testy… vecer, rano a jak zeslabne znamena to ze probehla ovu… a zitra na to co nejdriv vlitnout ![]()
@Borůvka12 : Já když měla pozitivní ovu test, tak jsem manželovi udělala kafe a za půl hoďky po vypití jsme na to skočili. A teď čekáme holčičku
Když máš takový ovu test, tak na to klidně můžete skočit i zítra, pokud dnes třeba muže nebudeš mít doma. Držím palce ![]()
@Borůvka12 delam ovu testy uz nekolik mesicu a pozitivni ovu test je kdyz jsou obe carky stejne silne nebo ta testovaci silnejsi
ovulace nastane od pozitivniho testu za 24-48hod. takze testuj dal a uvidis myslim ze zitra uz budou carky stejne
. Zitra ho snad budu mit i ja pozitivni ukazu ti taky fotku
a hned jak ti muz dojede z cest tak na to hupsnite
a urco se zadari ![]()
Jo a ja mam cyklus 28dni a ovulace me vychazi skoro vzdy na 17dc takze klidne muzes mit taky ovulaci pozdeji ![]()
@gabiqa ale boruvka ma testovaci silnejsi nez kontrolni! Koukni, ale ja myslim ze je superpozitivni ![]()
@gabiqa píše:
@Borůvka12 delam ovu testy uz nekolik mesicu a pozitivni ovu test je kdyz jsou obe carky stejne silne nebo ta testovaci silnejsiovulace nastane od pozitivniho testu za 24-48hod. takze testuj dal a uvidis myslim ze zitra uz budou carky stejne
. Zitra ho snad budu mit i ja pozitivni ukazu ti taky fotku
a hned jak ti muz dojede z cest tak na to hupsnite
a urco se zadari
Dekuji, ale ja teda myslela, ze kdyz je carka silnejsi nez kontrolni tak je to oni. A ty pises, ze kdyz budou zitra stejne tak to bude to spravne? Fakt se v tom ztracim
@Lupiky píše:
@gabiqa ale boruvka ma testovaci silnejsi nez kontrolni! Koukni, ale ja myslim ze je superpozitivni
Prave ted jsem o tom psala @gabiqa ![]()