Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Borůvka12 jeej sory ja sem se na to foto asi blbe podivala nejak me to nedoslo
jo je silnejsi az kdyz jsem se podivala na tu fotku podruhe tak to vidim
. Promin ![]()
@Lupiky jo je superpozitivni
ja jsem supertrubka rozklikla jsem tu fotku podruhe a hned me to prastilo do oci
. Nechapu ze jsem to nevidela hned napoprve…asi mam pred ocima porad ten muj ovu test ![]()
Takze na to hupsneme zitra, patek a sobota
a pak dej se vule bozi ![]()
@Borůvka12 budu drzet palce
snad vam to vyjde
ja bych taky chtela druhe ditko bez pomoci lekaru nemame uz zamrazeno tak se hold musime hodne snazit ![]()
Dobre rano holky.Tak cekam na manzela, mel by prijet za 2hodiny.Pred malou chvilku jsem zkusila testik a ten je snad jeste lepsi ![]()
Ahoj holky, s dovolením se přidám. Vím, že nejste vědmy, ale zkusím se zeptat na zkušenosti. Mám 15 dní po OVU, dokázali jsme se dokonce i trefit s načasováním intimit
. Testy ovšem negativní, MS nikde, mám jen slabé bolesti bradavek, pocit jako na MS a hnusnou chuť v puse. Měla ste to některá a bylo z toho něco? ![]()
Přeji všem hezký den, Ter
Dobrý den všem, moc bych vás chtěla poprosit o radu. Po dvou letech snažení o mimi to vypadá že se konečně zadařilo. Mám 4 dny zpoždění a na těhu. testech mam sice slabší druhou čárku, která ale den ode dne tmavne. Problém je v tom, že v práci musím zvedat poměrně těžké věci a tak se bojím aby se něco nepokazilo a doktor mě vezme až za 3 týdny ![]()
@bllonde píše:
Dobrý den všem, moc bych vás chtěla poprosit o radu. Po dvou letech snažení o mimi to vypadá že se konečně zadařilo. Mám 4 dny zpoždění a na těhu. testech mam sice slabší druhou čárku, která ale den ode dne tmavne. Problém je v tom, že v práci musím zvedat poměrně těžké věci a tak se bojím aby se něco nepokazilo a doktor mě vezme až za 3 týdny
Ja sla na neschopenku hned. Zkuste jit za obvodakem nebo jednoduse zavolejte gynekologovi a reknete, jake mate v praci narocne podminky. Pokud je normalni, pochopi to.Moje gynekolozka me dala okamzite na neschopenku, jelikoz jsem delala 12h sluzby, nocni a k tomu v LDN..Tahala jsem tezke pacienty a nikdy nevite co tam radi ![]()
@Borůvka12 tyjoo tak to je cara jak blazen
to sem nikdy nemela…ale dnes uz mam ovu test taky pozitivni
takze dnes u nas taky bude snazenicko ![]()
@Borůvka12 nooo ale vcera byl pozitivnejsi, tzn hormon uz klesa, tzn k ovulaci dojde za par hodin ![]()
@Lupiky píše:
@Borůvka12 nooo ale vcera byl pozitivnejsi, tzn hormon uz klesa, tzn k ovulaci dojde za par hodin
Nn dnes je tmavsi…