Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2071
1.4.15 21:17

@Borůvka12 jeej sory ja sem se na to foto asi blbe podivala nejak me to nedoslo :zed: jo je silnejsi az kdyz jsem se podivala na tu fotku podruhe tak to vidim :-). Promin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
1.4.15 21:24

@Lupiky jo je superpozitivni :D ja jsem supertrubka rozklikla jsem tu fotku podruhe a hned me to prastilo do oci :-). Nechapu ze jsem to nevidela hned napoprve…asi mam pred ocima porad ten muj ovu test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
1.4.15 21:56

Takze na to hupsneme zitra, patek a sobota 8) 8) 8) a pak dej se vule bozi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
1.4.15 22:16

@Borůvka12 budu drzet palce ;) snad vam to vyjde :-) ja bych taky chtela druhe ditko bez pomoci lekaru nemame uz zamrazeno tak se hold musime hodne snazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
2.4.15 09:05

Dobre rano holky.Tak cekam na manzela, mel by prijet za 2hodiny.Pred malou chvilku jsem zkusila testik a ten je snad jeste lepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.4.15 09:18

Ahoj holky, s dovolením se přidám. Vím, že nejste vědmy, ale zkusím se zeptat na zkušenosti. Mám 15 dní po OVU, dokázali jsme se dokonce i trefit s načasováním intimit :). Testy ovšem negativní, MS nikde, mám jen slabé bolesti bradavek, pocit jako na MS a hnusnou chuť v puse. Měla ste to některá a bylo z toho něco? :)
Přeji všem hezký den, Ter

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupiky
2.4.15 10:23

@Borůvka12 drzim palecky aby to klaplo :hug:

• Citovat
  • Upravit
2
2.4.15 10:38

Dobrý den všem, moc bych vás chtěla poprosit o radu. Po dvou letech snažení o mimi to vypadá že se konečně zadařilo. Mám 4 dny zpoždění a na těhu. testech mam sice slabší druhou čárku, která ale den ode dne tmavne. Problém je v tom, že v práci musím zvedat poměrně těžké věci a tak se bojím aby se něco nepokazilo a doktor mě vezme až za 3 týdny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
2.4.15 11:54
@bllonde píše:
Dobrý den všem, moc bych vás chtěla poprosit o radu. Po dvou letech snažení o mimi to vypadá že se konečně zadařilo. Mám 4 dny zpoždění a na těhu. testech mam sice slabší druhou čárku, která ale den ode dne tmavne. Problém je v tom, že v práci musím zvedat poměrně těžké věci a tak se bojím aby se něco nepokazilo a doktor mě vezme až za 3 týdny :(

Ja sla na neschopenku hned. Zkuste jit za obvodakem nebo jednoduse zavolejte gynekologovi a reknete, jake mate v praci narocne podminky. Pokud je normalni, pochopi to.Moje gynekolozka me dala okamzite na neschopenku, jelikoz jsem delala 12h sluzby, nocni a k tomu v LDN..Tahala jsem tezke pacienty a nikdy nevite co tam radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
2.4.15 12:10

ovu test 2

Dnesni ovu test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
2.4.15 12:23

@Borůvka12 tyjoo tak to je cara jak blazen :potlesk: to sem nikdy nemela…ale dnes uz mam ovu test taky pozitivni :-) takze dnes u nas taky bude snazenicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupiky
2.4.15 12:33

@Borůvka12 nooo ale vcera byl pozitivnejsi, tzn hormon uz klesa, tzn k ovulaci dojde za par hodin :palec:

• Citovat
  • Upravit
2353
2.4.15 12:57
@Lupiky píše:
@Borůvka12 nooo ale vcera byl pozitivnejsi, tzn hormon uz klesa, tzn k ovulaci dojde za par hodin :palec:

Nn dnes je tmavsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
2.4.15 13:01

Ten spodni je dnesni…Asi jsou na stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
2.4.15 13:12

@Borůvka12 jo me taky pripadnou stejne silne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí