Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@filome jsi moc hodná
ale moc tomu nevěřím. I když jsem si myslela, že se ta potvora dnes dostaví a nic, ráno tričku slabě nahnědlé špinění ale to bylo určitě po večerním sexu. Od dopoledne čisto. Tak já vážně nevím. Pořád se mi točí hlava a je mi divně ![]()
@filome No já už práv žádné ovu testy doma nemám, ale zítra jedem nakupovat tak se stavím v dr.max a koupím ovu i těhu testy do zásoby…ale ten těhu test zkusím nejdřív v úterý to budu den před menses
ale určitě těhotná nebudu už v to nevěřím že se to přirozeně podaří ![]()
@1sun jejda škoda
ale dobré je že to bereš s tak pozitivním přístupem ![]()
@1sun Tak to me mrzí, ale další snažení je tu
, já jsem v den MS byla snad i rada, že už to alespon vím a nemusím se vecne hlídat. Určite budu držet palečky za par dní ![]()
@gabiqa tak dobře nakup a jsem zvědavá
a budeš testovat už zitra???
Holky moje.Dnes jsem zazadala o nastaveni soukromi nasi diskuze.Tak aby jste to vedeli, az se sem nebudete moc dostat
zazadejte o pridani.Diky za pochopeni a preji pekny zbytek vecera…P. s:chci sem davat nejakr fotky a vy mozna take, tak at nam se nelezou „nezvani“
@filome no tak večerní atmosféra fakt „na jednicku“ MS přišla
brečela jsem jak malá, je mi to líto, ale dekuji za držení palecku
![]()
@filome ahojky
dnes jsem nakoupila testy do zásoby a hned jsem udělala těhu i ovu test ale na ovulačním hodně slabá a na těhu testu nic
no dalo se to čekat jsem teprve týden po ovulaci
tak uvidíme jestli mrcha ve středu přijde…jinak to vipadá že už teda čekám na menses už jen já…a mě taky určitě dorazí tak začnem všechny odznova a ono se nám určitě zadaří
@Borůvka12 tak já si určo zažádám
@LAnonym tak to je mě líto vipadá to že máme na tu mrchu smůlu všechny tak snad se to brzo obrátí a budem všechny těhule ![]()
Tak holky ja uz nevim. Myslela jsem ze prisla, když jsem šla na Wc včera měla jsem na papíru trochu krev. Tot ale vše, jen slabé hnědé spineni, ale jen malinko. Je mi porad tele od žaludku a jsem unavená. Uz z toho blbnu, kdyby tak prisla měla bych alespoň na chvíli čistou hlavu ![]()
@1sun to tak mám vždycky taky že se začne menses rozjíždět a pak se na jeden den umí i zastavit…myslím si že je z toho jak se pořád pozoruju a myslím na to… protože jakmile už se smířím s tím že těhotná určitě nebudu tak se to rozjede naplno…nevím asi na to působí i ten stres z toho pozorování se pořád ![]()
Tak už je připravená uzavřená skupina Je naděje?…Kdo teda holky bude chtít přeskočte do skupiny, ať jsme uzavřené a nikdo nám sem nechodí…Jinak Vám přeji pěkný večer kočky
..Já ješte trochu špiním, v pondělí si zajdu na krev jestli se to zase o něco snížilo…
@Borůvka12 já bych tam přeskočila ale nějak nevím kde tu skupinku hledat…dívala jsem se do nejnovějších skupin ale je naděje? jsem tam neviděla…mohla bys mě poslat pozvánku prosím ![]()