Je něco co vlastní mámě nedokážete odpustit ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.15 07:47

Ano, že si nikdy nevšimla, že mě otčím zneužívá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 08:00

Že mě nepodpořila, když jsem se po dlouhých snahách rozhodla pro rozvod. Podle ní jsem na to neměla právo, protože jsem nic neměla, nic neuměla, nic nebyla.. Sice mi stále pomáhala, ale tuto skutečnost vytesnila, nemohla jsem se s ní poradit, svěřit se, poplakat, vším jsem si musela projít sama, nic nechtěla vědět o tom.
I když rodič s něčím nesouhlasí, měl by stát při dítěti ne? Zvlášť když je to tak osobní vec, při které rodič dítěti nesvítí, aby mohl znát vše podrobně.

• Citovat
  • Upravit
3711
14.11.15 08:12
@Anonymní píše:
Ptám se anonymně, protože mě to opravdu zajímá, klidně pište také anonymně.Chci se zeptat jestli je ve vašem životě něco co vaše máma udělala co jí nedokážete odpustit?
Neptám se ani na to, zda spala s vaším manželem, nebo vás okradla atd…ptám se spíše na něco netradičního nebo né úplně typického…

To, že jednou byla tak naštvaná a vyrazila mi svým chováním zub :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 08:14
@Anonymní píše:
Ptám se anonymně, protože mě to opravdu zajímá, klidně pište také anonymně.Chci se zeptat jestli je ve vašem životě něco co vaše máma udělala co jí nedokážete odpustit?

Ano.

• Citovat
  • Upravit
33916
14.11.15 08:27
@Anonymní píše:
:( :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.11.15 08:28

Chtěla jsem taky něco napsat, ale po přečtení nemám už co..to je strašné čím si lidé prochází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.11.15 08:28
@zvidavajanca píše:
To, že jednou byla tak naštvaná a vyrazila mi svým chováním zub :?

chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
14.11.15 08:30
@Anna766 píše:
Já se mámė snažím odpustit že mě nemilovala. A nějak mi to nejde.

Nápodobně,jsem holt nechtěné dítě a nevím,proč mi to celý život dává sežrat - jako bych za to mohla. A taky mi nejde odpustit,zvl.když se chová,jak se chová a dělá odmala velké rozdíly ve výchově mezi mnou a mým mladším bráchou (což se jí nejednou vymstilo/vrátilo…holt co člověk zaseje,to sklízí) a bohužel se to projevilo i na jeho vztahu ke mně - něco jako „támhle mám někde ségru“ a to je vše. :(

@Voltiček píše:
To, že se mi nikdy nedokázala za nic omluvit. Vždy vytvářela výčitky u mě. Toho se u svých dětí vyvaruju. :kytka:

Bohužel to samý. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
14.11.15 08:38
@Anonymní píše: Že mě nepodpořila, když jsem se po dlouhých snahách rozhodla pro rozvod. Podle ní jsem na to neměla právo, protože jsem nic neměla, nic neuměla, nic nebyla.. Sice mi stále pomáhala, ale tuto skutečnost vytesnila, nemohla jsem se s ní poradit, svěřit se, poplakat, vším jsem si musela projít sama, nic nechtěla vědět o tom.
I když rodič s něčím nesouhlasí, měl by stát při dítěti ne? Zvlášť když je to tak osobní vec, při které rodič dítěti nesvítí, aby mohl znát vše podrobně.

Tak tak. I při mém rozvodu, ze kterého já se s antidepresivy dostávala přes rok, mi ještě řekla, že si za to můžu a já přitom po 14 hezkých letech manželství dělala vše pro jeho záchranu, kdy chlap asi nezvlád mé celoživotní zdrav. problémy, které mu před tím nikdy nevadily, což ale nemohl jako jedinou věc říct nahlas, bo by byl před ostatními za ha.jzla…
Záviděla jsem vždy těm, kteří mohli zajít za mámou a svěřit se, ona je uchlácholila..a jedno, v kolika letech, nebo asp. říct něco jako „to bude dobrý, to zvládneš“ - ne, ještě mi vynadá, dokonce aniž si vůbec vyslechne, oč jde, takže ani neví, nač reaguje. Prostě proto, že to jsem JÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 08:41

Že si vždycky našla nějakýho debila co ji buď podváděl, mlátil, byl gambler nebo chlastal a nedokázala od něj odejít a já jsem si tak vypěstovala pěknou averzi a nedůvěru ke všem chlapům, všechno mi na nich vadí, protože každý z „tatínků“ měl nějakou hnusnou vlastnost… a táhne se to se mnou i teď v manželství… jo a taky že nezůstala s mým ofiko tatínkem, to je pan milionář a jeho dětičky (krom mě) se mají jak prasata v žitě a já od malička nemohla pomalu ani na školní vejlet protože na něj nebylo… ale jinak mě vychovala skvěle a miluju ji

• Citovat
  • Upravit
39942
14.11.15 08:46
@Anonymní píše:
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.11.15 08:49

Mrzí mě, co tady čtu.
Moje mamka je skvělá, má nejlepší kamarádka.
Asi založím opačné téma ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 09:26

Jo nechtela jsem s ni kvuli hadce mluvit, tak jsem ji nebrala telefon a ona zavolala na policii, ze jsem psychicky labilni, ze me maji najit a dovest k nim, ze ona si me tam vyzvedne a postara se o me.. Nastesti mel sluzbu muj kamarad, hned mi volal a vse bylo vysvetleno. Matce rekli, ze jsem v poradku a ze s ni nechci mluvit… Toto ji nikdy neodpustim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 09:36

Že obětovala svůj rodinný život svým rodičům. Její děti i manžel byli vždycky až na druhém místě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 09:39

Že máma tušila, že mě táta zneužívá, ale nic neudělala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová