Je něco co vlastní mámě nedokážete odpustit ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35420
14.11.15 09:39

Ano. Proti některým příběhům tady ale malichernost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 10:07

@Žirafa 69 jj, měly jsme s mamkou hezký vztah, jezdily na dovolené, bydlela jsem s ní dlouho.. Byly jsme si blízké. Navíc celou dobu na manžela nedávala, hadala se s ním, viděla na něm hodně špatného, já ho bránila, snažila se 7 let. Pak už jsem nemohla. Čekala jsem podporu a ona to vytesnila. Takže pak ani nevěděla, že a kdy mám stání u soudu, kdy byl rozvod, děti mi hlídala kamarádka, se kterou jsem i všechno probírala. Jo, pomohly mi kamarádky, ne vlastní máma, ta si to odmítala připustit, že se to děje. Nebylo to příjemné období, ale ten vztah už je od té doby jiný. Nesveruju se s ničím a nečekam oporu. Smutné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 10:30
  • že nechala svou matku, aby nám ničila život
  • že mi při problémech ve škole nevěřila, i když jsem jí nikdy nelhala
  • že mě nedokázala opravdu pochválit, protože úspěchy pro ni byly samozřejmost a neúspěchy důvod ke kritice :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
9006
14.11.15 13:36

Me maminka umrela, s tatou jsem mela krasny vztah, ted je mu 80. a nemluvi se mnou vice jak pul roku i presto, ze jsem se o nej vzdy starala a bydlime spolu, pro me je to psychicky dost narocne ani k svatku mi nepopral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 14:48

Že nás se sestrou psychicky i fyzicky týrala.

A když nám bylo 13 a 15, beze slova rozloučení nás opustila. Našla si jiného chlapa a ani svému manželovi, ani svým dětem nic neřekla a najednou prostě nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 18:15

Ano, že nechala mého otce, aby mě bil za všechno, i za blbou dvojku ve škole. A že když se s ním rozvedla, vzala si hned na to dalšího takového a bili mě oba. Měla jsem modřiny a díky tomu jsem se bála převlékat na tělocviku. Že se mě nezastala, když mě ve škole šikanovali a to dost tvrdě, prý jsem si to měla vyřešit sama…že mě její manžel bil až do mých 21 a pak mě vyhodil z domu na vánoce. A že se od něj nechává bít i ona a chce, abych se s ním usmířila a bylo vše jako dřív.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 10:53

Dobré téma…Co jí nedokážu odpustit…všechno!!

Že se mně jako malé vzdala, a naštěstí mne vychovávala babička, brácha skončil v děcáku. Že měla raději vždycky sama sebe, chlapi a chlast. Že se někdy přijela na mně podívat, zkritizovala mě že jsem tlustej rozmazlenej parchant vykradla mi kasičku a zase zmizela. Že mně proklela a já díky tomu nejsem štastná. Že dalšímu bráchovi řekla at mu noha špatně sroste-byl po operaci. Že mně vykopla v 17ti na ulici. Že okradla svoje vnoučata, i můj snubák.. Že krade, chlastá, dělá ostudu, pomlouvá a jinak škodí. že má raka a je ještě tady, zatímco babička která byla laskavá a měla ho taky odešla hned…

Tuhle osobu jsem ze svého života navždy vymazala..škoda že rodiče se mohou zříct svého dítěte že to nejde naopak, zavidím holkám co maj bezva vztah s vlastní mámou, doufám že moje dcera bude mít se mnou harmonický vztah a nikdy nebude muset žít s tím co já..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.15 13:19

Co svojí mámě vyčítám? Snažím se jí pochopit, ale stále mě trápí, že mě v 16 letech poslala na potrat :-( aniž bysme to konzultovali s otcem dítěte. Vím, že chtěla moje dobro, ale dodnes mě to trápí.

• Citovat
  • Upravit
61
17.11.15 10:32

Toho, co jí nezapomenu je víc, namátkou třeba to, že jsem od mala fungovala jak otrok (proč by něco dělala ona, nebo otčím, když jsem mohla já) a od čtvrté, páté třídy jsem do určité míry suplovala rodiče mladším sourozencům - leckdy na úkor mého vlastního učení, úkolů apod. Další na co nezapomenu je, jak všude rozhlásila, že jsem poprvé dostala menzes… Bylo mi 12, nic mi nevysvětlila (to kolem těchto věcí nikdy) a hlásila to každému na potkání. Byla to pro mě děsná potupa.
Ale co jí (ale svou roli v tom má i táta - otčím) fakt nikdy neodpustím je, že díky své laxnosti a přístupu „já mám vždy pravdu“ odmítla vyřešit jistý problém, který na zdraví a životě ohrozil (a nadále by ohrožoval) našeho syna… To jsem fakt nedala a v současné době s nestýkáme a já o to už ani nestojím (po tom všem, co následovalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.16 16:18

Že má ráda jen sama sebe, svoje chyby svaluje na druhé, neustále mě deptá a já blbec se vždycky nechám přesvědčit, že se náš vztah zlepší :roll:. A nejhorší je, že se na veřejnosti prezentuje jako dokonalá maminka/manželka/žena a přitom by se měla léčit někde na psychiatrii.

• Citovat
  • Upravit
27265
10.2.16 16:27

Alkoholismus a věci a události s ním spojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.2.16 16:28

Proboha to je hrozná diskuze, je mi líto každé z vás a přeji ať dokážete i přes to utrpení najít klid a lásku v duši :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.16 16:32

Dávala mi vařečkou na holou :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.16 16:35
@Anonymní píše:
Dávala mi vařečkou na holou :poblion:

Mě nechávala klečet na struhadle!!
Ale mámu miluju nejvíc na světě!! I tak…
btw - vařečkou i páskem jsme taky dostali - byla jiná doba a my byli zvěř :-) Brácha třeba nejvíc dostal, když podpálil u baráku složenou kopici uhlí… Bylo mu cca 10 - a už měl rozumu dost. Udělal to s plným vědomím. Takovýho výlupka bych taky sežezala vařečkou…
Ale bolí to - to je fakt…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.16 16:56

Jo, že mi porad v něčem lze a snaží se před cizími lidmi ze sebe dělat chudinku dokonce lze i o tom, ze má nádor v hlavě, který ji nesmějí operovat, proto ze by zemřela a taky když chci pohlídat dceru tak mi říka, že nemůže, protoze bude celý den u lekare :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová