Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, že mi porad v něčem lze a snaží se před cizími lidmi ze sebe dělat chudinku dokonce lze i o tom, ze má nádor v hlavě, který ji nesmějí operovat, proto ze by zemřela a taky když chci pohlídat dceru tak mi říka, že nemůže, protoze bude celý den u lekare ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Alkoholismus a věci a události s ním spojené.
Přesně závislost na alkoholu a tím věci s tím spojené..
Že nevěřila tomu, že mě otčím sexuálně zneužívá
a pak že mi dala zaracha když jsme měly rozlučku se základkou ![]()
Možná malichernost, ale vypěstovala ve mě pocit méněcennosti. Jsem druhorozená, hloupější, jsem oplácaná. Bratr je prostě modla.
A tím pádem nerespektuje mé přání jako matky. Znakuju s dítětem - jsem divná. Nosím v manduce - jsem divná. Nevařím z masoxu - jsem divná. Necpu děti sladkostmi - jsem divná. Holky byly pohodlnější, proč by se otáčely, když jim to na zádech vyhobuje? - holky jsou retardované - leží jako placky ![]()
Ona to samozřejmě jako problém nevnímá. Občas se propadám do deprese a to mě děsí.
To, že mi řeka, že mě měla utopit když mě poprvé koupala a že se skoro vyspala s tehda mojim manželem. Kdybych nepřišla tak k tomu došlo, máma už dneska nežije ale stejně jsem jí to neodpustila a manžel je už dneska ex manžel.
Milé holky, taky mám mnoho šrámů na duši, ale to co některé píšete, je šílené
všem Vám přeju klid a zhojení ran nejen na duši
![]()
Alkoholismus. Kolikrát nebylo ani na jídlo, ale krabice vína byly schované všude. Taky mě jako dítě nutila chodit prosit do obchodu, aby mi prodali rohlíky, víno a cigára na dluh. Ve škole mě několikrát vyhodili z jídelny, protože jsem neměla zaplacené obědy. Kvůli jejím exekucim jsme přišli o byt. Vypadá hrozně, neskutečně smrdí a přitom si myslí, že je hrozná hvězda. Každy se jí posmívá. Taky se tahala s každým na vsi. A samozřejmě nejvíc s těma nejvetsima troskama.
Ale mám ji pořád ráda, i když se za ní dost stydím.
Dělám vše proto, abych byla dobrá máma.
Že mě chce připravit o děti, neváhala ani podplatit svědky. Další podrobnosti klidně zapomenu, tohle ne.
V nejake hadce, kdyz jsem byla v puberte, mi rekla, ze jsem tlusty vyzrany prase. Nezapomenu na to nikdy i kdyz ona tvrdi ze nikdy nic takovyho nerekla.
A jeste bonus.Po rozvodu jsem zila s tehdy 3 letym synem v jejim byte, ona byla vdana v Nemecku a nechtela byt pustit. Posilala jsem ji tehdy pul najmu, druhou pulku platila ona. Az po letech jsem se dozvedela ze penize co jsem ji posilala na byt, si utracela za vlastni potreby a svemu manzelovi tvrdila jaka jsem chudina socka, takze ten najem cely platil on. Taky mel radost kdyz to prasklo.Uz spolu nejsou.
Tvl, holky, taky jsem chtěla něco napsat, ale jak to tak čtu, tak kam já se na vás hrabu. Vsem vám posílám hodně lásky, ať uz je jenom fajn. ![]()
@bublinek píše:
Možná malichernost, ale vypěstovala ve mě pocit méněcennosti. Jsem druhorozená, hloupější, jsem oplácaná. Bratr je prostě modla.
Totéž. Bratr na piedestalu, ale z průšvihů jsem ji vždycky tahala já.
Naštěstí se před několika lety znovu vdala, mě se ulevilo, a i s tím bráchou jsme si nakonec dokázali napravit, co ona mezi náma pošramotila. Ale to, že nás neměla ráda oba stejně, a hlavně, že to dávala tak moc najevo, to asi neodpustím nikdy.
J.
@Anonymní píše:
Alkoholismus. Kolikrát nebylo ani na jídlo, ale krabice vína byly schované všude. Taky mě jako dítě nutila chodit prosit do obchodu, aby mi prodali rohlíky, víno a cigára na dluh. Ve škole mě několikrát vyhodili z jídelny, protože jsem neměla zaplacené obědy. Kvůli jejím exekucim jsme přišli o byt. Vypadá hrozně, neskutečně smrdí a přitom si myslí, že je hrozná hvězda. Každy se jí posmívá. Taky se tahala s každým na vsi. A samozřejmě nejvíc s těma nejvetsima troskama.
Ale mám ji pořád ráda, i když se za ní dost stydím.Dělám vše proto, abych byla dobrá máma.
Jsi moje sestra? ![]()
@lleennttiillkkaa Sestru mám, ale ta má dítě jen jedno ![]()
To je asi na světě jen hodně podobných povedených maminek ![]()
To, že od mala dávala přednost bratrovi, který byl vždy jednička. To že mě přede všemi schazovala, že stejně nic nedokážu. To že mě dokázala psychicky vydeptávat. To, že mi nikdy nevěřila. To, že řekla, že jsem jeden velký omyl..
Mě nechávala klečet na struhadle!!
Brácha třeba nejvíc dostal, když podpálil u baráku složenou kopici uhlí… Bylo mu cca 10 - a už měl rozumu dost. Udělal to s plným vědomím. Takovýho výlupka bych taky sežezala vařečkou…
Ale mámu miluju nejvíc na světě!! I tak…
btw - vařečkou i páskem jsme taky dostali - byla jiná doba a my byli zvěř
Ale bolí to - to je fakt…