Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Co není může ještě být
tím ale neříkám,, že bych mu případnou nevěru schvalovala kdyby k ní došlo (aby zažil co v mládí neměl)
@izabe píše: Více
Upřímně? Asi budu znít hnusně, ale lituji ho a doufám, že se jednou naštve, triskne do stolu a ji pošle do háje.
Protože sama si užila a jemu něco vyčítá. ![]()
Peskuje ho jak malé dítě. Do toho její rodina je víc jak jeho.
Její táta je zlatý a vse ví nejlíp (není a neví) a pořád to chudák kluk musí poslouchat.
Je mi ho strašně moc líto. A VŽDYCKY jsem na jeho straně.
Přijde mi to, jak kdyby ho prostě použili jako dárce spermatu a je jim ukradeny. ![]()
No a on je v jejím bytě atd.
Je mi ho fakt lito. Já vím že každý řekne, že si za to může sám, ale zase na druhou stranu kdo má rozum v 17. ![]()
A přijde mi (ale ona to nepřizná), že ho do dítěte dotlacila
Předtím vystřídala několik chlapů a oni raději zdrhli (nedivím se jim, já bych taky zdrhla).
A není to tak, že pomlouvam kamarádku, já ji vše řekla, ona si to beztak k srdci nevzala. ![]()
Bacha, aby Ti neprdla cévka ![]()
Nebyla mu přidělena na MNV a kdyby nechtěl, tak s ní není.
Chůďátko nebohé…tak určitě ![]()
Zeny maji bezne o 10 let starsiho chlapa, nikdo to neresi, proc resit, kdyz je zena o deset let starsi. ![]()
Všechno je jen o lidech. Mám zname, kdy je ona o 10 let starší a jiny pár je zase manzel stejný ročník, jako jeji mamka
Ja bych do toho nesla ani v jednom případě, ale kdyz si lidi sednou ![]()
@izabe píše: Více
No a já znám chlapa, kteremu je 40 a chodí se mnou, které je 55. Vždycky měl starší partnerky a já měla vždycky mladší partnery. Prostě to tak někdo má.
Být s tebou, tak bych neskákala rovnou do vztahu, prostě bych se ho snažila blíž poznat a vidělo by se.
@Nevimsirady677 píše: Více
A co ti vadí na mladších klucích? Nechápu, proč by to měl být problém, evidentně jste na podobné mentální úrovni, dospělí jste také oba… Tak kde je error?
A napsala bys to samé, kdyby to byla holka, co si našla o deset let staršího muže, což je běžné? Že si nic neužila? Zase nebuď pokrytec, je to úplně stejné. Z toho jak se tu rozčiluješ bych skoro řekla, že žárlíš.
@Roxy ivka píše: Více
Stejné to tedy rozhodně není. Čímž netvrdím, že jsem proti tomu. Mě osobně teda o 10 let mladší kluk rozhodně nepřitahuje, řeknu si třeba, že je hezkej, ale vztah s 22?! NE! Dnes jsem zase naopak viděla pár holka tak 22 a chlap 37 a hned mě napadlo, jací asi jsou a jaké mají role. On za vodou, dominantní, ona krásná a reprezentativní. Starší žena ve vztahu o víc jak 10 let…má ten muž problémy s matkou?
@SimiSima píše: Více
Nejde o to, jestli zrovna tebe přitahuje nebo ne, na to jsem ani nereagovala. Jde o to, že tady anonymní lituje dvaadvacetiletého, že si chudák neužil, než šel do vztahu se starší. A když je to naopak, tak si mladá užila? Já si myslím, že kolem dvaceti by si měly uživat obě pohlaví a ne se hned vázat s třicátníky.
@Apolena05 píše: Více
Ty vole, bylo mu jen 17 a byl zmanipulován 27letou babou, která ho zpracovala i se svou povedenou rodinou. Vzpamatuj se.
Btw, na tomhle je vidět, že tohle je prostě modus operandi všech starších manipulátorů nehledě na pohlaví, kteří jdou po mladém mase. Jen teda s tím rozdílem, že starší ženy jsou ve vztazích s velkým věkovým rozdílem s puberťáky nebo mladými dospělými celkem vzácně. Nesnesitelní lidé, se kterými jsou ti mladí hlavně proto, protože nemají žádné zkušenosti a nemůžou srovnávat, ale jejich vrstevníci by je kopli do zadele, protože je snadno prohlédnou. A uvázat si ty mladé děckem co nejdřív, aby nemohli zdrhnout už vůbec. ![]()
@SimiSima píše: Více
Tohle je přesně ten nechutný dvojí metr. Stejné to je. To, že společnost nechává kluky a chlapy mentálně dozrávat s asi tak minimálně 10letým zpožděním oproti dívkám a ženám ještě neznamená, že jsou ty mladé ženy skutečně emočně a jinak vyzrálé. Prakticky nikdo v tomhle věku nemá dostatek zkušeností a hlavně dovyvinutý mozek, aby si v hlavě mohl všechno poskládat a aby dokázal odhalit případnou manipulaci - právě tohle přichází s věkem, a kdo třeba žil v nějak závadném rodinném prostředí, což je valná většina mladých s o dost staršími partnery, tak je k té manipulaci velmi náchylný.
Někdo 22letý, natož 17letý (brr) má nabývat zkušenosti hlavně se svými vrstevníky, kteří nad ním nemají převahu. Větší věkové rozdíly jsou pro mě (a pro mnoho jiných skutečně myslících bytostí) vhodné po věku zhruba 25 let mladšího z dvojice. Tam už je to pak víceméně jedno, protože se jedná o dospělého a prakticky hotového člověka.
Takže ty přešťastně zadané třicítky či dokonce čtyřicítky plus s chlapy padesátníky, co zde neustále kdákají a srovnávají svůj věkově rozdílný vztah s děckama, co sotva vyšla základku, jsou úplně mimo a už by jim to mohlo do jejich slepičího mozku dotéct ![]()
@Keyllah píše: Více
Napíšete to stejné i místním ženám které mají o 10+ let starší muže? ![]()
Mé kamarádka si našla přítele ještě když byl na škole.
Jemu bylo 17 a ji o 10 víc…
Jsou už manželé a mají děti.
První dítě měl když mu bylo 21…
Za mě?
Chudák co si nic neužil. Je mi ho líto. Ona si užila a pak holt hledala chudáka co si s ní ty děti udělá.