Pro muže nejsem dúležitá

Anonymní
8.2.26 22:03

Pro muže nejsem důležitá

Prosím, bez rýpání, jen chci, aby mě někdo vyslechl a zajímalo by mě, zda to je takový průměr nebo mám za debou spálit mosty.
S mužem jsme skoro 11 let, máme šestileté dítě. Poslední dva roky na tom nejsem dobře (zdravotně a psychicky) a vlastně, ač to tak možná bylo vždycky, ale nevnímala jsem to tak intenzivně, vidím, že pro něj vůbec nejsem důležitá, nikdy nejsem priorita.
Muž je dobrý táta, pro dítě by se rozkrájel. Fungujeme jako rodina ve smyslu, že on se o vše praktické postará - finance, nákup, úklid, prostě co je potřeba. Ale absolutně ho nezajímám já. Nechce se rozejít, chce, abychom dále tvořili rodinu, ale mám pocit, že na mých pocitech vůbec nezáleží. Namátkou - dárky pro mě odbyde, často úplně zapomene třeba na moje narozeniny. Když je dítě u prarodičů, času využije tak, že jde s kamarády ven. Nikdy ten čas nevyužije na to, abychom spolu něco podnikli. Mrzí mě to. Sex funguje, praktické věci fungují. Ale já jsem mladá holka a cítím se jen jako matka a nevím, jestli se s tím smířit, najít si milence nebo odejít.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
8.2.26 22:09

Takhle funguje spousta chlapu, zapominaji na narozky, maji vlastni aktivity. Moc si to beres. Chce to mit vlastni zajmy a kaslat na co zapomina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
8.2.26 22:11

Tak odejdi a postav se na vlastní nohy. Najdi si muže, kterého budeš zajímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 22:16

@MartinL45 tak moment, já stojím na vlastních nohou celý život, jen poslední dva roky potřebuju více pomoci. A ač to myslíš ironicky, ano, zda odejít a najít si muže, kterého budu zajímat, to právě řeším

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 22:17
@negra píše: Více

Viď? Já si právě myslím, že tohle je možná nějaký standard a děsí mě to. Taky jsem to dřív nějak nehrotila, měla svoje věci, ale poslední dobou, jak jsem více doma, mám více omezení.. tak jsem smutnější a mrzí mě tohle..

• Citovat
  • Upravit
6189
8.2.26 22:23

Standart? Možná
U mě to ale standart není a proto jsem hledala muže, který dá přednost filmu semnou, než pivu s kamarády.

Záleží, zda ti to tak stačí a smíříš se s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
8.2.26 22:25
@Anonymní píše: Více

A co delas ty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
8.2.26 22:29
@Anonymní píše: Více

Nerozumím tomu, jak vám po tom, co sem píšeš, může fungovat sex… A toho milence si chceš hledat na co přesně? Na další sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
8.2.26 22:35

A jak to tedy presne je? Navrhnes, vymyslis treba vylet nebo jinou aktivitu, kino.. a muz te odmitne? rekne ne, jdu ven s kamarady? Nebo jen cekas, ze sam neco navrhne? Ty sama mas nejake konicky?

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
8.2.26 22:38

To je hrozne smutne cteni. Lasku a zajem vynutit nejde :,(
Nedokazu si predstavit zit s nekym, koho nezajimam. Radu nemam, jen ujisteni, ze to fakt neni standard.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 22:52
@veria píše: Více

Samozřejmě uklidím nebo uvařím i já :) jen tím chci říct, že pro něj nic není problém z těch funkčních věcí, to zvládá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 22:53
@Magical-eyes píše: Více

Sex funguje, protože ho oba potřebujeme a chceme, ale s láskou to nemá nic společného.. protože v podstatě jediný čas, kde se naplno věnuje jen mně, je ta postel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 22:54
@Cirrus fibratus píše: Více

Nenavrhuju, protože už jsem z toho unavená. Víckrát jsem mu to vytkla a čekám tu iniciativu od něj

• Citovat
  • Upravit
6189
8.2.26 22:55
@Cirrus fibratus píše: Více

Já tedy nevím jak to chodí jinde, ale v sobotu jsme vezli holky na noc k babičce a manžel hned v autě položil otázku,,co budeme dělat, když máme volno?,,.
Proč by měla chodit s návrhem na aktivity?
Vždyť stačí, že spolu budou večer doma - jen to, že ten partner chce trávit volnou chvíli s ní, ne?
To mu má jako dělat seznam aktivit, aby se rozhodl pro ni a ne pro kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 22:56

@Cirrus fibratus a múj největší koníček mimo práce bylo hlavně fitko, jenže teď je to hodně omezené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky