Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A dříve to bylo jiné? Nebo takový byl vždy a začalo ti to vadit teď? Protože je možné, že to jinak neumí. A pokud to jinak umí a dříve se o tebe zajímal, pak z nějakého důvodu se přestal snažit.
Mám to podobný… taky na mě s*re a cítím se frustrovaná. Taky už makám na tom to změnit, nehodlám to řešit po zbytek života…
@Anonymní píše: Více
Promluvila sis s nim o tom co ti chybí? Co parovka?
@Magical-eyes píše: Více
Myslím, že na to, aby cítila nějaký zájem
Milenci se totiž zajímat musí, jinak by o ten sex přišli
@Andelskej_Satan píše: Více
Pak bych se ale obávala, že pokud ji milenec bude dávat to, co ona potřebuje, tak se do něj zamiluje a bude to v háji ![]()
@izabe píše: Více
Bohužel mjze to tak skoncit, jde o to co bude nakonec prevazovat, financni jistota ve vztahu nebo super sex s milencem
Ty nejsi zdravotně v pohodě (fyzicky, psychicky).
Muž zajišťuje finance a zároveň chod domácnosti (nákupy, úklid).
Nenapadlo tě prostě, že je možná tak vytížený, že na nějaký opičky okolo tebe nemá už čas?
Btw. jak konkrétně projevuješ ty jemu, ze je pro tebe důležitý?
@Anonymní píše: Více
standart má být podle tebe co? že v manželství chlap zapomíná na narozeniny ženy a ve volném čase, jde raději za kamarádama, než je s ní?
tak u těch vyhořelejch manželství to možná standart je, ale u těch fungujících vztahů až tak ne…
Zakladatelka mi připomněla tento vtip😁
Záznam z rozvodu:
Co je příčinou žádosti? Manžel pije?
Nepije
Bere drogy?
Nebere
Málo vydělává?
Ne, vydělává slušně
Bije vás?
Nikdy na mě nesáhl
Sexuálně vás neuspokojuje?
Ne, to je v pořádku
Nestar á se o děti?
Stará
Doma vám s ničím nepomáhá, nezúčastňuje se domácích prací?
Všechno dělá
Pak tedy nerozumím, proč se chcete rozvést.
To by slavný soud musel vidět, s jakým ksichtem to všechno dělá
@Diagnoza2 píše: Více
Opičky okolo ní? Je to jeho žena, není na tom moc dobře, tak holt zabere víc on, co je na tom divného? Psala, že když má volný čas, tak jde ven s kamarády. Na tom není nic špatného, každý musí mít pro sebe čas, který využije podle svého. Ale pořád? Nějaký narozeniny atd taky nic? A přitom občas stačí tak málo, obejmutí, pusa, říct něco pěkného. A hned je to lepší. Jak projevuje zájem ona jemu by mě taky zajímalo, ale tuším že když cítí z jeho strany nezájem, tak se o nic nepokouší. Těžko říct.
Každý máme něco. Když chceš chlapa přesně podle svých představ, nejspíš zůstaneš sama. Líbilo by se Ti, kdybys neměla na chleba, ale na Tvé narozeniny by kolem Tebe tajtrlíkoval a vykládal, co všechno Ti koupí a kam spolu pojedete, jen co na to bude mít?
Máš objektivně prvotřídního partnera, ale není dokonalý. Tak hledej toho dokonalého. Pámbu pomáhej každému takovému hledajícímu středu vesmíru. Nechtěla bych chlapa, který nemá jiným zájem, než mě. Protože tím by si mě zavazoval k témuž. Já taky chci mít svoje zájmy. Škoda, že Ty ne. Nejspíš by se Ti žilo líp. Zvaž to ![]()
@Icc píše: Více
Zabilas to u objektivně prvotřídního partnera. ![]()
@Icc píše: Více
tohle je podle tebe prvotřídní partner??
no, ladku máš teda hodně nízko, ale proč ne, aspon ti normální zůstanou pro nás ![]()
@Keyllah píše: Více
No naštěstí jsou tyto,,prvotřídní” chlapi jsou rozebraní
.
A ti kteří se své ženě věnují, dávají jí pozornost byli volní pro nas
.
Prý je standart ignorovat partnerky narozeniny, nevzít ji na rande, teda co se na emiminu nedozvím ![]()
Příspěvek upraven 09.02.26 v 20:53