Pro muže nejsem dúležitá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14018
10.2.26 15:11
@Anonymní píše: Více

Aha, nelíbí se ti názory. Píšeš obecně, má si to každý nastavit, jak chce. Ano dle tebe je v pořádku, zme partner radši travi čas s kamarády a v pořádku, že ani dárek nemusíš dávat.
V pohodě, takhle to vidíš ty, ale ona to má jinak. Je ti nesympatická, protože by ráda viděla u svého partnera, že o ní má zájem?
Projektuješ si do toho zkušenosti lidí, kteří se zakladatelkou nemají nic společného.
Na druhou stranu ti známí, co máš ty příklady, jak se pánové snažili starat o vztah?
Vidím to celkem často, vhlap sice vydělá, nakoupí, postará se o děcka, ale o vztah mu nejde. Je tam ta jistota. Od partnerky očekává uznaní a sex. Že by to ti muži vraceli? To se moc neděje a pak se diví, že žena odejde.
Jak říkám, neznám to. Když dáme děti prarodičům na hlídaní, tam manželovo první je “co podnikneme” né “nazdar, jdu za kámošema”
Když se blíží narozky, tak se zeptal, co bych si přála. Nebo sbírá přes rok tipy…
Stejně to dělám i já.
Ale vztah nikdy nepojede na setrvačnost a jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
10.2.26 15:20

Proč sem taháš takový extrémy?

Nikdo nechce „trávit život na oslavách narozenin.“ Většina lidí si prostě přeje, aby jim partner popřál. Někteří by ocenili i dáreček.

Téměř nikdo nechce „strávit život ve výsostném osamění jen s partnerem.“ Většina lidí by ale ráda trávila alespoň nějakej čas s partnerem.

Nechápeš, že většina lidí byprostě ráda nějakej zdravej balanc?

Předpokládám, že se z tvojí strany jedná o hyperbolu. Přesto si myslím, že tento typ emotivního vyjádřování je zbytečný a znemožňuje diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
10.2.26 15:46

To je skvělý, že mluvíš o pocitech jako. Copa kdyby si je začala reflektovat i u zakladatelky. Ty jen soudis nic víc nic míň. Tvé komentáře jsou útočné. Ji chybí citová blízkost ve vztahu, pro dokreslení uvedla, že se partner stara o praktické věci. A to ty zřejmě neumíš unést, protože proč bys jinak takhle nesmyslne útočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.2.26 16:41

Tak já vám to ještě jednou zopakuji. Mozna šokující ale je to tak. Řada chlapů vnímá kvalitu vztahu a lásku přes sex. Funguje sex funguje vztah.

Ty emocionální řečický a tanečky okolo, ráno mi nedal pusinku a neřekl lásko já te miluji víc než sůl, nechápou protože to tak neprožívají.

Obráceně některé zeny, zejm v dlouhodobych vztazích s dětmi si myslí, že ten sex už je tak nějak navíc, že stačí se vymlouvat na vše možné a jendou za čtvrt roku si to potmě, hlavně rychle si odbyt. A že takový vztah může být fajn. Většinou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
10.2.26 16:51
@Oudzej píše: Více

Ono aby vztah fungoval, tak by v tom melo byt dobre obema. Oba by meli byt schopni empatie a pochopeni, co je pro druheho ve vztahu dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
10.2.26 17:14

Prosím nedělejme z mužů tvory, kteří vnímají vztah jen přes sex, stejně jako z žen nedělejme bytosti, které potřebují jen slova a romantiku.
Pokud jedna strana řekne druhé chybí mi to a to on na to nebere ohled, tak je ignorant a je jedno jakého je pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
10.2.26 17:19

Emocionální řečičky - no nevím, tohle je na úrovni „můj starej myslí jen na to jedno“. Proč to shazovat?

Pokud by se mnou chlap nechtěl trávit čas, neobejmul mě jen tak, že je rád se mnou nebo že mi to zrovna dnes brutálně sluší, odignoroval moje narozky apod. (a fakt mi stačí kytka z Lidlu), tak by můj sexuální apetit rychle klesnul. A to říkám jako člověk, který sex miluje. Nejde jedno bez druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.2.26 17:30

JEJÍ deníček:

V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: „Nic“. Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domů, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: „Také tě miluji“. Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mne příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jista, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.

JEHO deníček

Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima za*sukali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
10.2.26 17:33

Je ti 13?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.2.26 17:37
@Suzume-chan píše: Více

A tobě 63?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 17:47

„Pokud jedna strana řekne druhé chybí mi to a to on na to nebere ohled, tak je ignorant a je jedno jakého je pohlaví.“
A co když řekne „Miláčku, mohla bys být prosím zticha, když sleduju sport?“
Nebudeš ignorant? Nebo se urazíš, že fotbal je víc než ty? :cert:

• Citovat
  • Upravit
198
10.2.26 17:51

Ze to tak mas ty (ci by jsi to chtel mit) ci tvoji znami neznamena to vetsina… :D ale souhlasim, ze tam kde neni sex ci se o tom partneri nebavi tak to vesmes neni ok. Akorat to je uz dusledek neceho a ne pricina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
10.2.26 17:57

Pokud tím netráví většinu společného času a dokáže to přerušit, když upadnu a vymknu si kotník, tak klidně.

A budu doufat, možná dokonce očekávat, že mi nebude kafrat do mého oblíbeného seriálu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
10.2.26 18:10

To přirovnání dost kulhá. Já nemluvím o tom, že ho má někdo nerušit u fotbalu, ale o tom, že ji dlouhodobě přehlíží. To jsou úplně jiné situace – jedno je momentální přání, druhé je trvalý nezájem.

Dobrý pokus o pointu, ale nevyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.2.26 18:29

Tak ať se zakladatelka rozvede, třeba najde někoho kdo bude mít těch chybějících 20%. Akorát možná nebude mít těch 80% co má manžel. Ono často ty dobré vlastnosti partnera bereme jako samozřejmost, kterou mají všichni, ale většinou to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí