Pro muže nejsem dúležitá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cirrus fibratus
8.2.26 23:03
@Markéta188 píše: Více

U nas to chodi tak, ze nekdy jsme spolu spokojene doma, nekdy travime cas kazdy zvlast. Obcas navrhnu muzi, co bychom spolu mohli delat nebo kam se vydat a totez se deje z jeho strany.
Mne neprijde predevsim v poradku byt nespokojen a jen cekat, az ten druhy neco navrhne.

• Citovat
  • Upravit
656
8.2.26 23:07

Naprosto souhlasím se vším, co píšeš.

Tohle chování rozhodně není standard. Nikdo v mém blízkém okolí se takhle ke své družce nechová.

A ve vztahu by to rozhodně nemělo fungovat tak, že pokud si nepodáš kolkovanou žádost, nemáš na pozornost nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
8.2.26 23:09
@Cirrus fibratus píše: Více

Tak to je tak v pořádku.
Ale tak z toho popisu jsem pochopila, že hned jak dítě frnkne, tak chlap odchází. Takže nejeví vůbec žádný zájem.

Tak snad na to zakladatelka jen tiše nekouká. Já bych to doma okomentovala hned podruhé, co by to takto manžel udělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
8.2.26 23:17

Ja chtela pochopit, proc s ni ten cas netravi… muze tam byt pricina ze strany jeho, ale i jeji … mne se totiz z popisu zda, ze ten chlap docela funguje jako otec i manzel, vcetne sexu.
No nic, tady se to uz hroti kolkovanou zadosti a tim teda koncim :)

• Citovat
  • Upravit
16500
9.2.26 02:01
@Anonymní píše: Více

Nezlob se, ale asi jsi zapomněla dodat, že se necítíš jen jako matka, ale i jako s prominutím, děvka…
Protože podle toho co popisuješ, nijak nechápu, jak s takovým chlapem vůbec můžeš sexovat…
Na tvém místě, bych ho už asi dávno vyhodila a žila s velkým potěšením a úlevou na duši, že nemusím s někým takovým, kdo mě přehlíží jako kus nábytku, sdílet svůj život…

PS: Omlouvám se za moji upřímnost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 05:02

Co bych za to bývala dala, kdyby moji partneři takto fungovali. :( Bohužel mě odbývali už rodiče doma a mě to provází celý život. Nejen že jsem odbývaná, ale děti a skoro všechno ostatní je na mě.

• Citovat
  • Upravit
30422
9.2.26 07:14

Prostě se s tebou nudí - no řekni sama, má důvod se nenudit? Pro něj je priorita rodina, což je prima a ty bys měla být schopná zaplnit to prázdné jinými aktivitami, než vyčítáním manželovi, že on si své koníčky našel. Když si najdeš milence, zničíš rodinu a budeš za čas tam, kde jsi teď. Akorát kvůli tvému rozmaru a sobectví bude tvoje dítě nešťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
9.2.26 07:16

Ale teda je to hrozný. vsude vidíte jak jsou ženy s mužem na dovolené ( instagram, fb atd ) a ten váš vás nevezme..asi by ho to chtělo vyměnit za někoho kdo bude cvakat dovolenou za sex ;) když teda jen jako táta co se dobře postara a partner po 10 letech nestačí:)

Příspěvek upraven 09.02.26 v 07:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 07:31

Mame to tak taky no. Po narozeni ditete sel vztah do haje. Akorat my nemame hlidani, takze podnikat neco spolu neprichazi v uvahu. Manzel dela sam vsechno co chce, co ho napadne, s ditetem jsem prece ja, tak jen oznami kdy kde bude a kdy prijde. Me trvalo dva roky si vydobit 2h volna tydne tak, aby mi to pokazde nezrusil, protoze vzdycky je prece duvod proc se to zrovna nehodi. Pro dite ale dela vsechno, tata je dobry, financne nas zabezpeci, na dovolenou s nami jede, na vylet taky, ja uz mlada holka nejsem davno, takze palit mosty urcite nehodlam, nedelam si iluze ze jako samozivotelka bych se mela lip a ze na me nekde ceka princ na bilem koni, diteti rozbit rodinu nechci. Beru to jak to je, pocitam s tim ze vychovame dite a pak nebude uz duvod spolu byt.

• Citovat
  • Upravit
13048
9.2.26 07:42

Jako standard mi to nepřijde, ale na pálení mostů tedy taky ne.
Jednak by bylo potřeba trošku popracovat na vztahu a u sebe bych si položila otázku, jak moc se do vztahů a pocitů promítají ty psychické problémy.
Z mých zkušeností je jeden z příznaků pochroumané psychicky dost nereálný a sobecký pohled těch lidí na chování okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.2.26 08:19

Srovnavat „jak to maji ostatni“ je cesta do pekla. Zalezi co vyhovuje a jak to chces ty ne? Manzel sve zajmy ma, mas nejake konicky, kamaradky ty? Venuj se sama sobe a kamoskam, po dni mimo domov manzela uvidis rada. A myslim, ze je pro vsechny daleko vice imponujici zenska co zije nez kdyz sedi doma a ceka az se zazracne manzel zmeni. Udelej si proste cas sama pro sebe obcas paklize manzel to dela take tak. To je v x vztazich fungujici vec, jinde jsou spokojeni doma = kazdy to ma fakt jinak. Milence opravdu ne, to je snadne, ale spatne reseni. Svou hodnotu si dokazes dokazat jinak nez uznanim chlapa - jak doma tak milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
9.2.26 08:26
@Černá Madonna píše: Více

Jo to si zaslouží tohle, no ať se pořádně stydí. To není upřímnost a ani to nijak nezměkčí,,s prominutím" to je prostě zraňující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
9.2.26 09:03

Oba máte jiný tzv. jazyk lásky.. on zajišťuje ( financuje, uklidí, uvaří) to je jeho projev lásky. Ty evidentně hledáš projev jiný, víc emotivní… On tohle moc neumí…
Můžeš si najít jiného, mít emoce a dárečky a výlety ale zase něco bude chybět z toho zajištěni tebe a rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
9.2.26 09:14

A toho milence chceš proč, když spolu spíte? Jakože milenec ti dá pocit, že jsi pro něj důležitá? Nebo? Pro mnohé chlapy jde fakt jen o sex, naopak kdyby v tom byly city tak ten pruser je o to větší. Takže teď moc nechápu, co má ten milenec vlastně vyřešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6797
9.2.26 10:15
@izabe píše: Více

Treba touzi po neze, obejmuti, hlazeni…treba sice spolu spi, ale jejich sex je chladnej sobeckej…tech moznosti je spousta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí