Pro muže nejsem dúležitá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.2.26 18:31
@Alice180 píše: Více

Fotbal není momentální, to je celoživotní záliba a očekávání je, že pokud nepadá barák, tak prostě nebudeš NIKDY rušit.
Nepřímo naznačuješ, že zájem o duševno zakladatelky je důležitější, než fotbal. Což je v podstatě příčina sporu. Kamarádi vs. duševno, fotbal vs. duševno.

• Citovat
  • Upravit
2385
10.2.26 18:38
@Oudzej píše: Více

Anebo se o tom můžou pobavit a manžel se může trochu posnažit, aby dostala, co potřebuje. Není nutné, aby se přizpůsobil stoprocentně - snaha se hodně cení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
10.2.26 18:41
@Anonymní píše: Více

Napíšu tu to klidně natvrdo, ve chvili kdyby pro manžela byli přednějši kamarádi nebo fotbal, tak se bez něj klidně obejdu. Pro mě je naše rodina (děti a on) na prvním místě, očekavám to samé od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
10.2.26 18:44

Já mluvím o dlouhodobém nezájmu o partnera, ne o 90 minutách fotbalu. Pokud si někdo plete tyhle dvě věci, možná tím jen potvrzuje, o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
10.2.26 19:03
@Oudzej píše: Více

Může to být i obráceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 19:31

Děkuju za odezvy, nasbíralo se toho dost a vidím, že je to tak 50/50. Já se bála, že tu bude převládat názor, že mě pálí dobré bydlo, i mě to samotnou napadlo, když objektivně vše funguje. Já nevím, jestli exostuje dokonalý člověk, který má 100% a nevím, jestli to chci riskovat. Ale nepopiratelný fakt je, že jsem v tomhle vztahu nešťastná. Ano, nemá se stavět vlastní štěstí na cizím člověku, ale ono když to nefunguje s životním partnerem, tak to mému štěstí moc nepřidává.
K tomu, že on dělá všechno a já nic - to není pravda. I já pracuju, vařím, uklízím, nakupuju - stejně jako on.
A jestli jsem to s ním řešila - ano, řešila. On to odkýve, řekne že mám pravdu, že se bude snažit… ale stejně je to dál stejné.
A ohledně mého chování k němu - já se o něj starala, o jeho pocity, bolístky atd. Na jeho narozeniny jsem nikdy nezapomněla. Ale už mě to nebaví, když to nedostávám zpátky.

• Citovat
  • Upravit
198
10.2.26 19:59

A mas nejake konicky, zaliby kde se realizujes a bavi te to? Evidentne proste to chce zacit aspon malou zmenou zivotniho stylu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 20:14

@Modrá Vlčice upřímně, moc ne… občas se vidím s kamarádkami, ale je to spíše sporadicky. Asi se pomalu začnu vracet k tomu fitku, protože to pro mě má spoustu benefitů od lepší psychiky, přes sebevědomí po kontakt s lidmi. Pracuju z domova a už mi z toho asi šplouchá na maják..

• Citovat
  • Upravit
198
11.2.26 17:36

Ano, jakykoliv konicek co te bavi je dle meho obrovske plus. Minimalne u toho skvele procistis hlavu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
11.2.26 19:34

A bylo to tak vzdy? Pokud ano, bohuzel sis vybrala spatne zivotniho partnera a lepsi to nebude. A jemu vadi tvuj nezajem? Jestli ne, tak proste to pro nej neni dulezite.

Bohuzel se vas vztah dostal do stavu, ze tobe chybi blizkost a on tam neciti pohodu, proto jde radsi pryc.

Pokud chces vztah zachranit musis zacit u sebe, on to resit nebude. Pokud bude v tvoji spolecnosti spokojeny, bude s tebou vice. A zasadni otazka. Milujes ho? Chces s nim byt?

Abys pak nelitovala, jako byvala meho partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
11.2.26 20:00

Tak nevím, jestli mám přispívat do diskuze či ne…🙂 Abych jěště víc nedráždila..Ale rozhodně mi to nepřijde ani v pořádku a ani na prohlášení, že chlapi takoví jsou. Já jsem s přítelem 7 let a sice nemáme děti (možná to bude argument, že máme na sebe víc času a míň starostí). Pořád mám ale pocit, že oba dva pracujeme na tom, abychom spolu trávili čas a dávali si najevo že je pro nás protějšek důléžitý. A snaží se i přítel… Krom dárků a kytek na narozeniny, Valentýna, výročí. Jdeme občas v sobotu jen tak spolu na snídani, jedeme na koncert s přespáním a uděláme si dva dny pro sebe.. Nebo pak i dovolenou. Vím, že mít děti a skvělého otce pro ně je dost zavazující a obtížně se pak člověk rozhoduje. Na druhou stranu podle mě v každém vztahu a to i s dětma platí, že nejste jenom rodiče, ale jste především PARTNEŘI. A to platí oboustranně. Takže byste i v rámci rodičovství měli myslet na to, jak vzájemně sdílet čas, potěšit se drobnostma a už vůbec nemluvě o dárcích na Vánoce a narozeniny. Neuznávám typické fungování, narodí se děti a žena muže odsune na druhou kolej, žadný sex, intimnosti, přitulení, žádný zájem obecně o partnera a najednou je muž jenom trouba, co má doma pomáhat a nosit peníze. Stejně tak jako muž by neměl partnerku vnímat už jen jako hospodyni, uklizečku a matku jejich dětí. Uživatelko a co potom? Až děti odrostou? To si zbydete už úplně jen vy dva? Nebude tě pak mrzet tolik promarněných let? Přemýšela jsi taky jak bude fungovat intimita a i ten sex za pár let (třeba za 2-3 roky) až jeho úplný nezájem o tebe tě začne nadmíru frustrovat a ničit. Nepředpokládám, že pak budeš mít s ním chuť na tyhle věci. A vlastně co partner? Mluvili jste spolu o tom? Řekla jsi mu otevřeně jak tě to štve a mrzí. A jak jste to měli na začatku? Byly nějaké společné koníčky a zájmy na kterých se dá stavět?

P. S. Snad tu některé budete na podobné vlně, protože mám velkou chuť napsat… Ať se nenecháš uchlácholit komentáři, že to tak je normální a takhle to prostě funguje. Ano, tisíce domácností takhle žijí, ale normální to není ani vztahu prospěšné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
11.2.26 20:14
@medulinkax píše: Více

jen tak na okraj, opravdu je chlap, co si zajde za kamarády, či na tenic, fotbal atd. v partnerském vztahu nespokojený? :think: hádám, že snad i spokojení chlapi si zajdou na tenis, za kamarády, do hospody na jedno, zaběhat si atd. :think: ty to trochu podáváš, jako by záliby a koníčky byly důkazem toho, že je v její přítomnosti nerad a měla by se snažit, aby to tak nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
11.2.26 20:16
@Modrá Vlčice píše: Více

A není to pak cesta do pekel? Určitě s tebou souhlasím, že je potřeba mít vlastní koníčky a zájmy a jen sedět doma nečekat až se vrátí chlap z práce a zachrání mě od nudy a bude tu pro mě. Ale tak jak to navrhuješ ty by taky mohlo dopadnout tak, že chlapovi to bude narámně vyhovovat. Přestane se úplně snažit. A najednou za pár let stačí 2-3 roky z nich nebudou partneři, ale prach obyčejní spolubydlící. Každý se svými zájmy, svou partou kamarádů, koníčky. Pak to končí tak, že vlastně ani lidi nemají ponětí jak jejich partner vůbec žije. Ve smyslu ztratí pojem kde je, s kým tráví čas, co ho baví (protože se nezajímá). A už tuplem ztratí lidi pojem o vztahu, co by ve vztahu chtěli, jakou mají představu jako pár, co je vzájmně spojuje.. No prostě zkrátka spolubydlící. To i dobří kamarádi pak toho o sobě ví víc. Mohla by to být cesta do pekel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
11.2.26 21:18
@Keyllah píše: Více

To jsem nenapsala, jen pokud pri kazde prilezitosti zdrha, evidentne chce mit klid a ten doma nema.

Jinak za me, at chlap chodi kam chce, nejsem jeho strazce volneho casu :D.

Rozdil je mit konicky, kamarady a snazit se utikat, coz mi tak u zakladalky uz prijde….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.2.26 21:37
@Nakra píše: Více

Zapomnela jsi na faktor, ze maji deti a take to, ze stav kdy si kazdy cisti hlavu separatne jim muze velmi vyhovovat obema, doma se sejdou a proberou sve zazitky nasledne, neni to pak jen o detech a domacnosti. Proc vyhovovat jenom chlapovi? Tohle muze velmi vyhovovat obema. A nebo take ne, treba chteji delat aktivity zasadne spolecne, coz tady dle popisu to nevypada. Spousta lidi ma sve zajmy separatne a partnerskemu vztahu to jen prospiva = kdyz jim to vyhovuje obema. Ja a moji znami to vesmes mame takto doma stejne, sve zajmy, spolecne pratele a fakt je to fajn. Nemusis byt prilepena na partnera 24/7, kdyz mas i konicky jine nez ma on, ci je on provozovat nemuze ci ho to proste nebavi ci - nekdo proste ty deti pohlidat musi :). A damska jizda na horach, kde si zenska odpocine s kamoskami je fajn - a zasadne bez partneru. Na odcizeni to nijaky vliv ani po letech zatim nemelo, spise naopak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí