Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WhiteCrow píše: Více
Příspěvek upraven 11.02.26 v 09:28
@Anonymní píše: Více
no zmanipulovala 17letého kluka, co byl ještě skoro děcko…děti už mají, ale jak dlouho jim tento nerovný vztah vydrží je ve hvězdách. To by ona musela být hodně dominantní a on submisivní, aby jim to vydrželo celý život, ale jestli on je takto šťastný, no, úplně si to nemyslím…
@Roxy ivka píše: Více
hele, napsala, ty ne? pokud je od 17let ve vážném vztahu s již dospělým člověkem, kterému táhne na 30, kdy si obratem pořídí dítka, žije u něj, sama nemá nic, do všeho mluví jeho rodina a jede se podle ní…vždyť to je red flag jak…jak myslíš, že takový vztah skončí? buď ona uteče a budou se dohadovat o děti, nebo se podřídí a bude poslouchat do konce života. To by jsi pro svoji dceru chtěla? já teda fakt ne a o tom, zda by byla dotyčná šťastná dost pochybuju, anonymní to popsala celkem přesně, jestli se po něm takto vozí a je nešťastný, tak chudák kluk ![]()
@Apolena05 píše: Více
Prosím tě, nedělej ze sebe ještě větší pitchu, než jsi ![]()
@WhiteCrow
No jo…sprostě urážet když nemám argumenty je hrozně jednoduchý a mnohot jednodušších se k tomu rádo uchyluje.
@Nevimsirady677 píše: Více
Jestli se smíříš s tím, že to asi nebude na věky, tak proč ne.
Dobrý den,
za vulgarismy a urážení dostáváte ban na týden, pro příště prosím o slušné vyjadřování.
Pěkný den,
Eliška ![]()
@Nevimsirady677 píše: Více
Já bych ty čísla nebral zas tak vážně. Mnohem více to je o hlavě a nastavení. Když to nezkusíte, pak to nepoznáte a to by vám mohlo přijít líto.
@Keyllah píše: Více
Samozřejmě, že napsala, v tomto věku (dokonce 17, to jsem přehlédla) mi to přijde hrozné u obou pohlaví. A já na starší ani výrazně mladší nikdy nebyla, takže já osobně ty velké věkové rozdíly nechápu celkově. Jen mě zajímalo, jestli by to konkrétně ta anonymní uživatelka tak moc prožívala, kdyby to bylo naopak. Opravdu to vypadá, že si to bere moc osobně. A pokrytecké mi to přijde, protože když se tu řeší velký věkový rozdíl u mladé a staršího, tak je s tím mnoho uživatelek v pohodě. Náctiletá je u nich už žena, náctiletý kluk. V tom naprosto souhlasím s WhiteCrow, rozum ještě nemají oba a ten kdo s nimi naváže vztah je buď divný nebo zneužívá jejich nezkušenosti.
Samo o sobě mi to přijde OK, lidé mají různé povahy a hodnoty v různém věku, může to fungovat. Pokud už nechceš (další) děti, šla bych do toho. Pokud děti chceš, neztrácela bych ve 32 letech čas s takto mladým chlapem, čistě z praktických důvodů.
@Roxy ivka píše: Více
Tak ono není problém potkat padesátnice, co se pořád chovají jak diblice. Takže ona rozummová stránka o věku opravdu není.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Ale je. Že se někteří lidé chovají i v padesáti infantilně na tom nic nemění. Jasně inteligence je dána každému jinak, ale zkušenosti dané životními kopanci ti náctiletí prostě nemají.