Je to dnes normální - věrnost? Mám si zvyknout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
28.1.22 12:48
@Anonymní píše:
Já ale do sebe vůbec nejsem zahleděná. Mám miliony chyb. To že ale o sobě dokážu říci, že se cítím atraktivní je špatně? Já si myslím že každá žena by se tak měla cítit. Vůbec náš vztah není povrchní. Doma jsem stále nenamalovaná v teplakach po dědovi a cítím se tak dobře, a přesně tak se mu i líbím. Make-up používám jednou do měsíce. Jde přece o to jak se cítíte. Vůbec se o našem vzhledu nebavíme. Řešíme praktické věci, díváme se spolu na filmy, vaříme spolu…máme hluboký vztah, jestli to tak vyplynulo z mého textu tak mě to mrzí, neboť já nejsem vůbec namyšlená osoba, naopak si ze sebe velmi ráda dělám ve společnosti srandu. Pritel je motorkář, dokážu se s ním bavit o autech, motorkách…dívat se na pořady o přestavbě motoru a velmi mě to zajímá. Nejsem jednoduchá ozdoba tak mě do toho nepasujte prosím…

Ne nemate spolu hluboky vztah, jinak bys tady takovohle prkotinu vubec neresila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 12:49
@free333 píše:
Nemá cenu se dopředu trápit tím, jestli chlap zahne nebo nezahne, pokud bude chtít, stejně to neovlivníš.
A není to ani o jeho vzhledu(i když samozřejmě po fešákovi ženské víc půjdou) a je celkem jedno, koho sleduje na soc. sítích.

Spíš by mě v Tvém věku zajímalo, jestli chlap chce se mnou děti, protože už nejsi nejmladší, to by pro mě bylo důležitější.

A taky do budoucna myslet na zadní kolečka, nebýt na něm stoprocentně závislá, nedá se v tomhle věřit žádnému… :)

Ano, na to teď nejvíc myslím…říkám si, jestli to tak jednou bude… ustojíš to? Protože já už nikde čmuchat nechci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.22 12:50
@Big boss píše:
Můj chlap taky vypadá jako že žurnálu, má vysekanou sportovní postavu a hezký souměrný obličej, na koupališti po něm čučí ženské i chlapi, ale nemá zdaleka takové sebevědomí, aby si o sobě myslel že je nějak hoden si nárokovat právo hodnotit vzhled jiných lidí. :lol:
Dokonce mě miluje i s dvěma 30cm jizvami na břiše, které v plavkách fakt neschováš a nenapadlo by ho předemnou komentovat zadky jiných žen.
Nejde mi o to se tady chvástat, ale zakladatelko uvědom se teď, později doma děckem sama a závislá na jeho penězích už bude na uvědomění trochu pozdě.

Ale on je taky nekomentuje, nikdy. Podívá se a jede dál, někdy hodí lajk. Ale rozumím jak to myslíte, děkuji…

• Citovat
  • Upravit
53190
28.1.22 12:51
@Anonymní píše:
Ne opravdu naopak.Přítel je rád když nemám makeup a jdeme se v teplakach ven projít. Do společnosti defakto nechodíme, makáme spolu na baráčku. On není povrchní, opravdu ne. Ale to že si honí ego, to si myslím…otázka je jak moc a kam až to zajde. On nesnese že by měl selhat v jakémkoliv směru…

Jestlipak tušíš proč? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 12:52
@Veselej kluk píše: Řeknu ti to takhle, atraktivní partneři jsou vždy vyšší riziko než ti méně atraktivní. Je to bohužel tak, a zvlášť u chlapů příležitost dělá zloděje. Statistiky říkají, že nevěrných je zhruba 40% partnerů. Předpokládám, že ti atraktivní budou nevěrní více. To ale neznamená, že to bude tvůj případ. To ti tady na eMiminu nezaručíme 8o

Asi jsem si o tom s někým potřebovala pokecat…děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3837
@Anonymní píše:
Ale on je taky nekomentuje, nikdy. Podívá se a jede dál, někdy hodí lajk. Ale rozumím jak to myslíte, děkuji…

Tak kde je problém? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
@Anonymní píše:
Ano, na to teď nejvíc myslím…říkám si, jestli to tak jednou bude… ustojíš to? Protože já už nikde čmuchat nechci…

Právě, ty roky tak rychle letí a ženy jsou v tomhle v nevýhodě.

A vzhledem k tomu, že se každé druhé manželství rozvede, tak to prostě musíš brát tak, že se to může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 12:53
@Milly2 píše:
Nechci se nikoho dotknout, ale hold ne každá žena je zamindrákovaná, obézní a věčně nespokojená se svým vzhledem… Existují totiž ženy, ke kterým byla příroda štědrá, jsou krásné, sebevědomé a mají důvod, proč si být vědomi svých kvalit… Můžou si totiž díky tomu vybírat… Bohužel je to kolikrát těžší, protože muže zajímá jen ta „obálka“, která zvedne jejich ego a bude je reprezentovat ve společnosti…

Panebože děkuji za tento příspěvek… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4071
28.1.22 12:54

Tak jak jsi to popsala to vypadá, že je Váš vztah hodně o vzhledu a chtíči (klidně si tomu říkejte vášeň). Ptala bych se sama sebe..na tvém místě, jak moc tomu tak je, protože za deset let už neuděláš nic a ten věk prostě bude znát a ani plastiky a kosmetika ti nepomůže vypadat zase na 20. A pak se okolo něj ochomejtne bezstarostná holčina, co se bude smát všemu, co řekne a tam se projeví charakter a opravdové city, které k tobě chová. A to nikdo dopředu neví. Všichni doufáme, že ten náš je morální a opravdu nás miluje a váží si nás. Ale statistika mluví jasně. Rozvodem končí padesát procent manželství. Lidská rasa a dle mne hlavně pánské pokolení jsou nevěrní šmejdi, co následují pouze svůj instinkt a jdou ukájet svoje sobecké touhy. Ne všichni, ale většina. A spíše ti, co mají co nabídnout. Zvláště, pokud se vyskytne nějaký problém. Protože problémy oni neřeší. Vlastně řeší - výše zmíněným sobeckým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.1.22 12:54

A je to skvely chlap? Jako fakt super clovek?
Mne by tam vadila zarlivost. Docela to s tebou umi. Nemusi delat zarlive sceny a ty stejne udelas veci podle nej. Sednes si drive, nez on vubec rekne sedni. :nevim:
Proc jsi prestala s tim focenim?
Jestli ti zahne, tak to bude spis proto, ze si te prestane vazit. Kdyz si te nasel, bylas modelka, ted mi prijde, ze tvou novou praci je on. Ikdyz si myslis, co vse muzes nabidnout, tak pomalu ale jiste si sama svoji hodnotu snizujes.
Ja bych si ten Instagram klidne udelala. A fotila dal. Az me za 10let kopne do zadku kvuli mladsi modelce, uz nebudes mit tolik prilezitosti zurocit svoji krasu. :nevim:
Az vam bude 80, krasni nebudete a co vas pak bude pojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
28.1.22 12:56
@Milly2 píše:
Nechci se nikoho dotknout, ale hold ne každá žena je zamindrákovaná, obézní a věčně nespokojená se svým vzhledem… Existují totiž ženy, ke kterým byla příroda štědrá, jsou krásné, sebevědomé a mají důvod, proč si být vědomi svých kvalit… Můžou si totiž díky tomu vybírat… Bohužel je to kolikrát těžší, protože muže zajímá jen ta „obálka“, která zvedne jejich ego a bude je reprezentovat ve společnosti…

Proč reaguješ takhle zrovna na mě? Já rozhodně nejsem ani nespokojená, ani zamindrákovaná a ani obézní, jen stavím vztah na jiných hodnotách než je atraktivita kohokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.1.22 12:56
@unuděná píše:
Jestlipak tušíš proč? ;)

Taky me to napadlo..

Zakladatelko, jdes nekdy s makeupem nekam do spolecnosti bez nej..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.22 12:57

@zrnko No přesně :potlesk: Normální chlap většinou není rád, když je jeho žena „nenamalovaná a v teplákách po dědovi“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 12:57
@unuděná píše:
Jestlipak tušíš proč? ;)

Aby na mě ostatní nekoukali… přemýšlela jsem že takový fakt může být i když to dokáže hrát jinak… nerozumím tomu ale. Tak proč si sennou začal?

• Citovat
  • Upravit
53190
28.1.22 12:58
@Anonymní píše:
Aby na mě ostatní nekoukali… přemýšlela jsem že takový fakt může být i když to dokáže hrát jinak… nerozumím tomu ale. Tak proč si sennou začal?

Jo, je to žárlivec. A víš, kdo žárlí nejvíc? Ten kdo sám podvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí