Je to jen kamarád ?

176
8.10.23 17:05

Je to jen kamarád ?

Ahoj všichni :srdce:

Zajímá mě vás názor na chování kamaráda. Prosím jen slušne a konstruktivní názory.

Potkali jsme se před asi 8 lety přes kamarádku, poté jsme byli oba zadání, oba máme ze vztahu 1 dítě. Je nám kolem třiceti.

V te době jsme si občas napsali, věděli jsme o sobě. Před asi půl rokem jsme začali být v intenzivnějším kontaktu, já už rozešla, jemu se vztah zrovna bortil, a nyní je čerstve po rozchodu.

Píšeme si tak obden, občas jsme spolu byli venku. On se ke mne chová moc hezky a musím říct, ze se mi i líbí. Před par dny mě pozval domu, trochu jsme popili, povídali si do ranních hodin. Čekala jsem, ze něco bude a ono nic 😀

Jsem z toho trochu zmatená. Většinou když si chlap zve ženskou domu na noc, tak to není za tím účelem ukázat ji sbírku motýlů :mrgreen:

Přijde mi, ze se k sobě hodime a byla bych rada, kdyby bylo něco víc, ale z tohoto chování to zatim nevypadá 😀

Myslíte, ze se mam dívat po jiných nebo dat jeste kamarádovi čas?

Dekuji za vaše názory :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
8.10.23 17:25

Dej mu cas a zaroven se divej po jinych, ja v tom nevidim rozpor. Vzdyt si nic nedluzite, proste jste meli kamaradske setkani. Klidne se muze teprve vyjadrit, to nikdy nevis. Ale ja bych osobne chlapa, ktery je cerstve po rozchodu nechtela. To si musis rozhodnout ty sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.23 17:57
@Jana525 píše:
Dej mu cas a zaroven se divej po jinych, ja v tom nevidim rozpor. Vzdyt si nic nedluzite, proste jste meli kamaradske setkani. Klidne se muze teprve vyjadrit, to nikdy nevis. Ale ja bych osobne chlapa, ktery je cerstve po rozchodu nechtela. To si musis rozhodnout ty sama.

Dekuju za názor. Tak vzhledem k tomu, ze to je skvelej chlap, se kterým mam plno věci společných a rozumíme si v hodně ohledech, tak bych si i počkala, protože takových moc není …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.10.23 18:41

Možná je jen slušný. Nikdy jsi takového nepotkala? Že pozve KAMARÁDKU domů a nestrhne z ní hned kalhotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.23 19:07
@sandum píše:
Možná je jen slušný. Nikdy jsi takového nepotkala? Že pozve KAMARÁDKU domů a nestrhne z ní hned kalhotky?

Ne. Když mě chlap pozval domu na noc s tím, ze si dáme nake pití, tak se mi to opravdu nestalo :D Nutno ještě podotknout, ze to zas tolikrát nebylo.

Příspěvek upraven 08.10.23 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
8.10.23 19:08

Treba si taky uvedomije, ze sitva vylezl z predchoziho vztahu a nechce se hned vrhat do dalsiho. Propovidana noc muze znamenat cokoliv, od potreby se vymluvit do vrby pres chut s tebou byt, ale netlacit na pilu, po zamilovani, ale je stydlivější.
Nech svou hlavu otevrenou teto i jiným možnostem, ono se to nejak vyvrbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.23 19:09
@Mar__tanka1983 píše:
Treba si taky uvedomije, ze sitva vylezl z predchoziho vztahu a nechce se hned vrhat do dalsiho. Propovidana noc muze znamenat cokoliv, od potreby se vymluvit do vrby pres chut s tebou byt, ale netlacit na pilu, po zamilovani, ale je stydlivější.
Nech svou hlavu otevrenou teto i jiným možnostem, ono se to nejak vyvrbí…

Diky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.10.23 19:21
@LUPINA87 píše:

Zajímá mě vás názor na chování kamaráda. Prosím jen slušne a konstruktivní názory.

Potkali jsme se před asi 8 lety přes kamarádku, poté jsme byli oba zadání, oba máme ze vztahu 1 dítě. Je nám kolem třiceti.

V te době jsme si občas napsali, věděli jsme o sobě. Před asi půl rokem jsme začali být v intenzivnějším kontaktu, já už rozešla, jemu se vztah zrovna bortil, a nyní je čerstve po rozchodu.

Píšeme si tak obden, občas jsme spolu byli venku. On se ke mne chová moc hezky a musím říct, ze se mi i líbí. Před par dny mě pozval domu, trochu jsme popili, povídali si do ranních hodin. Čekala jsem, ze něco bude a ono nic 😀

Jsem z toho trochu zmatená. Většinou když si chlap zve ženskou domu na noc, tak to není za tím účelem ukázat ji sbírku motýlů :mrgreen:

Přijde mi, ze se k sobě hodime a byla bych rada, kdyby bylo něco víc, ale z tohoto chování to zatim nevypadá 😀

Vidíš nějaký náznaky, že o tebe má zájem jako o partnerku?
Třeba tě bere jako kamarádku nebo někoho, komu se může svěřit, protoze má podobnou životní situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.10.23 19:31
@LUPINA87 píše:
Ne. Když mě chlap pozval domu na noc s tím, ze si dáme nake pití, tak se mi to opravdu nestalo :D Nutno ještě podotknout, ze to zas tolikrát nebylo.

Tak to je mi líto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.23 19:35
@Amassakoul píše:
Vidíš nějaký náznaky, že o tebe má zájem jako o partnerku?
Třeba tě bere jako kamarádku nebo někoho, komu se může svěřit, protoze má podobnou životní situaci.

Jo tak to mě taky napadlo. No, náznaky …často zjišťuje, jak to mam s chlapama :D Jinak kromě toho, ze jsme v častým kontaktu a chce mě vidat, tak asi ne :think: Minule mi říkal, ze nedokáže navázat vztah jinak než ze začne být s dotyčnou nejdřív kamarád ….takže asi obě varianty přicházejí v úvahu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.10.23 19:38
@LUPINA87 píše:
Jo tak to mě taky napadlo. No, náznaky …často zjišťuje, jak to mam s chlapama :D Jinak kromě toho, ze jsme v častým kontaktu a chce mě vidat, tak asi ne :think: Minule mi říkal, ze nedokáže navázat vztah jinak než ze začne být s dotyčnou nejdřív kamarád ….takže asi obě varianty přicházejí v úvahu :think:

No tak až začne zjišťovat příště, jak to máš s chlapama, není nic lepšího, než se zeptat, proč ho to zajímá?
Můžeš ještě napsat, že se možná něco rýsuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.23 19:38
@sandum píše:
Tak to je mi líto. :nevim:

Diky, ale nemusí, už jsem i o tuto zkušenost nyní bohatší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
8.10.23 19:45
@LUPINA87 píše:

Tak se ho zeptej, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
8.10.23 19:55

Je čerstvě po rozchodu, tak prostě asi nic víc zatím nechce. Bud´se ti opravdu líbí, neřku-li, k němu něco cítíš, tak si přece počkej, ne? Můžeš se ho po několikátém podobném setkání i přímo zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
8.10.23 19:59
@Proto02 píše:
Tak se ho zeptej, ne?

Jo to by bylo řešení :) Ale nemám na to zatim koule :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek