Je to možné těhotenství?

20.7.17 08:39

Je to možné těhotenství?

Ahoj,
10DPO jsem měla slaboulinké narůžovělé špinění, 11DPO takové hnědé špinění a bazální teplota klesla z 36,6 na 36,4 a dnes 12DPO byla bazální teplota 36,7 ale už nešpiním, ale krvácím, je to jasně červená krev. Mate mě ta teplota, mohl to být nidační pokles? Ale proč pak to krvácení? Dnes 12DPO byl test negativní. Je možné, že bych mohla být těhotná? MS měla přijít zítra-13DPO.
Děkuji za odpovědi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
20.7.17 09:14

Spíše dorazila ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.7.17 09:19

Těhotná pravděpodobně nejsi, to dorazila MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 09:25

@levandulkap Je mi lito, ale dorazila klasicka ms. Doporucuju to tak nehrotit. Kdyz zacnes krvacet, mas udelat caru za cyklem a planovat ten dalsi. Takhle ti s toho pujde brzo hlava do vyvrtky.

• Citovat
  • Upravit
19984
20.7.17 09:28

Vidím to jako holky. Dorazila ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
20.7.17 09:44

POdle mě těhotná nejspíš nejsi. Když bychom to brali jen podle teploty - bazální teplota klesá před menstruací. Pokud bys byla těhotná, spíš by naopak ještě rostla. Je běžné, že bazál je u těhotných žen 37,0 a výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 11:56

Dobrý den, zajímalo by mě jestli neměl někdo něco podobneho.
S přítelem sme se bavili o druhém dítěti ale než sme se začali snažit tak na mě vykouklo obří nafouklé břicho ovulace proběhla 26.6 a menstruace má přijít 10.7..Bolí mě podbřišek a levý vaječník prsa ani tak neboli..Ale co mě zaráží tak je to těhotenské břicho které je ráno menší a během dne se šíleně zvetsuje, těhotenský test jsem zkoušela ale je negativní hlavně je ještě brzy..neměl někdo něco podobného? Děkuji vam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex