Je to nevěra - jak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
10.7.13 13:35

Myslím že varianta zůstat tu je, ale jen po ty, který na to dokážou zapomenout a nebudou vytahovat nikdy při žádné hádce, problému… někdy je hezký zůstat s otcem svých dětí, ale zase… žijeme jen jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
10.7.13 14:18

Proto že žijeme jen jednou, je „hezký“ zůstat s otcem svých dětí.
Pokud on toho poklesku lituje, ženě to vynahrazuje a on jí za to stojí.
Už se vytrestal, milenka ho otravuje, to je dobré ponaučení do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magnifique
10.7.13 18:16
@H1 píše:
Aha.. Hm… Takže když zasune jinde, tak je automaticky jeho rozhodnutí zničit rodinu? Hmm.

Nene H1, to on jen trénuje, jakou silně vyvinutou má nervovou soustavu jeho žena :roll: :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
48576
10.7.13 18:19

Myslim že víc dukazu snad netřeba né? Máš jich až až, takže ted bud zapomenout a nebo vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.7.13 21:54
@Magnifique píše:
Nene H1, to on jen trénuje, jakou silně vyvinutou má nervovou soustavu jeho žena :roll: :lol: :potlesk:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
1638
10.7.13 21:58

Jo ona mu píše ze srandy takový sms jo? tak to asi těžko…prostě mu napsala pravdu.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
11.7.13 06:57
@Magnifique píše:
Nene H1, to on jen trénuje, jakou silně vyvinutou má nervovou soustavu jeho žena :roll: :lol: :potlesk:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
H1
11.7.13 07:07
@Kamča.dalmatinka píše:
Myslim že víc dukazu snad netřeba né? Máš jich až až, takže ted bud zapomenout a nebo vyhodit.

Přesně tak. A to už záleží na zakladatelce a hlavně na tom jakej ten chlap je, jestli za to stojí. Jsou chlapy kteří za to stojí i přes případné uklouznutí skvělý otec, dobrej parťák pro život a svou ženu miluje.. A jsou chlapy kteří jsou věrní až za hrob ale ke své ženě se chovají tak, že nejlépe je vypráskat bičem.. Tak přeji správné „ROZHODNUTÍ“

• Citovat
  • Upravit
Larr
11.7.13 19:58

Netvrdím, že do té doby nic neudělal - ale to, že do té doby než se hrabala
v mobilu žila celkem spokojený život a mohla klidně spát - tedy co se týče chlapa
a problému, který tu řešíme.

@sieta.m píše: ááá už je to tady zas-nevěra, která vznikla přečtením sms, do té doby muž nic neudělal a mrcha zakladatelka jim chce ničit vztah :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
11.7.13 20:03

Ne, já chci říct, že dokud nevidím a neslyším - nic nevím, nezajímám se, netrápím se, nepátrám. A taky to, že na sociální sítě nechodím - tedy pokud tam nepočítáte email - a za nejhnusnější považuji takovéhle hrabání v mobilu.

@kaseny88 píše:
@Larr takze ty mi chces rict, ze kdybys vedela, ze te tva draha polovicka podvadi nebo tusila a vedela bys, ze o tom dukaz najdes v telefonu, tak ty by ses nepodivala…??? Tohle je prirozena zvedavost…radeji to zjistit takhle, nez vůbec a dlat ze sebe blbce a jak zakladatelka pise, ze ji to uz kamarádka psala, ze ten jeji nekde vrzal, tok to vedeli uz asi všichni krome ji a to je to nejhnusnejsi, co muze byt… :,(
  • Citovat
  • Upravit
Larr
11.7.13 20:07

Subjektivně - jako na vlastní oči a uši - to už jsem psala - to už nemusím jukat do mobilu.

@neila píše:
to jo, to máš pravdu…ale umíš si představit ten pocit, že se pak „něco“ provalí a ty čumíš jak puk zatímco všichni kolem mají hlavy dolů, protože to dávno věděli? (takhle dopadla moje známá, byl to zoufalý pohled :? ) Tak kdybys měla nějaké podezření (subjektivně opodstatněné :lol: ), tak bys do mobilu jukla, nebo ne?
  • Citovat
  • Upravit
16186
11.7.13 21:32
@Larr píše:
Subjektivně - jako na vlastní oči a uši - to už jsem psala - to už nemusím jukat do mobilu.
…takže průměrně šikovný (možná i podprůměrně)chlap s chutí na nevěru by s tebou neměl žádný problém ;) Ale chápu, každý to prostě máme jinak 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
12.7.13 00:57

Takže vy všechny šmejdíte a šmejdíte a šmejdíte - jen jak se k vám dostane sebemenší podnět :mrgreen:. Ale chápu, každý to prostě máme jinak.

@neila píše: …takže průměrně šikovný (možná i podprůměrně)chlap s chutí na nevěru by s tebou neměl žádný problém ;) Ale chápu, každý to prostě máme jinak 8)
  • Citovat
  • Upravit
226
12.7.13 01:20

PROC jsi mela v ruce ten mobil?

Poloz si jednoduchou otazku: CO od toho chces? Chces aby to klapalo, a meli jste ferovy vztah, nebo aby jsi ho pripoutala ke svemu lozi rezetem?

Vztah dokaze stat jen na vzajemne duvere a respektu. Ty mu evidentne neveris.

Ja ti neodpovim, jestli mas duvod mu verit nebo ne to vis jen ty sama.

Ja ti jen muzu rict, ze jestli mu prohledavas mobil, protoze TUSIS, ze neco neni ok, pak najdes takovy sms, on to smete ze stolu a ty to MISTO S NIM resis na internetu, tak TEN VZTAH je spatne a nefunguje.

Neveru ti tu nikdo z nas nevyresi, je tu spousta hysterek, co radi fakt hovadiny (me nevyjimaje), takze poslouchej jen svuj rozum.

Myslim, ze byste meli jit do poradny, do nejakeho chraneneho protredi, a tam si to vyrikat, a pokusit se postavit duveru od zakladu jinak, a na vztahu pracovat. Jinak to driv nebo pozdeji, kolegyne nekolegyne, pujde do kopru, to ti rikam skoro s jistotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
12.7.13 10:35
@Larr píše:
Takže vy všechny šmejdíte a šmejdíte a šmejdíte - jen jak se k vám dostane sebemenší podnět :mrgreen:. Ale chápu, každý to prostě máme jinak.

Ne, nešmejdím. Nemám zatím důvod ;) Ale rozhodně nebudu čekat, až „to“ uvidím „na vlastní oči“ nebo uslyším na „vlastní uši“ ;) Důvod by byl, kdybych viděla, že se chlap začne chovat nápadně jinak - začne mobil schovávat, běhat s ním i na záchod, začne se příliš fešákovat (to taky není jeho sport zrovna, jen to co je nutné), začne chodit příliš pozdě nebo mu naskáče příliš mnoho služebních cest… :nevim: Nebo, když mě ovládne takový ten šestý smysl, který u mě funguje bohužel stoprocentně :jazyk: Kdyby nastalo něco z toho, neváhám a sjedu mu mobil i poštu, krávu ze sebe dělat nenechám - taky po zkušenosti. A můžu ti říct, že byla opravdu hořká, protože jsem zůstala sama s dítětem pod srdcem :kytka: takže z nevšímavosti vůči určitým věcem jsem vyléčená. Ale nejsem podezřívavá, nežárlím, důvěřuji. Zatím na 100% :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí