Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podprahově si přeješ opak. Ale je to jen jednosměrka… Na sebe se nezlob, z nějakého důvodu se toto má dít…
Nazdarecek holki, zajimave cteni. A tak snad my poradite. Pred mesicem, jsem prisel nato, ze manzelka chodila za jinym. kamoska hlidala deti a manzelka sla. Kdyz jsem se to dozvedel, rikala ze snim chodi na kafe, ze nic nebylo. Musim rict, ze mame 3 deti, a ja musim jezdit s kamionem, abych utahl vse, vcetne dluhu, najmu atd. No o vykendu, sla ke kamaradce na narozeniny, aspon rikala. Jenze ja nechtene zhodil jeji kabelku a zni vypad vybrator. Rekla ze tam budou delat nejakou legraci. Co o tom vsem si mam myslet.
Hlavně se nezneklidňovat - což bude dost těžké - ale já jsem tu za ty, které tvrdí - co nejdéle si zachovat zdravý rozum a fungovat dál - tři děti vás budou potřebovat. Jinak - máma od tří dětí - to je síla - snad se jí brzy vrátí zdravý rozum
.
@Mohykan72 píše:
Nazdarecek holki, zajimave cteni. A tak snad my poradite. Pred mesicem, jsem prisel nato, ze manzelka chodila za jinym. kamoska hlidala deti a manzelka sla. Kdyz jsem se to dozvedel, rikala ze snim chodi na kafe, ze nic nebylo. Musim rict, ze mame 3 deti, a ja musim jezdit s kamionem, abych utahl vse, vcetne dluhu, najmu atd. No o vykendu, sla ke kamaradce na narozeniny, aspon rikala. Jenze ja nechtene zhodil jeji kabelku a zni vypad vybrator. Rekla ze tam budou delat nejakou legraci. Co o tom vsem si mam myslet.
@Mohykan72 Njn… Holt si to umí zařídit…
Asi bude dobré sednout si s ní a popovídat si na téma: jak dlouho chce z Tebe dělat blbce a ze sebe běhnu? Vibrátor si holky ani na narozky kámošky neberou jen tak…
Zeptej se ji, jestli chce ničit rodinu, nebo si máš taky najít kočičku a že je klidně seznámíš..
Reakce manželky na takový dotaz ledacos napoví… ![]()
Tak to jsem skousel otom si promluvit. Reakce strasna, co si myslis, co sem nejaka, atd. uplne nervni. Pravda je, ze ji mam stale rad a vim ze deti by trpeli.ale nevim jak s toho ven
@Mohykan72 píše:Ženská jen tak na narozky nenosí vibrátor! Jak z toho ven? Přestaň platit dluhy, nájem, a řekni tomu jejímu, co s ním chodí na kafe, ať začne platit on. Že vola z tebe nikdo dělat nemusí.
Tak to jsem skousel otom si promluvit. Reakce strasna, co si myslis, co sem nejaka, atd. uplne nervni. Pravda je, ze ji mam stale rad a vim ze deti by trpeli.ale nevim jak s toho ven
Jenze jaho neznam. Jezdi sem. A mam strach, ze to odnesou deti. Jelikoz ma materskou 7600. Ja platim ostatni.cili vse. Je to hrozna situace. Rikal jsem ji, ja jezdim, hodim sa po nocich, a ty to to. Take jsem ji rek, ze neni normalni na narozeniny robertka. Udajne to tam rekla a ze vsici odpovedeli ze su blby. Nakonec ho ani nedonesla.ze ho vyhodila do smeti po ceste.
Je mi líto, že s Tebou vláčí a voře… Jsi víc pro rodinu, než ona.. První co mě napadlo je nechat maníkovi srovnat ciferník, ale je mi jasné, že by toho ona ještě využila ve svůj prospěch. Takže zatáhnout do toho a) rodinu - její rodiče i Tvé. b) omezit ji přístup k financím - ať si mìsto kávy najde přivýdělek a c) zaúkolovat tak, aby neměla vůbec čas na kávičky… Kamarádce vysvětlit, že hlídat děti už nemusí, že ji také neničìš rodinný život… Děti nemohou za to, jaká je jejch matka, ale mají bezva tátu a na tom sav celé své jednání… ![]()
Milý Mohykáne. Chlapi bývají často pro manželku atraktivnější, když o ně začne mít zájem jiná. ![]()
Dekuji za rady a prispevky. Me je jasne ze byla na zaletech i kdyz ma svou o me jesitnosti a hlouposti. Musel bych si najit jinu pracu, abych zustal doma a ne byt pres tyden pryc. Jenze to by jsme sli pod most a vi to. Asi toho vyuziva. Premyslel jsem nad rozvodem, jelikoz mam obavu ze toho nenecha. Ale. To ale jsou deti. Jak se rika babo rad. Aspon vim, ze nejsem sam, kdo neco takoveho proziva, ci uz prozil. Je to hroznej pocit, vedet ze neprojdu dverma, aniz bych hlavu nesklonil.
@vendulka72 píše:
Milý Mohykáne. Chlapi bývají často pro manželku atraktivnější, když o ně začne mít zájem jiná.[/ci
@vendulka72 píše:
Milý Mohykáne. Chlapi bývají často pro manželku atraktivnější, když o ně začne mít zájem jiná.S tím musím souhlasit. Nepodlézej jí, nevyptávej se na její aktivity, kam šla atd., ale vyvolej v ní strach, že by tě mohla klofnout či už klofla jiná…a zároveň s tímto bych jí utáhla finanční kohoutek…
@Mohykan72 Proto jsem psala o pomoci od rodičů, kterým učitě půjde o to, zachovat rodinu a pomoci Ti. Je mi jasné, že o kamioňácích se šíří různé zvěsti, ale na druhou stranu: Zvaž, jak moc vysoký příjem máš a jestli si ve stejné hladině memůžeš najít něco u domova s pravidelnou, nebo i nepravidelnou prac. dobou. A naopak - pokud se ona jen poveze, budeš dráždit strop a to hodně dlouho. Ať Vám pomohou s hlídáním rodiče, nebo jesle, školka, kamarádky, kdokoliv, ale její iniciativa pracovní je nutná!!! Zachráníš přinejmenším manželsví… Věř mi… Jinak já znám ženy, které jsou bez chlapa, mají malé děti a k tomu zvládají DVĚ zaměstnání! Je to o přístupu…
Jinak „baba“ ve 37 letech to asi úplně nejsem
, ovšem rady umím na míru
…
Pekne rady. Budu muset neco vyduma. Z rodicema pocitat nemuzeme. Jen obcas. a to opravdu obcas. Strop je vysoky. Kdyz doznam barvu tak z meho platu jde pryc 22tis. Vcetne najmu atd. Mam dojem, ze kamosky ji kriji.
Asi jsem hloupá a naivni… Ale furt se bojím toho ze jsem udělala hloupost ze s nim nechci mít nic společného