Je to nevěra - jak dál?

34
9.7.13 17:09

Je to nevěra? A jak dál??

Ahoj,
včera jsem u přítele v mobilu našla sms od jeho kolegyně, kde mu píše, že myslela, že jde o oboustrannou přitažlivost a že je to pro ní těžký, protože nedoáže se vyspat s každým jen tak. O té samé mi před měsícem psala na facebooku cizí holka, že mého přítele zná z dob gymplu a že se jí doneslo, že mě v květnu podvedl s tou kolegyní. Psala mi prý proto, že spolu máme malé miminko a jí přišlo líto, aby mě vodil za nos. Shodou okolností přítel v květnu 2× spal mimo domov, že prý u kamaráda popíjeli. Choval se ke mě odměřeně a moc se mnou nechtěl spát. V červnu se nám narodilo mimi a od té doby byl milionovej… Ale! Já od včerejša nemyslím na nic jiného, strašně mě to užírá. Ještě jsme si o tom moc nepovídali, jen mi řekl, že mě nepodvedl, že to bylo jen taové ze srandy ta sms. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Larr
9.7.13 17:13

Pokud ses mu hrabala v jeho věcech - dělala bych, že o ničem nevím - já jsem tu už známá svým postojem na hrabání v mobilu, který není můj.

@darling-m píše:
Ahoj,
včera jsem u přítele v mobilu našla sms od jeho kolegyně, kde mu píše, že myslela, že jde o oboustrannou přitažlivost a že je to pro ní těžký, protože nedoáže se vyspat s každým jen tak. O té samé mi před měsícem psala na facebooku cizí holka, že mého přítele zná z dob gymplu a že se jí doneslo, že mě v květnu podvedl s tou kolegyní. Psala mi prý proto, že spolu máme malé miminko a jí přišlo líto, aby mě vodil za nos. Shodou okolností přítel v květnu 2× spal mimo domov, že prý u kamaráda popíjeli. Choval se ke mě odměřeně a moc se mnou nechtěl spát. V červnu se nám narodilo mimi a od té doby byl milionovej… Ale! Já od včerejša nemyslím na nic jiného, strašně mě to užírá. Ještě jsme si o tom moc nepovídali, jen mi řekl, že mě nepodvedl, že to bylo jen taové ze srandy ta sms. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
11117
9.7.13 17:14

No, tak mas dve moznosti - bud do toho prestat rypat, spokojit se s vysvetlenim a zkusit na celou episodu zapomenout.
nebo do toho vrtat, snazit se odhalit, co se presne stalo, pak ale si predem ujasni, co bys delala, pokud bys dostala dukaz (nebo priznani), ze k nevere doslo…
pokud nejsi pripravena ho opustit, tak bych volila tu prvni moznost. mu rekla, ze se o tom dal nechci bavit, ze doufam, ze nic neprovedl, ale rypat se v tom nebudu a tecka.

PS: nevim, jestli bych to dokazala. rozum casto neprebije emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.7.13 17:15

@Larr Já vím, já vím… :oops: Ale už jsem mu to řekla…teď mi jde o to, co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Tak důkazy z několika různých stran, to je blbé no. Že kecá, to je asi všem jasné, „ze srandy“ se takové věci fakt nepíšou. Spíš to vypadá, že si s ní užil a ona čekala nějaký vztah a on to odpískal, což by bylo dobré, že mu to třeba docvaklo, že byl idiot. Zatím bych vyčkávala, co bude, jak se bude chovat a uvidíš, nic se nejí tak horké jak se uvaří a ne každý se osudově zamiluje a odejde za hlasem svého srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Tak nevěra to je ne, sice nejde o oboustrannou přitažlivost, a ona se jen tak s každým nevyspí? Tak spolu spali, to je jasný, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
9.7.13 17:16

No já jsem strašná žárlivka, takže po tomhle by byl výslech prvního stupně :cert: Tak buďto můžeš pátrat dál, nebo se na to vykašlat a zkusit na to nemyslet! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
9.7.13 17:17
@darling-m píše:
Ahoj,
včera jsem u přítele v mobilu našla sms od jeho kolegyně, kde mu píše, že myslela, že jde o oboustrannou přitažlivost a že je to pro ní těžký, protože nedoáže se vyspat s každým jen tak. O té samé mi před měsícem psala na facebooku cizí holka, že mého přítele zná z dob gymplu a že se jí doneslo, že mě v květnu podvedl s tou kolegyní. Psala mi prý proto, že spolu máme malé miminko a jí přišlo líto, aby mě vodil za nos. Shodou okolností přítel v květnu 2× spal mimo domov, že prý u kamaráda popíjeli. Choval se ke mě odměřeně a moc se mnou nechtěl spát. V červnu se nám narodilo mimi a od té doby byl milionovej… Ale! Já od včerejša nemyslím na nic jiného, strašně mě to užírá. Ještě jsme si o tom moc nepovídali, jen mi řekl, že mě nepodvedl, že to bylo jen taové ze srandy ta sms. :nevim:

at udelas cokoliv, uz ti to bude vrtat hlavou, at tvrdi pritel co chce. ted je jen na tobe cemu uveris a jak silny vas vztah je. ale uzirat te to bude uz porad, pokud nejsi splachovaci… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.7.13 17:18

Pak bych utloukla emoce a krmila zdravý rozum - který mi našeptává, je to otec mého dítěte a zůstanu s ním. Ale já jsem už teď taková, že na řeči nedám - co nevidím či neslyším - neřeším. A hlavně - nehrabat se v cizích věcech :! :mrgreen:.

@darling-m píše:
@Larr Já vím, já vím… :oops: Ale už jsem mu to řekla…teď mi jde o to, co dál…
  • Citovat
  • Upravit
5088
9.7.13 17:19

No, tak zaprvé.. to je teda fááákt divné, že ti napíše cizí holka o tom, že tě partner podvedl… v tom má určo prsty ta zhrzená kolegyně.. :(.. (mám podobnou zkušenost- volal mi anonym… a později jsem zjistila, že to byl bratr manželovy milenky.. která chtěla manžela pro sebe… )…

jak dál?? nijak.. co chceš dělat?? pokud se ti partner nepřizná, tak nic nenaděláš a akorát se budeš užírat… zkus si říct, co bys udělala, kdyby se nevěra potvrdila… odešla bys?? pomohlo by ti to v nějakém rozhodování???
pokud víš, že bys neodešla, tak nepátrej… pokud nejsi ve vztahu spokojená a stejně řešíš, zda odejít, tak tomu zkus přijít na kloub..

hele, pokud to byl partnerův úlet a není takový-tak ho to dostatečně vytrestalo samo a pokud je to proutník, tak to dříve či později stejně praskne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
9.7.13 17:20
@Larr píše:
Pak bych utloukla emoce a krmila zdravý rozum - který mi našeptává, je to otec mého dítěte a zůstanu s ním. Ale já jsem už teď taková, že na řeči nedám - co nevidím či neslyším - neřeším. A hlavně - nehrabat se v cizích věcech :! :mrgreen:.

kde ses to naucila? utlouct emoce a zivit zdravy rozum???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.7.13 17:22

V mým životě.

@tanik1912 píše:
kde ses to naucila? utlouct emoce a zivit zdravy rozum???
  • Citovat
  • Upravit
3115
9.7.13 17:27

Já bych si myslela, že asi o nevěru šlo, ale nejspíš, jak už tady zaznělo, šlo jenom o jednorázovou záležitost. Tím bych to uzavřela a dál se tím zkusila netrápit. Chybu může udělat každý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
9.7.13 17:30

To je divný :nevim:

Holky, to cizí děvče, co provalilo tu nevěru… vy na jejím místě, kdyby se vám jen tak doneslo, že někdo někoho podvedl, tak byste se v tom šťrouraly a kontakotovaly jeho ženu, která je těhotná? 8o

Nemůže se někdo mstít tvýmu přítelovi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.7.13 17:33

Já teda nevím. Ale já bych v tomhle případě chtěla pravdu znát. Když už je to takhle nakousnuté, tak bych chtěla 100 % vědět, jak to je.
Zapomenout na to nejde, hlodalo by tě to pořád.
Normálně bych to s manželem probrala. Chtěla bych taky vědět, proč to udělal a co to pro něj znamenalo a znamená do budoucna. Pokud je rozumný, tak to snbad pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí