Je to pozitivní ovul test?

Anonymní
14.9.17 20:43

Je to pozit ovul test?

Snažení bylo před dvěma dny je šance, od včera test vypadá takto..je šance, snažení bylo 12dc 28 deni cykli mam :lol:..užívám jinak nusifol 3 dny

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
14.9.17 20:46

Testovací čárka je slabší než kontrolní, tak bych řekla, že ovulace teprve bude nebo možná byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
14.9.17 20:50

Není, musí být stejná či sytější než kontrolní..ještě pokračuj..klidně i 2× denně..ono to může zesílit během pár hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.17 20:52

Df

A musí být predpisove silnější jo?????? Já je mám prvně, nikdy jsem právě netestovala, a od včera mám bolesti v kříži a podbřišku, tak jsem si říkala že je to ovulace ten 12 DC mě jen pichalo ve vaječnících :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7735
14.9.17 20:56

Tak předpisově silnější ani nemusí být. Někomu hladina LH stoupne prudce rychle nahoru a stejně rychle klesne, takže to třeba ani nemusíš testem zachytit. Někomu stoupá hladina LH pozvolna a zachytit se to testy dá. Z tvého jediného testu těžko usuzovat :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.17 21:01

Hh

Takže to 12 DC nemusí být ztracené..štve mě to protože odedneska do neděle je přítel zas pryč ????..jezdí kamionem

• Citovat
  • Upravit
7735
14.9.17 21:09

Ztracené to být nemusí, ale je potřeba testovat víc dní, z jednoho testu těžko soudit :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.17 21:13

No stejnej vyšel včera i ????ráno budu chytřejší a když sezlabne test? Tak je ovulace jo abych tomu rozuměla? :think:

• Citovat
  • Upravit
7735
14.9.17 21:18

Hoď sem zítra další test ať je můžeme porovnat a uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
14.9.17 21:29

Pozitivní není, obě čárky musí být stejně silné nebo testovací silnější než kontrolní. Tvůj test je bohužel negativní. Zkus další zítra v tuhle dobu, pokud čárka zesílí, tak ovulace nejspíš teprve nastane, pokud bude slabší tak už nejspíše nastala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.17 21:37

Ahoj také bych se chtěla zeptat ovulace už proběhla před sedmi dny dnes jsem zkusila ze zvědavosti ovu test a je tam stále čárka sice slabá ale je tak nevím jestli tam má být nebo jestli má být test čistý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.17 21:39

Cv

Děkuji. Už to aspoň chápu :palec:

• Citovat
  • Upravit
7735
14.9.17 21:43
@Ptackovaandy píše:
Ahoj také bych se chtěla zeptat ovulace už proběhla před sedmi dny dnes jsem zkusila ze zvědavosti ovu test a je tam stále čárka sice slabá ale je tak nevím jestli tam má být nebo jestli má být test čistý :nevim:

někdo má slsbé čárky/ duchy na ovulačním testu téměř celý cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
14.9.17 21:43
@Ptackovaandy píše:
Ahoj také bych se chtěla zeptat ovulace už proběhla před sedmi dny dnes jsem zkusila ze zvědavosti ovu test a je tam stále čárka sice slabá ale je tak nevím jestli tam má být nebo jestli má být test čistý :nevim:

Může být i nemusí. Někdo má slabé čárky celý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.17 21:45

@eviku-miluna děkuji zase jsem o něco chytřejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat