Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Testovací čárka je slabší než kontrolní, tak bych řekla, že ovulace teprve bude nebo možná byla ![]()
Není, musí být stejná či sytější než kontrolní..ještě pokračuj..klidně i 2× denně..ono to může zesílit během pár hodin..
A musí být predpisove silnější jo?????? Já je mám prvně, nikdy jsem právě netestovala, a od včera mám bolesti v kříži a podbřišku, tak jsem si říkala že je to ovulace ten 12 DC mě jen pichalo ve vaječnících ![]()
Tak předpisově silnější ani nemusí být. Někomu hladina LH stoupne prudce rychle nahoru a stejně rychle klesne, takže to třeba ani nemusíš testem zachytit. Někomu stoupá hladina LH pozvolna a zachytit se to testy dá. Z tvého jediného testu těžko usuzovat
.
Takže to 12 DC nemusí být ztracené..štve mě to protože odedneska do neděle je přítel zas pryč ????..jezdí kamionem
Ztracené to být nemusí, ale je potřeba testovat víc dní, z jednoho testu těžko soudit
.
No stejnej vyšel včera i ????ráno budu chytřejší a když sezlabne test? Tak je ovulace jo abych tomu rozuměla? ![]()
Pozitivní není, obě čárky musí být stejně silné nebo testovací silnější než kontrolní. Tvůj test je bohužel negativní. Zkus další zítra v tuhle dobu, pokud čárka zesílí, tak ovulace nejspíš teprve nastane, pokud bude slabší tak už nejspíše nastala.
Ahoj také bych se chtěla zeptat ovulace už proběhla před sedmi dny dnes jsem zkusila ze zvědavosti ovu test a je tam stále čárka sice slabá ale je tak nevím jestli tam má být nebo jestli má být test čistý ![]()
@Ptackovaandy píše:
Ahoj také bych se chtěla zeptat ovulace už proběhla před sedmi dny dnes jsem zkusila ze zvědavosti ovu test a je tam stále čárka sice slabá ale je tak nevím jestli tam má být nebo jestli má být test čistý
někdo má slsbé čárky/ duchy na ovulačním testu téměř celý cyklus
@Ptackovaandy píše:
Ahoj také bych se chtěla zeptat ovulace už proběhla před sedmi dny dnes jsem zkusila ze zvědavosti ovu test a je tam stále čárka sice slabá ale je tak nevím jestli tam má být nebo jestli má být test čistý
Může být i nemusí. Někdo má slabé čárky celý cyklus.
Snažení bylo před dvěma dny je šance, od včera test vypadá takto..je šance, snažení bylo 12dc 28 deni cykli mam
..užívám jinak nusifol 3 dny