Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi a těch zbytečných příspěvků, co musíš napsat, že? to je na ránu ![]()
Prosím vás, my tady máme tak jako divně bíle obalené stromy, to znamená, že už přestalo fungovat Slunce?
Jo, je to tady…děcko je na ránu, takto vzteklej nebyl hodně dlouho - až bude ve zprávách vražda dítěte, tak víme… ![]()
Zlatej konec světa…
@Angua píše:
Prosím vás, my tady máme tak jako divně bíle obalené stromy, to znamená, že už přestalo fungovat Slunce?
@Angua my taky a navíc můj pes se nechce venčit, stojí mi u nohy a táhne domů ![]()
@Angua píše:
Nemáš přece věřit všemu co dnes vidíš a slyšíš, to jsou jen iluze a přeludy ![]()
@lukresia to on asi cítí, že přijdou ty záblesky, honem se běž schovat a zatáhni závěsy ![]()
@RyBANA tak tos mě uklidnila ![]()
Ja jsem ani chlapa nenutila do predvanocniho uklidu jeho pracovniho koutku, kterej se nekontrolovatelne rozsiril az do kuchyne. Na co taky, ta par hodin to vypukne a bude to stejne neuveritelny jako ve Final Destination. No a kdyby nahodou, tak to uklidi zitra.
@Žirafátko píše:
@novo123 třeba jsou neviditelní
Teda já jsem blbá, jsem myslela, že podle rozpisu posnídám kafe se Svatým Václavem a vono houby. Tak to jo
Myslíš, že ten závěrečný proslov politiků o krizi už viditelnej bude? já jen, že zrovna tohle je telce každej den ![]()
Já to teda moc neprožívám, ale dotaz do diskuze, prej vykoumali, že našeho času to přijde až 0.13 22.12., tak buď je to věděcky logický a nebo to porušuje celkově myšlenku toho konce světa, to datum je snad daný, ne? Teda, je mi jasný, že to zase posunou na nějakej jinej den pro konec světa, ale tohle mě včera zarazilo
Samozřejmě se ani v nejmenším nesnažím dělat z tohohle vážnou diskuzi, se mi celkem líbí, jak si z toho střílíme ![]()
@Amys píše:
Tak co, jestlipak dorazí blaničtí rytíři
Ti přijdou až na příští konec světa - se to koná několikrát za desetiletí - by se chudáci uběhali, kdyby přijeli pokaždý ![]()
To info je nějaký divný…na novinkách tvrdí, že konec bude ve 12:11, takže to se ani nevožeru - to je pech ![]()