Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monika32 píše:
No co by to bylo, je to tu denně a občas i ne jen jednou, to by snad stačilo psát do starších diskuzí ne?Se ani nedivím že už je někdo i sprostej, to už je horší jak //
Holky, taky je u vás taková tma a jakoby divné ticho? Ono asi fakt něco příjde.
@Baruska2011 píše:
Holky, taky je u vás taková tma a jakoby divné ticho? Ono asi fakt něco příjde.
No Mayové, mimozemšťané, představitelé G8, Svatí a nadpřirozené bytosti to asi ale nebudou…možná se sekli v nějaké knajpě kdo ví, ale nemám ráda, když někdo chodí pozdě - to jim nezapomenu ![]()
Ovšem v 11:00 chci určitě slyšet rozhovor Lenky Kořínkové a Ašatara Šerána, tak doufám, že nesedí někde společně s výše zmíněnými ![]()
Divím se, že někoho baví to neustále vidět na webu, v tv a ještě se o tom bavit ![]()
@dani24687 píše:
Divím se, že někoho baví to neustále vidět na webu, v tv a ještě se o tom bavit
Divím se, že když to někoho sere, tak má potřebu to do každé diskuze sdělit a přepínat program tak, aby na to natrefil a mohl nadávat, že tam nic jiného není ![]()
@lukresia píše:![]()
nerozčiluj se, na těch pár okamžiků, ti to nestojí za to
máš recht
, jdu si dát čokoládu nebo dvě a brambůrky k tomu. Nemá smysl držet ani diety, když je dneska ende…
Jo a kdyby jsme se už neviděly… Mám Tě ráda ![]()
@RyBANA píše:
Divím se, že když to někoho sere, tak má potřebu to do každé diskuze sdělit a přepínat program tak, aby na to natrefil a mohl nadávat, že tam nic jiného není
To ale nemyslíš mě, že?
@Banny já tebe taky
už mám v sobě tak 20 vanilkových rohlíčků
![]()
@dani24687 píše:
To ale nemyslíš mě, že?
A ty si myslela koho? ![]()
@RyBANA píše:
A ty si myslela koho?
Hodně lidí… Taky nechápu, jak může někdo přepínat na pořady o konci světa a pak nadávat, že tam nic jinýho není, myslím ale, že moc lidí toto nedělá, bo to nedává smysl
Já když projíždím programy a někde je takový pořad, tak to spíš přepínám někam jinam.
Výstražná zpráva NASA o zvláštních jevech a zatmění 21.12.2012 potvrzena. Zatmívaní oblohy začne okolo 9:30 našeho času v oblasti Tichého oceánu, mělo by postupovat přes území Číny a Ruska a na území ČR dorazí okolo 16 hodiny našeho času. NASA vyzývá, aby lidé nepodléhali panice a pro jistotu se dostali do svých obydlí dřiv, než daný jev nastane. Jev by měl byt dočasný, měl by skončit v 7:52 následujícího dne. V klidnějších dobách je tento jev označován termínem noc.
![]()
Budu se jen modlit
Ne uplně normální den jako každej jinej, jen se musím přiznat, že mi ráno dlouho blbnul net, furt mi nešel, tak sem se trošku lekla co se děje