Je Tomas11 respektive Socialniexperiment troll?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
12.2.17 08:23

@Tefanek světe div se doktorce(ani jedné)nepřišlo divné, že se nechodí, teda nejezdí s dítětem ven. Zajímavé je, že tady byla nedávno podobná dizkuze a většinou to nikomu nepřišlo divné, hlavně maminka na vesnici.Jen postaví kočár na zahradu. a dítě žije a ubližování v tom nikdo nevidí. Takže @Tefanek když pisněš pádný argument, nejen jakousi svou myšlenku budu ráda. Ovšem nikde se nedočtěš, že dítě musí jezdit v kočárku, ale klidně mi to pisni jak to někde najdeš. Budu ráda, když své pevné názory obhájíš. Takže prosím piš :potlesk:
Já tam opravdu o zbití nic neviděla? 8o Pokud vím, tak se to řeší často a ani doktoři v tom nejsou za jedno, zda má být výchova volná či používat tresty. Všichni doktoři které obcházíme na časté kontroly, používají termín pevná výchova a plácnutí, když to nikdo nevidí, doporučují. Já teda nevidím na ulici ani neznám nikoho v okolí, komu by neujely nervy. Myslím, že posuzovat bití a týrání z jednoho příběhu prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
12.2.17 08:30

Fakt tomu trollovi poskytujete další materiál k pobavení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.2.17 08:33
@axlpol píše: …já asi přehlídla nebo neumím vyčíst to týrání? to má být jako to, že otec dal"čočku"řvoucímu dítěti?
to abych nahlásila zrovna i sebe, několik lidí z rodiny a několik kamarádek co se mi kdysi svěřily u piva :lol: jo a sousedku taky podezírám, protože to dítě pod náma jen řve a ještě tak divně 8o kdo ví co mu dělá :lol:
Nedávno tady byla otázka"nechci pediatra doma"tam to v podstatě nikomu nebylo divné, že paní nechce aby někdo viděl jak žije a jaké má dítě zázemí. V podstatě většina jí to schválila, že je dobré si chránit soukromí. Což teda v tomhle případě nechápu, já bych už byla podezíravá proč se toho maminka tak bojí, proč měla dítě, když se bojí, aby někdo viděl kde žijí a proč s tím něco nedělá(když se tak stydí nebo bojí).To, že pediatr ví kde dítě žije, jaké má okolí, podmínky, chodí na prohlídky…to vše mi přjde v zájmu dítěte.
Ale, že se strhne taková vlna podezíravosti, kvůli řvoucímu dítěti, které někdo usměrnil, to jsem nečekala. Ovšem ráda to čtu, protože by mě to nikdy nenapadlo, že je to trestné :lol:
úvodní příspěvek zde rozebírané diskuze:
„Nesnášíme svoje mimino, jako rodiče jsme selhali?
Spolu s mojí milovanou manželkou jsme spolu přes 13 let. Vzájemně se milujeme a respektujeme, proto jsme se domluvili na tom, že bychom mohli mít už konečně dítě. Naštěstí jsme neměli žádné problémy a narodila se nám dcera. Stal jsem se hrdým otcem malého prcka, avšak žena se změnila. Uzavřela se tvrdě do sebe, hned ze začátku odmítla kojit a já jsem jí v tom podporoval. Jednalo se o nějakou poporodní depresi a řešili jsme to, avšak nic nepomohlo. Žena byla na dceru zlá, starala se sice o ní celkem dobře, ale cítil jsem a pochopil jsem, že to je tak vše, co jí jako matka může dát. A pak mi začala má vlastní dcera taky lézt na nervy. Nevím co se změnilo. Možná ten neustálý řev dcery, celková nevyspalost z toho jejího řevu apod mělo na mě dopad. Radost a láska náhle vystřídal vztek. Chodil jsem domů pozdě z práce, dcera doma furt řvala a manželka byla z toho na prášky. Celkem jsem jí chápal. Tak jsme nějak žili, až se to jednoho dne úplně podělalo, naší vinou. Zase jsem přišel domů z práce, bylo uklizeno, navařeno, ale manželka totálně zhroucená ležela v slzách na pohovce a říkala něco v tom smyslu, že dcera řve a nechce se uklidnit. Nevím co se tenkrát stalo, asi jsem vběhl do pokoje a dceři namlátil jako žito. Nemohl jsem se ovládat, řval jsem na ní, „že je malej, smradlavej parchant a drží hubu“. Až když bylo po všem, jsem odešel za ženou a ta jí pak šla uspat!! Ta čočka pomohla a dcera už tolik nebrečí! Přesto ale svoje dítě nemáme rádi a přemýšlíme jestli by jí nebylo lépe bez nás. Lituji toho co se stalo, veškerou vinu beru na sebe, ale čas vrátit nemůžu“…Když někdo napíše, že namlátil rok a půl staré dceři „jako žito“ - tak to moc jako usměrňování nevypadá…možná tak z pohledu Herodesa…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.2.17 08:42

@Tefanek rozhodně akceptuju cizí názory, ale v té staré diskuzi nikdo nebral můj názor. Podsouvali mi to, že děti chci držet doma nebo snad ve sklepě až do dospělosti. Potom mi podsouvali, že je držím ve sterilitě a tvrdili mi takovou hloupost, že kočár nedrncá(to by asi musel lítat)No nechápala jsem proč někteří rovnou útočí a netolerují cizí názor a hned uráží.
Denně s dětma nachodím/naběhám 5-8km, chodíme dopo i odpo bez ohledu na počasí, oni sami jsou už fyzicky celkem zdatní, protože vidí mě. Prostě nechci dopustit aby se nudili(od narození)pořád je něčím bavím a taky večer v 18hod. padnou a spí do rána a tak pořád dokola. Takže někdy to cítím jako urážku, když někdo lituje nebo shazuje moji snahu a energii co do nich dávám. Je to hodně smutné a věřím, že by to kteroukoli maminku co dělá vše pro své děti urazilo a trápilo, že o ní někdo cizí prohlašuje takové věci.
Naši neuroložce předvedl jeden vztekaci scénu a říkala, že klidně usměrnit i plácnutím. Nebudu lhát, to jediné jej z té hysterii uklidní a přestanbe sebou mlít, škubat a zpozorní. Je to stará paní primářka, která nevěří po letech praxe na volnou výchovu. Mám jí to mít za zlé, když to funguje? Musíme určit hranice a slovům ještě nerozumí.
Nikdo tady nemluví o spráskání do modřin a krve. Já bych nemohla mít ani psa, protože nesnáším křik a drezuru, úplně mě to rozruší. Když po nich začně křičet chlap, tak brečím i já, takže to pochopil a nedělá to. Jenže děti neumí ovládat vztek a zuřivost, takže někdy tomu nejde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.2.17 08:46
@Tefanek píše:
@axlpol a proc na vse potrebujes prirucky-neco napsaneho? Ty nepouzivas rozum?
…ano používám rozum a většina mě tam jen urážela. Nikdo mi rozumně nenapsal, proč musí dítě jezdit v kočárku, jaký je v tom rozdíl, jestli je jako jiný vzduch, nevím :nevim:
ale když si někteří za tím názorem tak stojí a obvinili mě jak zanedbávám péči, chtěla bych to mít něčím doloženo, protože podle mě je to nesmysl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.2.17 08:59

Jak jsem psala, mě třeba přišla zvláštní debata"nechci pediatra doma"tam zas vidím já problém, že někomu vadí, že někdo uvidí v čem vychová dítě a jaké má podmínky.
Většině to přišlo normální, hlavně si chránit soukromí, což zase nechápu já, když jde o kojence nebo batole.
Pod námi snad pořád řve miminko. Nemám s toho dobrý pocit. Včera tam tak divně „štěkalo“a úpělo celý den. S maminkou se občas bavíme na chodbě, to je v poho, ale jinak vím, že to nezvládá. Několikrát jsem slyšela jak zvrací(nevím samozřejmě proč)a sama říkala, že myslela, že porodem to skočí…nemám dobrý pocit, ale taky jí nemůžu hned podezírat, protože miminko je hezky oblečené, v kočárku klidné, krásný kočárek, nový byt atd.ale věřím, že ona zrovna bude s těch co nepujdou pro" výchovnou ránu "daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.2.17 09:14
K jezdeni deti v kocaru se uz nevyjadruju, porad kolem dokola, jak uz jsem psala, je to tvoje vec. Pro me jsi kopala kolem sebe, muj nazor.

Tefanek asi kdyby nezačly ty urážky vedla by se debata jinak. Já s tím nezačla a potom jsem se jen bránila. Jak jsem psala, každá co dělá maximum pro své děti se nechce nechat urážet a osočovat(že nic nedělá) od neznámých lidí a ještě bezdůvodně. Hodně to člověka raní, to mi věř. :,( a myslím, že to bylo zbytečné.

K těm tatínkům…můj chlap na ně takhle vlítl s nadávkama několikrát a třeba jim jen vyrval nějakou hračku co s ní bouchali a zahodil.Je pravda, že potom jsme řvali všichni(jak jsem psala, nesnáším řev, rozbrečí mě to)Pak měl konečně dovolenou, jinak byl doma málo a byl s nima více. Vše se změnilo, litoval, že mu tolikrát ujely nervy a teď už se to nestává, jenom se s nima muchluje. U nás to bylo tím, že nebyl moc doma a když tak neměl ten klid. Prostě některým prvo-otcům to trvá než pochopí, že mají potomky(protože obstarám v podstatě vše, chlap má i svůj pokoj ať se vyspí, nezatěžuju jej ničím) a úplně jiný život než býval…příběh docela chápu, jen to že dostala"jak žito" nemůžu posoudit, zda je to pravda, přehnaně napsáno nebo výmysl.

Příspěvek upraven 12.02.17 v 09:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
12.2.17 09:16

@The_Assassin třetí nick? už se na to vykašli, radši se pořádně a s láskou věnuj dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.2.17 11:21
@Amalthea píše:
@The_Assassin třetí nick? už se na to vykašli, radši se pořádně a s láskou věnuj dítěti

Děti mám dvě a nick jen jeden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.2.17 18:52
@axlpol píše: …já asi přehlídla nebo neumím vyčíst to týrání? to má být jako to, že otec dal"čočku"řvoucímu dítěti?
to abych nahlásila zrovna i sebe, několik lidí z rodiny a několik kamarádek co se mi kdysi svěřily u piva :lol: jo a sousedku taky podezírám, protože to dítě pod náma jen řve a ještě tak divně 8o kdo ví co mu dělá :lol:
Nedávno tady byla otázka"nechci pediatra doma"tam to v podstatě nikomu nebylo divné, že paní nechce aby někdo viděl jak žije a jaké má dítě zázemí. V podstatě většina jí to schválila, že je dobré si chránit soukromí. Což teda v tomhle případě nechápu, já bych už byla podezíravá proč se toho maminka tak bojí, proč měla dítě, když se bojí, aby někdo viděl kde žijí a proč s tím něco nedělá(když se tak stydí nebo bojí).To, že pediatr ví kde dítě žije, jaké má okolí, podmínky, chodí na prohlídky…to vše mi přjde v zájmu dítěte.
Ale, že se strhne taková vlna podezíravosti, kvůli řvoucímu dítěti, které někdo usměrnil, to jsem nečekala. Ovšem ráda to čtu, protože by mě to nikdy nenapadlo, že je to trestné :lol:

ano neumíš číst…a tam jsi mohla ten traktát klidně skončit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
12.2.17 18:52
@admin píše:
Dobrý den,

uživatel socialniexperiment a Tomas 11 je jeden a tentýž. Napsal nám, že se jednalo o smyšlený příběh a sázku s kamarády, která je proti pravidlům. Stejně jako vícečetná registrace.

Přeji pěkný večer všem a omlouvám se za pozdní reakci,

admin Josefina

A vy mu to věříte? Mám pocit, že jste nepochopili pointu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
12.2.17 18:53
@admin píše:
PS.

Oba nicky jsem zablokovala a smazala a diskusi brzy smažeme.

Josefina

A co to malé dítě? Ono existuje, to mu nikdo nepomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.2.17 18:53
@axlpol píše: …ano používám rozum a většina mě tam jen urážela. Nikdo mi rozumně nenapsal, proč musí dítě jezdit v kočárku, jaký je v tom rozdíl, jestli je jako jiný vzduch, nevím :nevim:
ale když si někteří za tím názorem tak stojí a obvinili mě jak zanedbávám péči, chtěla bych to mít něčím doloženo, protože podle mě je to nesmysl.

tak proč zakládáš diskuzi, když se ti nechce číst odlišné názory a seš si jistá že děláš vše dobře a plevelíš to tu? a navíc o tebe tu fakt nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
12.2.17 18:56
@admin píše:
Dobrý den,

bohužel více dělat nemůžeme. Na základě diskuse můžeme pouze velmi obecně odhadovat, jak to vlastně bylo. Samozřejmě pokud nás kontaktují oprávněné instituce, které budou situaci vyšetřovat (pokud budou mít více podkladů), budeme s nimi spolupracovat.

Přeji pěkný večer,

admin Josefina

Znáte IP, sdělte nám ji a my ji předáme PČR a OSPOD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
12.2.17 18:59
@bylinka píše:
http://muj-pravnik.cz/…ho-oznameni/to je na po…i, verim, ze by se zde naslo vice lidi, kteri by to klidne podali, ale zaroven budou celit trestnemu cinu kriveho obvineni, protoze nevi, zda je to smyslene, ci nikoli, takze predpokladam, ze se o Tomase11 nebude nikdo zajimat, tak aspon vyhleda pomoc a zamyslel se nad svym jednanim

Dát podnět na OSPOD není křivé obvinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová