Je Tomas11 respektive Socialniexperiment troll?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
12.2.17 19:12
@jdukolem píše:
tak proč zakládáš diskuzi, když se ti nechce číst odlišné názory a seš si jistá že děláš vše dobře a plevelíš to tu? a navíc o tebe tu fakt nejde…

Já tady stím"plevelením"nezačla, pokud jsis nevšimla. Přišla s tím jiná osoba a bohužel neměla argumenty. Což je v debatě dost důležité, když už chceš někoho napadat. Že dělám vše správně si jistá jsem o tom žádná, ale když to někdo napadne, zajímá mě jak k tomu dospěl. Moje stará debata byla založená úplně na jiné téma než k čemu se vyjadřovaly.
Téma není o mě, ale udivují mě „traktáty“jiných a hlavně jistota, že jde o trestný čin. Snad Vám ta podezíravost vydrží i nadále a odhalí se nekalé činy i v jiných otázkách.
Ovšem podávat trestní oznámení na základě debaty na netu je dost odvážné, nevím jestli by to vůbec někdo bral vážně, ale třeba se Vám admin k tomu vyjádří a třeba už na někoho takhle podával trestní oznámení(i když o tom vážně pochybuji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.2.17 19:22
@jdukolem píše:
@admin pak pokud je to stejný uživatel, prosím o předání pčr - riziko, že jde opravdu o otce co si snaží zachránit zadel je příliš vysoké - viz báchorka o 12letém nudícím se chlapci..

Ten clovek se jako 12 lete decko nevyjadroval. Ostatne, maji 12 lete deti vubec predstavu o tom, jak narocne muze byt miminko a jake nasledky to muze mit na psychiku rodicu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.2.17 19:55

@warita jako 12-ti leté dítě nemluvil, ale nepřiznal potom, že je holka 20let? nebylo tam něco takového?
@jdukolem " .{color:blue}" tak nějaká fakta "Sociálně-právní ochrana se zaměřuje zejména na děti, jejihž rodiče nevykonávají nebo zneužívají práva plynoucí z rodičovské odpovědnosti;
e) na kterých byl spáchán trestný čin ohrožující život, zdraví, svobodu, jejich lidskou důstojnost, mravní vývoj nebo jmění, nebo je podezření ze spáchání takového činu;

Takže byste na toho člověka poslali policii, protože ta vyhodnotí zda jde o trestný čin a předá to dále. Ovšem netuším na jakém základě vyhodnotí týraní, když po seřvání a seřezáni nebudou na dítěti žádné známky zanedbání ani násilí. Můžou kontaktovat pediatra, ale ten by už dávno nahlásil podezdřelé chování nebo týrání. Takže tam se taky o ničem nedozví.
Taky je opravdu i nějaké procento ta možnost, že jde o smyšlený příběh, nebo jen v nějaké depresi použil silná slova.To se potom taky tomu všichni zasmějí a je hotovo.Nebo půjde o holku co opravdu píše jen tak a taky se nic nestane, protože nejde o poplašnou zprávu ani nechtěla po nikom peníze či se dopustit nějakého trestného činu.
Takže ať už je to kdokoli a pravda je jakákoli, pochybuju, že se něco stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.2.17 20:10

Ono to je cele nejake divne, protoze zakladatel(ka) tvrdil, ze po serezani je ted hodnejsi. To bych chtela videt, jak by dite vystresovane z dlouhodobeho citoveho tyrani a po brutalnim vyprasku bylo klidne.

Taky bych rada vedela, o jaky udajny pruzkum slo… co presne se tady zkoumalo? Jak budou reagovat na nejakem anonymnim webu anonymni uzivatelky na hypotetickou situaci tyrani? Jake zavery se z toho daji delat? Tim chci rict, ze teda nevim, jestli maji reakce na emiminu jakoukoliv vypovidajici hodnotu pro vazne zamyslenou studii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.2.17 20:21

@warita taky netuším, ale nikdy jsem se osobně s žádnou studii nesetkala, tak si to nedakážu představit.
Na takové otázky reagují hlavně ti, co jsou proti fyzickým trestům a na 99%na to zareagují negativně a odsoudí to. Nedá jim to a napíšou své rozhořčení.
Pokud někdo prožil podobnou situaci a přijde mu to jako běžná situace(co se může stát)tak se raději neozve, aby nebyl taky „souzen“.Takže taky netuším(kdyby šlo studii)co by jako měla vypovědět, když to osloví jen jednu skupinu lidí.
Nebyla tam ani položená otázka, jen příběh. Takže reakce byly jen pocity z toho příběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
13.2.17 11:45

@Caitlyn

Dobrý den,

to bohužel nemůžeme. IP adresu nikdy nesdělujeme. V tomto případě opravdu nemůžeme udělat více.

Děkuji za pochopení
adminka Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová