Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
Prosím, potřebovala bych z ČJ do AJ přeložit jen pár vět. Najde se tu nějaká hodná duše, co mi pomůže to přeložit? Budu moc ráda, díky! ![]()
Já teď vůbec nemám čas, odcházím, ale večer bych ti to přeložila, tak jestli se nikdo jiný neozve, pošli mi to do zprávy a večer po osmé bych k tomu sedla ![]()
Kdybys sem rovnou dala text, který potřebuješ přeložit, vsadím se, že to máš od někoho už dávno přeložené. Nuže?
Moc moc prosím, přeloží mi někdo tohle?
![]()
Carpaccio - Zcela zásadní je v tomhle případě volba masa. Musí být sprévně odleželé, ale také správně skladované
Slepičí polévka - Vývar je specifický svou chutí. Je výborný povzbuzovač. Většinou bývá velice silný, můžeme ho konzumovat i několik dní.
Pstruh - Po přidání určených přísad získává mnohem lepší chuť. Maso je měkké a lehce stravitelné. Pečené brambory jsou k němu správnou volbou.
Kuřecí špíz - Obsahuje kuřecí maso, které je lehce stravitelné. Při namáčení do jogurtové omáčky si lze vychutnat jedinečnou chuť, kterou doplňují i restované cherr rajčátka
Variace kozích sýrů - Kozí sýr má svůj specifický pach. Svou správnou chuť dostane i při naložení
Rafaelo řezy - Jsou specifické vůní a chutí kokosu. Lehce zasytí a lze je využí na každou příležitost.