Je zde dobrá angličtinářka?

162
25.4.16 17:40

Je zde dobrá angličtinářka?

Zdravím :)

Prosím, potřebovala bych z ČJ do AJ přeložit jen pár vět. Najde se tu nějaká hodná duše, co mi pomůže to přeložit? Budu moc ráda, díky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
25.4.16 17:46

Já teď vůbec nemám čas, odcházím, ale večer bych ti to přeložila, tak jestli se nikdo jiný neozve, pošli mi to do zprávy a večer po osmé bych k tomu sedla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.4.16 18:04

Ahoj, mě můžeš také zkusit pisnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.4.16 18:06

Napiš, zkusit to mohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.4.16 19:05

Co potrebujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.4.16 19:43

Kdybys sem rovnou dala text, který potřebuješ přeložit, vsadím se, že to máš od někoho už dávno přeložené. Nuže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
26.4.16 08:58

Moc moc prosím, přeloží mi někdo tohle? :D :zed:

Carpaccio - Zcela zásadní je v tomhle případě volba masa. Musí být sprévně odleželé, ale také správně skladované

Slepičí polévka - Vývar je specifický svou chutí. Je výborný povzbuzovač. Většinou bývá velice silný, můžeme ho konzumovat i několik dní.

Pstruh - Po přidání určených přísad získává mnohem lepší chuť. Maso je měkké a lehce stravitelné. Pečené brambory jsou k němu správnou volbou.

Kuřecí špíz - Obsahuje kuřecí maso, které je lehce stravitelné. Při namáčení do jogurtové omáčky si lze vychutnat jedinečnou chuť, kterou doplňují i restované cherr rajčátka

Variace kozích sýrů - Kozí sýr má svůj specifický pach. Svou správnou chuť dostane i při naložení

Rafaelo řezy - Jsou specifické vůní a chutí kokosu. Lehce zasytí a lze je využí na každou příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová