Jedí zdravě vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11082
8.8.24 12:24
@Sedmikráskakrásná píše: Více

No co to patri pod Mondelez, tak to slo z kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
8.8.24 12:29
@Qwerty987 píše: Více

Tak kdyby se mohl dvouleťák zabavit s dětmi v dětské skupince místo aby se musel nudit doma s mámou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
8.8.24 13:13
@Annonymní_007 píše: Více

Ale já dvouletaka dávat do dětské skupinky nechci a ani nechci každý den vařit, raději s nim jdu ven na výlet, ale děkujeme za nevyžádané rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29337
8.8.24 13:15

Tak malá má dnes na oběd vařené těstoviny, misku čerstvého salátu (bez zálivky) a vařené vejce. Můžete hodnotit, jak moc zdravé/nezdravé to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24524
8.8.24 18:34
@Qwerty987 píše: Více

Tak to jo ;) domácí pohoda je důležitá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24524
8.8.24 18:41
@Margery píše: Více

Naprosto v pohodě :D my měli buřt guláš :mrgreen: jedl ho i roční a jak mu chutnal. :mrgreen: zítra si uděláme něco lepšího. Jen zatím nevím co. Kluci teď měli k večeři tortilu s vaječnou omeletou a zeleninu. Malému jsem zkoušela dávat chléb s avokádem a úspěch to nemělo. Teď mi žije na rajčatech, paprice, okurce a jablku. Tak snědl už jen kousek pečiva. Dnes jsme byli na návštěvě, tak nebyl čas stát v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29337
8.8.24 20:31
@smile_xxx píše: Více

Hodily dítě do ohrádky s hračkama a šly vařit :nevim: popř kočárek odvezla babička, teta, starší dítě apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
8.8.24 20:39

Já si tedy z dětství nepamatuju víc jak jedno teple jídlo za den. Možná proto, ze oba moji rodiče podnikali a tak mě zaneprázdněná mama, která nemá čas nonstop pečovat, vůbec nepřekvapuje. A to mama kmitala nonstop.
Co by za nějakou foodoru dala 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.8.24 21:01

Vzaly na nás varecku a byl klid :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
8.8.24 21:17
@Snorlaxik píše: Více

No zrovna tenhle tyden jsem videla nejaky fotky ze Sapy z nejakyho podniku, na kterej prisla kontrola a bylo to totalne, ale totalne nechutny, ze jsem si i rekla, ze si tam uz nic nedam. Nic tak :poblion: jsem dlouho nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.8.24 21:20

Naše dečka by jedly jen sladké, pizzu, hranolky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
8.8.24 21:26
@DandátkoP píše: Více

Vzhledem k tomu kde všude jsem jedla, tohle nějak neřeším. Důležitý je, jestli mi jídlo chutná.

• Citovat
  • Upravit
10952
8.8.24 21:29

Nečetla jsem diskuzi.
Můj puboš 14+ rozhodně zdravě nejí :roll:
V tomhle věku jede na kvantitu, ne na kvalitu.
Naštěstí fakt ve velkém jí zeleninu.
Jak přílohy i saláty, i syrovou.
Uthne si pažitku, cibulku, rajče, cokoliv.
Ale Burgr je nejvíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24524
9.8.24 05:48
@Margery píše: Více

Já mám tři děti (5,3,1) a vařím většinou spíš obden, ale děti mají každý den teplé jídlo. Vždy mám vařeno. Většinou i k večeři je teplé jídlo - buď od oběda a nebo vajíčka a pod. rychlovky. Ohrádku nemám. I když teď teda by se na nejmladšího hodila :D vařit musím skrz diety. Není jiná možnost. Ale chápu, že když někdo může tak si to ulehčí. Babičky na hlídání nejmladšího nemám. :mrgreen:

U nás doma moje mamka nikdy moc vařila, pro obědy si na mateřské chodila do školní jídelny. Doma se jedlo co se našlo. Většinou rohlík s něčím a sladké. Tak to dělá mamka stále. Jako všichni bojujeme s obezitou. Proto i takto vařím. Tchýně vařila vždy doma tak jak já a jsou všichni hubení a to je jejich zbytek rodiny obézní. Tak chci dát dětem lepší příklad než jsem měla doma já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí