Jediný důvod našich hádek na RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.4.17 21:09

@Jírovka roboticky vysavac to jisti :-)

• Citovat
  • Upravit
59404
10.4.17 21:11

A co vše děláš po 18h? Kolik je dítěti? Já po 18h nic moc nedělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.4.17 21:12
@Markéta80 píše:
A co vše děláš po 18h? Kolik je dítěti? Já po 18h nic moc nedělám :mrgreen:

Ona taky ne, ale čeká že manžel bude dělat to, co mu nachystala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 21:14
@j.a.n.i1 píše:
@Jírovka Tak tomu bych řekla, že buď blbej vysavač nebo nevím, co doma děláte… pokud tedy nemáte několik perských koček, to se pak asi pochopit dá :mrgreen:

Zalezi na lokalite. V minulem byte stacilo jednou za 14 dni. V novem byte je 2× tydne malo. A to nejsem narocna.

• Citovat
  • Upravit
31116
10.4.17 21:14
@j.a.n.i1 píše:
Tak já bych řekla, že domácnost je automaticky na tom, kdo je doma… bez ohledu na pohlaví, se zbytkem souhlas.

Tak zas jasne, kdyby byl chlap na RD a ja cely den hakovala, asi bych od nej taky ocekavala nejakou tu domaci pracicku. Muj chlap se doma otacet umi, ale krom krizovych situaci mu dopravam luxus - jsem ja to ale uzasna zenuska :mrgreen:. Na druhou stranu se detem venuje 100%, kdyz je doma, jako zene na RD mi to postacuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
10.4.17 21:15

@Limi123 napíšu Ježíškovi :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 21:17
@Jírovka píše:
@Limi123 napíšu Ježíškovi :lol: :potlesk:

Za me je to nejlepsi investice desetileti! Mame irobot z bazaru, poustime skoro denne. A ten luxus, smetu drobky na zem, jdu ven a vratim se do cisteho!

• Citovat
  • Upravit
362
10.4.17 21:20

@Limi123 a já myslela myčka a sušička. A koukám, že je ještě dokonalejší pomocník :lol: Tady se člověk dozví rad!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.4.17 21:21

Zakladatelko, na co si vlastně stěžuješ? Úklid a vaření ti zabere na nejvýš 4hodiny denně, nebo vaříš a uklízíš pro deset lidí? V šest vykoupej dítě, nakrm ho, když přijde muž dřív, tak si s ním pohraje, když ne, tak ho uspi, pak se věnuj chlapovi, ne? Nebo o co jde? O to že chodí pozdě? Tak ať změní práci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
10.4.17 21:22

A jakou práci budeš mít po rd Ty? V kolik budes doma? Ono je fakt rozdíl, když rodina s vice detmi travi cely den doma, to je potřeba denně vysat, kuchyň i vícekrát, vytrit, nez když se rano rozprcheme, deti „rozdam“,pozdeji odpoledne „posbírám“,to potom stačí zamést drobky po večeři a uklidit před spaním hračky.
Pokud se chlap vrací v 19.hodin a později, nic dalšího kromě věnování se chvilku dětem, než půjdou spát, bych po něm nechtěla. Pokud máš i ty časově náročnou práci, chtělo by to paní na úklid, jednou, dvakrát v týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 21:28
@Jírovka píše:
@Limi123 a já myslela myčka a sušička. A koukám, že je ještě dokonalejší pomocník :lol: Tady se člověk dozví rad!!! :potlesk:

Kdybych mela volit mezi susickou a irobotem, beru irobot vsemi deseti!
Mimochodem, jsem take na rodicaku s 1 14m ditetem, je pravda, ze si to usnadnuji, jak to jde (tj. nevarim kazdy den, mam ten vysavac, nelatkuji, nebezplenkuji…), k tomu jeste 30% uvazek v praci… A nejak extra moc narocne mi to vetsinou neprijde. Ale na to, jak si vecer na chvilku vezme maleho tatinek se opravdu tesim :-)

• Citovat
  • Upravit
44199
10.4.17 21:28

Mě vadi, ze roboticky vysavac nebere rohy, kde se hromadí prachu nejvíc. Ale jako druhé vysati kuchyně, luxus. Je jedno, jestli vari pro tři nebo deset lidí, chce to jen větší hrnce a víc surovin, časově to vyjde stejně :mrgreen:
Ach jo, e vadí ta přehnaná emancipace a výměna rolí za každou cenu. Dle mě zakl. moc tlačí na pilu, az se vrati do práce, mělo by se to řešit operativně, ne nacvicovat třičtvrtě roku dopředu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101866
10.4.17 21:31

@Limi123 Tak to já tedy tu sušičku… razím teorii, že vyluxovat stačí jednou týdně… a pokud je tam dlažba, plovoučka či lino, tak smeták a mop postačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
10.4.17 21:34

@terien :mrgreen: :mrgreen: to musí být atmosféra když ví co ho doma čeká :mrgreen: Být chlap tak řeknu že napřed práce a pak zábava a pokud má čas na kávu a plkání o tak důležitých věcech měla by stíhat i běžný provoz domácnosti :mrgreen:. Vaření se taky dá stihnou dopoledne včetně úklidu :roll: Jo manžel taky pomůže ale když má volno, dělá v nepřetržitém provozu takže to neni v 16 konec. Jo při raní je doma v 15h jenže usne, vstává před 4 kdy my ostatní máme noc :mrgreen:. Klidně i uvaří ale když má volno, když sám řekne že uvaří at si odpočinu tak klidně ale mě vaření nevadí. Ale včera slyšel řev z kuchyně, můj a dcery :oops: letěl z pokoje že si myslel že jsem si uřízla kus ruky :jazyk: vlítla sem vosa :mrgreen:. prý proč jsme v klidu nepřišla, v tu chvíli jsem fakt neuvažovala, navíc byla nějaká velká :mrgreen: a Vali taky ječela a že ječet umí :mrgreen: Raději si nepředstavuji co bych dělala kdyby nebyl doma :cert:, na oknech jsou na pevno sítě takže otevřít na plno okno nejde :mrgreen:. Ještě že nejstarší byl u tchýně, ten by taky ječel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 21:34
@Jana206 píše:
Mě vadi, ze roboticky vysavac nebere rohy, kde se hromadí prachu nejvíc. Ale jako druhé vysati kuchyně, luxus.

Mne ten nas bere rohy dostatecne :-) ale nejsem extra narocna. Normalne jsem nevysavala uz tak pul roku :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex