Jedna rodina - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17237
6.2.25 22:45
@Dadda8 píše: Více

Myslíš tu školu v Lomnici? To je tedy náhoda;) Já spíš přemýšlím, kde je ta škola v Plzni, kam chodí Maruška, resp. kde se to točilo - jsem odtud, ale nijak mi není povědomá ani ta budova ani okolí, a název školy nebo ulice na ceduli nejde přečíst, asi schválně… :think: možná nějaká okrajová část, kam moc nepřijdu…nebo se to točilo úplně někde jinde;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
6.2.25 22:50
@Jahudka82 píše: Více

Ano, v Lomnici. Jurtu mají na zahradě stále a prý viděly u šaten Olivera (tomu nevím, jestli mám úplně věřit) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17237
6.2.25 22:55
@Dadda8 píše: Více

Jakože tam hrajou místní děcka? Dobrý, jurta se mi líbí náhodou. To planetárium bylo super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
7.2.25 01:28

Líbilo se mi to ze začátku, kdy se snažili ukázat různé aspekty střídavky, i když šlo o „novácký“ seriál s omezeným rozpočtem a možnostmi.
Teď už je to překombinované a nelíbí se mi to. Sama bych se nedívala, ale pouští si to dcery většinou na velké televizi v obýváku.
Myslím si, že všechny tyto seriály by měly být včas ukončeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17237
7.2.25 07:38
@1Pears1 píše: Více

Souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.2.25 08:41
@1Pears1 píše: Více

Většinou tyto typy seriálu opouštím, když se tam nahrnou naroubované nové postavy a chovají se přehnaně neadekvátně. V Jedné rodině mi začali vadit rodiče Noriky, hlavně prdlý otec elektrokutil, na nějaký čas mě úplně odradila šišlající Chantal, když vyšuměla, vrátila jsem se ke koukání :wink: Kupodivu mi ale nakonec nevadil nástup p. Čtvrtníčka, který zde nepřehrává, a z jeho postavy jde na mě celkově příjemný klid a nadhled. V poslední době jsem si v J. R. docela oblíbila postavu Vávry /Václava Matějovského/, ale ta bezhlavá půjčka na vražedný úrok… :zed: Čekala jsem, že to v poslední vteřině zarazí telefonát mámy od Marušky, takže zklamání a roztrpčení :nevim: :oops: :mrgreen:
Ke koukání jsem se po odchodu Chantal vrátila hlavně kvůli úžasným pohledům a překrásným záběrům z dronu na Beroun a okolí, kam se mi přestěhovalo kus rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
7.2.25 09:12

Místní děcka ne, chystali se tam na natáčení. Prý jim malovali obličeje :lol:
Jurtu by jim tam mohli nechat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
7.2.25 10:06

Já nekoukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
7.2.25 11:02

@Iv.Sa. Ty záběry jsou úžasné, vybíráme letní dovolenou a Beroun je taky ve hře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17237
8.2.25 17:03
@Venett píše: Více

Takže Lomnice je Beroun, to mě podrž;) taky jsme tam loni byli, na týden, ale v těch vedrech se dalo z větší části jen flákat na koupáku :mrgreen: Mmch, mají tam super letní venkovní koupaliště, sice je z centra trochu z ruky na sídlišti, ale za slušný peníz se spoustou atrakcí, i ve Zdicích se nám moc líbilo. Všude po okolí se dostanete vlaky nebo busy, auto jsme měli jen na cestu tam a zpět a poslední výlet na sv. Jana pod Skalou, pak jsme to vzali přes tu známou restauraci Zastávka v Nižboru u nádraží, taky můžu doporučit. A pivovar samozřejmě;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.2.25 09:46

@Jahudka82 děkuji 🙏 za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.2.25 09:57

To podle mě žádná reálná Plzeň nebude, kvůli pár záběrům nebudou měnit lokaci, takže to bude taky někde v Berouně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
9.2.25 10:13

Zítra další díl na voyo, ovšem musíme počkat na úterní vysílání v televizi :mrgreen:
pravděpodobně seriál bude končit (dle wikipedie) 24. června, co mi tak přijde, že všichni přechází na seriál Kamarádi - obsazení herců ZOO + Jedna rodina a možná i ještě ze Slunečné. :mrgreen:
Nedávno jsem četla, že se ještě vrátí Olga, tak snad ten seriál skončí alespoň nějak uzavřeně a ne s otevřeným koncem - aby náhodou do budoucna nebyla další série. :lol: Nebo si myslíte, že seriál bude pokračovat třeba s jiným názvem, nebo jde o úplný konec? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
9.2.25 10:24
@Karamba2020 píše: Více
Škola v Lomnici je ve skutečnosti v Praze, tak to může být i jinde než v Berouně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
9.2.25 10:26

@- sedmikráska doufám, že úplný konec. Ted ty další série jsou docela ptákovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí