Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dadda8 píše: Více
Myslíš tu školu v Lomnici? To je tedy náhoda;) Já spíš přemýšlím, kde je ta škola v Plzni, kam chodí Maruška, resp. kde se to točilo - jsem odtud, ale nijak mi není povědomá ani ta budova ani okolí, a název školy nebo ulice na ceduli nejde přečíst, asi schválně…
možná nějaká okrajová část, kam moc nepřijdu…nebo se to točilo úplně někde jinde;)
@Jahudka82 píše: Více
Ano, v Lomnici. Jurtu mají na zahradě stále a prý viděly u šaten Olivera (tomu nevím, jestli mám úplně věřit) ![]()
@Dadda8 píše: Více
Jakože tam hrajou místní děcka? Dobrý, jurta se mi líbí náhodou. To planetárium bylo super ![]()
Líbilo se mi to ze začátku, kdy se snažili ukázat různé aspekty střídavky, i když šlo o „novácký“ seriál s omezeným rozpočtem a možnostmi.
Teď už je to překombinované a nelíbí se mi to. Sama bych se nedívala, ale pouští si to dcery většinou na velké televizi v obýváku.
Myslím si, že všechny tyto seriály by měly být včas ukončeny.
@1Pears1 píše: Více
Většinou tyto typy seriálu opouštím, když se tam nahrnou naroubované nové postavy a chovají se přehnaně neadekvátně. V Jedné rodině mi začali vadit rodiče Noriky, hlavně prdlý otec elektrokutil, na nějaký čas mě úplně odradila šišlající Chantal, když vyšuměla, vrátila jsem se ke koukání
Kupodivu mi ale nakonec nevadil nástup p. Čtvrtníčka, který zde nepřehrává, a z jeho postavy jde na mě celkově příjemný klid a nadhled. V poslední době jsem si v J. R. docela oblíbila postavu Vávry /Václava Matějovského/, ale ta bezhlavá půjčka na vražedný úrok…
Čekala jsem, že to v poslední vteřině zarazí telefonát mámy od Marušky, takže zklamání a roztrpčení
![]()
Ke koukání jsem se po odchodu Chantal vrátila hlavně kvůli úžasným pohledům a překrásným záběrům z dronu na Beroun a okolí, kam se mi přestěhovalo kus rodiny.
Místní děcka ne, chystali se tam na natáčení. Prý jim malovali obličeje ![]()
Jurtu by jim tam mohli nechat ![]()
@Iv.Sa. Ty záběry jsou úžasné, vybíráme letní dovolenou a Beroun je taky ve hře ![]()
@Venett píše: Více
Takže Lomnice je Beroun, to mě podrž;) taky jsme tam loni byli, na týden, ale v těch vedrech se dalo z větší části jen flákat na koupáku
Mmch, mají tam super letní venkovní koupaliště, sice je z centra trochu z ruky na sídlišti, ale za slušný peníz se spoustou atrakcí, i ve Zdicích se nám moc líbilo. Všude po okolí se dostanete vlaky nebo busy, auto jsme měli jen na cestu tam a zpět a poslední výlet na sv. Jana pod Skalou, pak jsme to vzali přes tu známou restauraci Zastávka v Nižboru u nádraží, taky můžu doporučit. A pivovar samozřejmě;)
To podle mě žádná reálná Plzeň nebude, kvůli pár záběrům nebudou měnit lokaci, takže to bude taky někde v Berouně..
Zítra další díl na voyo, ovšem musíme počkat na úterní vysílání v televizi ![]()
pravděpodobně seriál bude končit (dle wikipedie) 24. června, co mi tak přijde, že všichni přechází na seriál Kamarádi - obsazení herců ZOO + Jedna rodina a možná i ještě ze Slunečné. ![]()
Nedávno jsem četla, že se ještě vrátí Olga, tak snad ten seriál skončí alespoň nějak uzavřeně a ne s otevřeným koncem - aby náhodou do budoucna nebyla další série.
Nebo si myslíte, že seriál bude pokračovat třeba s jiným názvem, nebo jde o úplný konec? ![]()
@Karamba2020 píše: VíceŠkola v Lomnici je ve skutečnosti v Praze, tak to může být i jinde než v Berouně.
@- sedmikráska doufám, že úplný konec. Ted ty další série jsou docela ptákovina.