Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta mladá s miminem už v Brně nechodí do škkoly? Že je tam pořád.
@vokishka píše: Více
Že? Též jsem si říkala, ale jestli nemá „volno“ po zkouškách třeba no.
Ale asi plánují 2. mimčo, jak to minule vypadalo, tak třeba konec školy. ![]()
@enyf píše: Více
Tak ta maringotka mi připomíná mobilheim ve kterém žila neteř s přítelem a dcerou tři roky, než postavili dům. Fakt takový mini, do sprchy se snad nemohl přítel ani vejít. Pokud nemrzlo byli spíš venku, ale fakt klobout dolů.
@puzzles píše: Více
Líbila se mi první série, tam to bylo ještě v pohodě, teď je z toho blbost. Vždy si řeknu, že už koukat nebudu a pak po měsíci kouknu na x dílů po sobě. Koukám na Dunaj a tam se i těším na další sérii.
@vokishka píše: Více
vybrali ji naprosto nesmyslnou skolu. kdyz jsem studovala v brne ja, tak mi studenti vojensky skoly rikali, jak maji kazde rano nastup v uniforme. To neni jako na jinych vejskach, kde je studium dva dny a ani tam nemusis chodit.
Hlavne ze prijimacky tam musela delat tesne po porodu, protoze byla tehotna pred maturitou, tudiz dite se mohlo narodit zhruba v unoru. Ale hned potom udelala ty fyzicky strasne narocne prijimacky, na ktere trenovala v prvni serii
Pak ale scenaristi zmenili Zofce vek a vyplynulo z toho, ze se narodila na zacatku leta, takze to jeste min dava smysl.
Ja si techto nesrovnalosti obvykle ve filmech nevsimnu, ale tady to fakt bije do oci.
@nikitice píše: Více
Dunaj jsem taky zhltla, bylo to hezčí, než naše Labuť. Akorát nikde nemůžu najít, kdy bude další série.
@- sedmikráska píše: Více
Těžko říct, zda to skončí. Ale ta Olga pořád v titulcích na začátku je, a já si tak říkala, že je třeba zas dají dohromady (nebo s úplně někým jiným), ale že se z té Bratislavy asi vrátí. Uvidíme. On má ale Matějovský teď tu Marušku… ![]()
Jo, jinak jsou tam kolikrát ptákoviny, vč. třeba té Lejdy, která jako vůbec že kývla tehdy na to, že její manžel prostě chce s býv. parnerkou dítě jen proto, že ona chtěla. ![]()
@micta píše: Více
Labuť jsem neviděla. Já se těm seriálům vyhýbám
Už ta jedna rodina mi vadí, chci, aby skončila
Také nevím, kdy bude další série.
@Dadda8 píše: Více
Včera jsem koukala, jak hledali psa a šli uličkou ve starých Hlubočepích ![]()
@Dadda8 píše: Více
Jo jak Medard hledal psa, tak šli od Dalejského potoka asi Sliveneckou nebo Pod Žvahovem.
To ja jsem jela s ditetem na kontrolu kycli do ivf kliniky
jinak tam nic nepoznavam