Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nova jede propagandu náhradního mateřství. Ulice napřed. Teď Jedna rodina.
122. díl - Šťastný návrat
Takový obyčejný díl, ale tak musíme počkat na ten další, aby nás napínali přes víkend.
1) Vagi nabídl Filipovi bydlení u Zuzany, opravují mu stoupačky žejo
- bude to asi ještě zajímavý, ale že hned takový náznaky ![]()
2) Medard a Tereza - náhradní mateřství?
3) Oliver prý bude bydlet u Mraků
4) Vtipná scénka ředitele kliniky, jeho bratrance a Galána - tak aspoň víme odkud vítr fouká ![]()
Jakypak nahradni materstvi. vodicka to da dohromady s tou nahradni matkou a hned bude moct adoptovat vysnenyho syna te pani a poridit si s ni dalsi dite. a ta uklizecka jim tam muze chodit uklizet ![]()
@enyf píše: Více
Já si taky říkala
, nebo ještě Olga až se vrátí, ale té vlastně už biologické hodiny tikají na dveře.
Kazdopadne, pokud se nepletu, tak nahradni materstvi v ceske republice funguje tak, ze v rodnem liste bude vodicka jako otec ditete, ta nahradni matka jako matka, a ta uklizecka by to dite musela adoptovat. adopce by ale byla mozna jen u manzelu, ne? nemeli by se nejdriv vzit? proc se tam vubec neresi svatba? porad jen zpusoby jak si co nejdriv uhnat dite a svatba nic.
Stejně spolu nebudou a bude další střídavka pak s tou paní náhradní ne. A nová série s jiným názvem seriálu.
![]()
No já pevně doufám, že tu “nastavovanou kaši” brzy ukončí, jak už někde dřív avizovali ![]()
123.díl - Do Plzně a zpět
1) Ráno hovor - operace očí ještě ten den? Kéž by to tak šlo všude, že? ![]()
2) Filip a Zuzana, která už se k Vagimu asi nemá
3) Ruda a Bobova sestra?
4) Fyzikářka a její nahraný pád - jaký na ní vůbec máte názor, s kým pak skončí v páru - se školníkem? ![]()
5) Medard a Tereza a jejich odlišný názor na náhradní matky - cituji paní: „Já nechápu, že chlap mě opustí a vás si někdo nechá.“ - vidím velmi blízký rozchod ![]()
6) Vilém a soud kvůli Marušce?
7) Galánova bývalá paní již v pondělí!
![]()
Trapnější a trapnější. Scenárista definitivně klesl.
Seriál je ztracen.
@- sedmikráska píše: Více
Jde to tam všechno ode zdi ke zdi, nahoru dolů…, ale kolem šílené půjčky Viléma ticho po pěšině. Po shlédnutí posledních dvou dílů zraju na klinického psychologa 🙃 ![]()
@- sedmikráska píše: Více
1)taky jsem si říkala, v reálu spíš operaci odloží 2)rekněte Zuzaně, že už vynalezli auta, tak už nemusí chovat ty koně
ale proč nemit dva chlapy jako ta vytvarkarka
3)peknej par, fandim ![]()
4)jaktoze je ve skole a muze suplovat prvni hodinu? kdyz vyuku nema, jeste by byla doma a suplovat by nemohla. ale snad to da dohromady s Vaškem, at je sranda.
5)pani vystihla presne moje pocity. Medard by mel byt s ni. S Terezou si nerozumi. Nicmene duvody obou, proc nechtit tu druheho nahradni matku, jsou hloupe. Tajny tip je, ze náhradní matkou bude Martina.
6)ten uz se mel soudit davno.
7)vypadala sympaticky, fandim, at prebere Petre vsechny chlapy ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Ohledně peněz, čert ví, jak to dopadne, píšou, že ( za necelé 2 týdny):
Vilém je rozhodnutý o Marušku bojovat všemi dostupnými prostředky. Babička Drobná se však chce za každou cenu vyhnout soudním tahanicím a promluví své dceři do duše. Aneta pak Viléma navštíví doma a večer se nečekaně zvrtne.
Tak jestli se spolu vyspí
a ona to po něm nebude chtít..?
Já si taky říkala, že to bude Martina, fakt!
Máme asi stejné tipy! ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
tak dava to smysl, ze to daji dohromady, prece jen jsou vsichni tri spolu v te uvodni grafice. dluh pak zaplati ta Marusky matka, protoze ma penez dost, kdyz muze furt trajdat na Islandu.