Jedna rodina - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
14.2.25 10:41

Jelikož se dívám na voyo, tak jsem až dnes zjistila, že ten díl, co byl včera opakují vždy následující den ráno. :mrgreen: Tak pokud tu někdo takový je, že kouká třeba až v pátek, můžeme příspěvky dávat jiné dny, abychom tu nepsali spoilery. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39730
14.2.25 10:57

@- sedmikráska Ano, opakují druhý den ráno ten díl z předchozího večera, a pak na Nova Lady v neděli po obědě opakují oba díly (z út. a čt) po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
14.2.25 12:56

Aj v tom seriálu dělají blbci mnohem hnusnější jméno Marie. Jak on ji furt nechutně říká Maruno. To je na jednu pěstí.
Tady opakovaně nějaký dement používá Máňa. V televizi ho prasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2116
14.2.25 14:03
@Kelsey1 píše: Více

a co preferujes ty? ja znam zensky z realu: Majku, Majdu a Marusku. Manu ani Marunu neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
14.2.25 14:05
@enyf píše: Více

Když už tak hezky Maruška nebo Maja třeba. Ale Maruna nebo Máňa je humusácké oslovení. Ještě to takhle cpát do televize.

Příspěvek upraven 14.02.25 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
14.2.25 14:07

Já osobně znám Maru a Máňu (druhé paní je cca 65 let). Někdy v seriálu řekne Maru myslím, ale jinak Maruna no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39730
14.2.25 15:53

Moje milovaná babička byla Marie (ta druhá taky, ale tu už jsem bohužel nepoznala) a její kamarádka jí říkala Maryško. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.2.25 12:04

Mně se to hrozně líbí :srdce: Maruna :srdce: Maminka je Marie a všichni jí říkají „Máňo“. Já jí z lásky říkám „Mařeno“ :srdce: :mrgreen: Musím jí říct „Maruno“. :mrgreen:
Teď jsem s ní mluvila hodinu, tak jí jdu zas volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
16.2.25 12:43

@Kelsey1 Teď jsem domluvila s maminkou. Tak „Maruno“ jí říká kamarádka. Tak nic no, myslela jsem, že to třeba neslyšela ani :mrgreen: Brácha se ségrou jí říkali „Mařeno“ a ráda na to vzpomíná, už oba nejsou. :,( Oni jí i v šedesáti říkali „Mařeno řekni ř " :mrgreen: Takže jí tak říkám ze srandy, třeba na dovče "Mařeno hraj“ a hrozně se smějem. Ode dnes teda Maruna. Už jí to došlo, že uslyší hned zítra :mrgreen: Moje krásná maminka Maruna :srdce: Mám neteř Nelu a říkám jí „Nelino“. Miluji jí, ještě je krásná rebelka zrzavá a on to tam také říká s láskou to „Maruno“ :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
16.2.25 12:59

Ta holčička je Marunou už podruhé, v Lásce na špičkách a JR :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39730
16.2.25 13:37
@Venett píše: Více

To jsem zatím neviděla, ale Valentýna Bečková (alias Maruška) je skvělá dětská herečka, ukecaná a nadaná. Pamatuju si ji třeba z „Přání ježíškovi“ nebo „Ženy v běhu“. jestli zůstane u herectví, má podle mě dobře našlápnuto. :palec:

https://www.csfd.cz/…ova/prehled/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
18.2.25 16:30
@Žirafa 69 píše: Více

Ve filmu „Příliš osobní známost“ byla kouzelná a tam mě poprvé zaujala. Pak už ji registruji spíše jako přidrzlou a děsně ukecanou žábu :wink: Ovšem betelně herecky nadanou 👍 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.2.25 22:20

124.díl - Polární záře

Co říkáte na další díl? Opustí Galán Petru kvůli exmanželce? Podvede ta náhradní matka Medarda a Terezu - dle mého jí jde jen o peníze. Sice výživnější díl než minule, ale čím dál tím víc splácaný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.2.25 22:23

Dle popisu dalších dílů na ČSFD možná opravu přijde na to, že Martina bude uvažovat, že jim dítě odnosí ona. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2116
19.2.25 04:08

Tereza a Medard se pořád hádají. Podle me to směřuje k rozchodu. Jsem zvědavá, kdy to konečně vygraduje.

Náhradní matka by mohla být podvodnice, ale těžko říct. Kdyby to bylo v reálu, tak bych nechápala, že chce za odnošení dítěte jen 200 tisíc.

Chápete někdo, kde ji Čtvrtníček sehnal, když u nich na klinice jsou náhradní mateřství zakázané?

Co se týče exmanželky od Galana. To asi záleží na tom, jak moc důležitá herečka to je, a jestli si domluvila větší kšeft :mrgreen: Ale mohli by ji využít jako novou ženu pro Filipa.

Chápete někdo, jak to Medard plánuje osefovat, když u nich na klinice je to zakázané, ale oběma ženám musel předepsat injekce a bude muset provést Ivf?

A to celé nemají vůbec právně ošetřené. Navíc pořád platí, že Tereza není ani jeho manželka, takže to dítě nebude moct adoptovat. Na miste Martiny bych jim nic nenabízela. Ti dva spolu chodí pár týdnů a ani se nevzali. To dítě si nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí