Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jelikož se dívám na voyo, tak jsem až dnes zjistila, že ten díl, co byl včera opakují vždy následující den ráno.
Tak pokud tu někdo takový je, že kouká třeba až v pátek, můžeme příspěvky dávat jiné dny, abychom tu nepsali spoilery. ![]()
@- sedmikráska Ano, opakují druhý den ráno ten díl z předchozího večera, a pak na Nova Lady v neděli po obědě opakují oba díly (z út. a čt) po sobě.
Aj v tom seriálu dělají blbci mnohem hnusnější jméno Marie. Jak on ji furt nechutně říká Maruno. To je na jednu pěstí.
Tady opakovaně nějaký dement používá Máňa. V televizi ho prasí.
@Kelsey1 píše: Více
a co preferujes ty? ja znam zensky z realu: Majku, Majdu a Marusku. Manu ani Marunu neznam.
@enyf píše: Více
Když už tak hezky Maruška nebo Maja třeba. Ale Maruna nebo Máňa je humusácké oslovení. Ještě to takhle cpát do televize.
Příspěvek upraven 14.02.25 v 14:09
Já osobně znám Maru a Máňu (druhé paní je cca 65 let). Někdy v seriálu řekne Maru myslím, ale jinak Maruna no ![]()
Moje milovaná babička byla Marie (ta druhá taky, ale tu už jsem bohužel nepoznala) a její kamarádka jí říkala Maryško. ![]()
Mně se to hrozně líbí
Maruna
Maminka je Marie a všichni jí říkají „Máňo“. Já jí z lásky říkám „Mařeno“
Musím jí říct „Maruno“. ![]()
Teď jsem s ní mluvila hodinu, tak jí jdu zas volat.
@Kelsey1 Teď jsem domluvila s maminkou. Tak „Maruno“ jí říká kamarádka. Tak nic no, myslela jsem, že to třeba neslyšela ani
Brácha se ségrou jí říkali „Mařeno“ a ráda na to vzpomíná, už oba nejsou.
Oni jí i v šedesáti říkali „Mařeno řekni ř "
Takže jí tak říkám ze srandy, třeba na dovče "Mařeno hraj“ a hrozně se smějem. Ode dnes teda Maruna. Už jí to došlo, že uslyší hned zítra
Moje krásná maminka Maruna
Mám neteř Nelu a říkám jí „Nelino“. Miluji jí, ještě je krásná rebelka zrzavá a on to tam také říká s láskou to „Maruno“
.
@Venett píše: Více
To jsem zatím neviděla, ale Valentýna Bečková (alias Maruška) je skvělá dětská herečka, ukecaná a nadaná. Pamatuju si ji třeba z „Přání ježíškovi“ nebo „Ženy v běhu“. jestli zůstane u herectví, má podle mě dobře našlápnuto. ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Ve filmu „Příliš osobní známost“ byla kouzelná a tam mě poprvé zaujala. Pak už ji registruji spíše jako přidrzlou a děsně ukecanou žábu
Ovšem betelně herecky nadanou 👍 😊
124.díl - Polární záře
Co říkáte na další díl? Opustí Galán Petru kvůli exmanželce? Podvede ta náhradní matka Medarda a Terezu - dle mého jí jde jen o peníze. Sice výživnější díl než minule, ale čím dál tím víc splácaný. ![]()
Dle popisu dalších dílů na ČSFD možná opravu přijde na to, že Martina bude uvažovat, že jim dítě odnosí ona. ![]()
Tereza a Medard se pořád hádají. Podle me to směřuje k rozchodu. Jsem zvědavá, kdy to konečně vygraduje.
Náhradní matka by mohla být podvodnice, ale těžko říct. Kdyby to bylo v reálu, tak bych nechápala, že chce za odnošení dítěte jen 200 tisíc.
Chápete někdo, kde ji Čtvrtníček sehnal, když u nich na klinice jsou náhradní mateřství zakázané?
Co se týče exmanželky od Galana. To asi záleží na tom, jak moc důležitá herečka to je, a jestli si domluvila větší kšeft
Ale mohli by ji využít jako novou ženu pro Filipa.
Chápete někdo, jak to Medard plánuje osefovat, když u nich na klinice je to zakázané, ale oběma ženám musel předepsat injekce a bude muset provést Ivf?
A to celé nemají vůbec právně ošetřené. Navíc pořád platí, že Tereza není ani jeho manželka, takže to dítě nebude moct adoptovat. Na miste Martiny bych jim nic nenabízela. Ti dva spolu chodí pár týdnů a ani se nevzali. To dítě si nezaslouží.