Jedna rodina - seriál

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9319
1.3.25 15:08
@smile_xxx píše: Více

Souhlasím, koukám zpětně a mate mě to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
5.3.25 16:52

Poslední díl velmi výživný. Jak už tu padlo, náhradní mateřství je teď všude - jedna rodina, ordinace,..
a hláška: „Moje žena ze sebe udělá garáž pro cizí embryo“ - to se scénáristi zase vytáhli. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2110
5.3.25 17:09

Ja netusila, ze martina a uklizecka jsou takove kamosky, ze je martine jako kamoska prednejsi, nez nazor jejiho chlapa, ktereho jeji tehotenstvi take hodne ovlivni. co maji ty dve spolecneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2110
5.3.25 17:21
@smile_xxx píše: Více

poukazovani na nelogicnost je uz jedina posledni vec, co me na tom sledovani jeste bavi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.3.25 17:27

Tak včerejší díl byl celkem dobrý a mělo to i nějaký děj. A výraz „garáž pro embryo“ :mrgreen: mě teda fakt pobavil. To sedlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
5.3.25 17:40

@smile_xxx Ze začátku to vypadalo jako celkem pěkný seriál, ale postupem času to doprasili jako všechno, co má tisíc dílů…kraviny o ničem a zapracujou tam zase všechno od únosu po vraždy…jako všude…už se na to nedá dávno koukat, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
5.3.25 17:46
@- sedmikráska píše: Více

Přišlo mi od chytré holky velmi naivní, ale až sobecké a bezohledné, si myslet, že to partner vezme v pohodě, navíc nezodpovědné vůči budoucím rodičům, jim dávat tak snadno a lehce takovou mega naději v jejích situaci, i dobré skutky mají své meze 🤔 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
5.3.25 20:12
@Iv.Sa. píše: Více

A Vilma ji ještě podporuje, aby Tereze lhala, že je s tím Dominik úplně v pohodě, ta by si taky měla radši hledět svýho :roll: Další z řady Martininých nápadů „prosadím si tu blbost, i kdyby čert na koze jezdil“, pořád je děsně nezávislá a svá, nikdo jí nemá co nakazovat, přitom by si bez neustálé pomoci a podpory od rodiny v životě ani neškrtla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2110
7.3.25 06:24

Včerejší díl se mi líbil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.3.25 08:31
@enyf píše: Více

Hodně vtipných hlášek 👍 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
7.3.25 18:26

Anoo, včerejší díl byl super! :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
17.8.25 12:27

Hezký den všem, co říkáte na tento seriál, který brzy bude? Herci jsou docela mix jedna rodina a ordinace :mrgreen:, budete koukat? https://www.csfd.cz/…try/galerie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
17.8.25 16:11

@- sedmikráska Zkusím první díl a uvidím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí