Jeho rodiče mě ignorují

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.25 12:28

Nečetla jsem diskuzi, napíšu svůj příběh.

Mě takhle od začátku vztahu ignorovala tchýně. I na můj pozdrav mi odpověděla tak po minutě a ještě s kyselým ksichtem. Když jsem čekala našeho syna, začalo se to lepšit. Taky aby ne, jediné vnouče… A viděla, že já už mám jejího chování dost. Asi se bála, abych ji vnoučka nesebrala (neudělala bych to). No hele porodila jsem, bába má pocit, že ví vše nejlépe a naprosto direktivním, nadřazeným způsobem se mi se. e do výchovy. Stylem, že například nedokáže akceptovat, že má syn zrovna separačku a bere ho do vedlejší místnosti, kde syn řve a řve.

Nakonec vše dopadlo tak, že jsme se dohádali. A já s ní skončila. 6 let mě takto ignorovala a teď po mě řve, protože není po jejím ohledně MÉHO syna? Nene, teď ji vrátím ten tvrdý ignor, jaký dávala ona mě.

Poučení pro tebe? Ignorují tě? Ignoruj taky. Já se ještě jak kráva snažila s ní navázat vztah… A vysloužila jsem si jen, že se ke mě nakonec zachovala jak hovado. Takže tak. Tys nic zlého neudělala. Prostě se nad to povznes. Starej se o svůj vztah s chlapem a na ně kašli. A příteli vysvětli, ať se nezlobí, ale vzhledem k tomu, jak se k tobě chovají, tak budeš jezdit maximálně na důležité rodinné sešlosti, ale na víkendové popíjení kafíčka, ať tě tam netahá.

• Citovat
  • Upravit
53190
27.2.25 12:29
@Anonymní píše: Více

Poučení pro zakladatelku a pro tebe: s chlapem, co se tě neumí zastat před vlastní matkou bez špetky slušného chování, si nepořizuj dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
27.2.25 12:29

Tohle fungovat nebude. Píšu ze zkušenosti, a nepíšu o tchanovcich, ale o tvém milém. Tvuj milý byl vychováván burany z vidlákova, a ty spise z podnětnějšího a inteligentnějšího prostředí. To znamená, že každý mate jiný životní styl. A tohle vám do budoucna bude dělat problémy. Skončila bych vztah raději dříve než později, když by pak byly třeba děti - i názory na výchovu budou diametrálně odlišné, stejně jako životní styl. A to nezměníš, protože jste tak oba byli vychováni. Mate to v sobě. Rovný k rovnému. Najdi si jiného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.25 12:32

@unuděná jo chlap mi pro tu vodu došel, ale to bylo všechno. Ale když jsi u někoho na návštěvě, tak čekáš, že ti to vodu nabídnou oni.

• Citovat
  • Upravit
13229
27.2.25 12:35

Fakt máš jako tohle zapotřebí??? No tam by mě už nikdo neviděl… A vážně bych uvažovala o rozchodu. Protože tohle chování tvého přítele v budoucnu přinese jen nepříjemnosti…
Nohy na ramena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 12:39
@unuděná píše: Více

Nene, můj se zastával. I to kafe mi u maminky uvařil, když ona nebyla schopná :lol: Zapojoval mě do hovoru… No bohužel nemůže donutit matku, aby mi odpověděla, že…

No a teď po poslední hádce stojí za mnou. S matkou samozřejmě komunikuje, ale dává mi za pravdu a nenutí mě, abych si s ní už dělala nějaký vztah.

Naštěstí bydlíme hodně daleko a vidíme se cca jednou za 3 měsíce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.25 12:41

Holčičko, rodina a peníze jsou základem veškerého dobrého i špatného soužití v rodině. Je třeba rozhodnout hned na začátku alespoň rámcově. Tohle dobře nedopadne. Vy se nedohodnete a není nic moc trapnějšího, než když se po dvou dětech a xletém soužití budete dohadovat ve stylu moje máma řekla, tvůj táta řekl… To chceš?

• Citovat
  • Upravit
53190
27.2.25 12:41

A proč se s ní vůbec dál vídáte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
27.2.25 12:54

Jsou z vesnice :lol:! Mě se líbí, jak tu měšťáci nálepkují vesničany :lol:, aneb chudí burani, kteří jezdí koňským povozem, pijí mléko krávě přímo z vemena, žijí jak křováci v chatrčích a ostatních všechno závidí! Od kabelky Louis Vuitton, po nejnovější model Tesly ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
27.2.25 12:56

Nejela bych tam už po první takové návštěvě. A pokud je přítel hájí a nutí tě (!!!) tam jezdit, tak bych i popřemýšlela, jestli je to opravdu ten pravý.
Vzhledem k tomu, že v takové zvláštní rodině vyrostl, může v budoucnu vyplout na povrch také nějaké jeho zvláštní chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21441
27.2.25 12:59

V nasi vesnici ziji i vysokoskolaci. A Tesly uz tady take mame. Tato vymozenost jmenem auto nam dovoluje si za vsim dojet a tak nejsme rozhledem a službami zavisli na místní Jednote. :D Naopak za sluzbami napr. kadernice sem dojizdeji lide i z krajskeho mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21441
27.2.25 13:00

To musi byt super, jestli jim naznacujes, ze jim teprve vcera zavedli elektrinu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 13:04
@unuděná píše: Více

Z mé strany jen kvůli malému. Ale pod mým dohledem. Nechci, aby mi ho krmila kdoví čím, posazovala mi ho v 8 měsících na nočník a nechávala ho vybrečet při separačce.

Až bude syn větší, bude si moct sám rozhodnout, jestli k ní chce nebo ne. Mě už tam pak ale nikdo neuvidí.

• Citovat
  • Upravit
53190
27.2.25 13:09

A co mu ta ženská dá, že ten kontakt podporuješ? Já ti nevím, i 2× ročně mi přijde moc na tyhle patologické lidi.
Btw hrozně se mi líbí myšlenka „opravdu mě poučuje o výchově, když důsledek té její mám doma?“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
27.2.25 13:21

Zakladatelko, nejak si odignorovala muj posledni prispevek tady.

Co presne si slibujes od hypotetickeho rozhovoru pritele s jeho rodici? Zrejme tam ty sympatie nejsou a rozhovor je nevykouzli. Chces, aby se v tve pritomnosti pretvarovali, jenom aby jim jejich mlady nedelal dusno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí