Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nijak.. počkej až se začnou zajímat moc a řešit kdejakou hovadinu..jak já ráda vzpomínám na ty časy kdy tchýně neměla na mě číslo a nemohla mi volat ohledně každé kraviny co jí napadla..je ji jedno, že volá třeba o půl 11 v noci, že ruší u intimních chvil..se*e se mi tak do života, že jsem se z toho psychicky zhroutila.. snaží se nám všem řídit život a dělá to peklo na zemi.. takže možná ta „anonymita“ není až tak špatná
Není nic jednoduššího než telefon vypnout, když nechceš být rušena. ![]()
@Anonymní píše:
Brácha je velitel v rodině, protože je starší a někam to dotáhl (je ředitel v jedné firmě). A pořád se tam velí k práci. Jeho žena je doma, pracuje z domova, ale z těch pár setkání jsem pochopila, že je to něco jako že nedělá. Ale je fakt, že každý den vstává v osm, o půl deváté. V domácnosti docela binec, na zahradě se musí pěstovat zelenina a chovat zvířectvo (to zas chce - pro mě nepochopitelně - ten ředitel). Zvláštní.
Jak to souvisí s tématem? Takhle mluví a o rodině přítele i před ním? Bože. To jsou starosti. Já taky vstávám v osm, když ke mě příjdeš, tak zakopneš o krámy na podlaze a rozhodně to není tím, že celý den nic nedělám. Já bejt rodinou tvého přítele, tak tě taky nechci poznat. S těmahle názory…
@Anonymní píše:
Jo, sám od sebe mi přiveze maso, vejce, zeleninu, dá peníze na jídlo, na benzín, k narozkám, svátku a na Vánoce pošle na účet pěknou sumu.Někdy si říkám, jestli ten brácha není naštvaný, že jsem, protože přítel byl dlouho sám a fungoval pro ně vpodstatě na zavolání. A teď občas nejde, protože jsme někde spolu. A taky jim možná vadí, že vozí věci mně, i když jim maso, vejce i zeleninu taky vozí.
To mu asi vadí, že už není ten hlavní, kterého poslouchá a kdo na něj má vliv. Švagr měl takto starší sestru, které hodně pomáhal.
@Anonymní píše:
Jo, sám od sebe mi přiveze maso, vejce, zeleninu, dá peníze na jídlo, na benzín, k narozkám, svátku a na Vánoce pošle na účet pěknou sumu.Někdy si říkám, jestli ten brácha není naštvaný, že jsem, protože přítel byl dlouho sám a fungoval pro ně vpodstatě na zavolání. A teď občas nejde, protože jsme někde spolu. A taky jim možná vadí, že vozí věci mně, i když jim maso, vejce i zeleninu taky vozí.
A proc ti posila penize, to jsi socialne slaba? Ze se o sebe nepostaras sama..
@Anonymní píše:
Takhle to neřekl. Leželi jsme v posteli, když volal, přítel to nechal na hlasitý odposlech, tak jsem všechno slyšela. Bylo to přesně tak, jak jsem popsala.
A nemohl jim to říct už někdy dřív, takže oni už automaticky počítají s tím, že tě s sebou vozit nechce? ![]()
Já bych řekla, že největší díl leží na příteli. On by mohl být ten iniciátor, říct, tak jo, my s Magdou přijedeme…
Co se zeptat přímo jeho? Že bys s ním chtěla někdy za jeho rodinou jet?
@Mar__tanka1983 píše:
A nemohl jim to říct už někdy dřív, takže oni už automaticky počítají s tím, že tě s sebou vozit nechce?
Já bych řekla, že největší díl leží na příteli. On by mohl být ten iniciátor, říct, tak jo, my s Magdou přijedeme…
Co se zeptat přímo jeho? Že bys s ním chtěla někdy za jeho rodinou jet?
Nechci se vnucovat.
Moc nepobýváme ani u něho - když jsem navrhovala, že přespíme u něj, tak řekl, že ne a hotovo. Vždycky vymyslel nějaké jiné řešení - v penzionu - to hodně často, u mě.
@lilith1 píše:
A proc ti posila penize, to jsi socialne slaba? Ze se o sebe nepostaras sama..
Postarám a dobře, ale chce mi přilepšit.
@Anonymní píše:
Nechci se vnucovat.Moc nepobýváme ani u něho - když jsem navrhovala, že přespíme u něj, tak řekl, že ne a hotovo. Vždycky vymyslel nějaké jiné řešení - v penzionu - to hodně často, u mě.
No ale tím spíš to vypadá, ze je to z jeho hlavy…prostě si mu dobrá na občasné pomuchlani a tak, ale nějak navazno to nevypadá
pak to ale není o tom, že by jeho rodina dělala, že neexistuješ, především on dělá, že neexistujes
oni jen pokračují v tom, co dělá on. Jako pokud tě radši vezme na penzion, než aby si tě vzal domu, tak je to prostě divný…
Hele, já si myslím, že někdy v minulosti tě probírali a tvůj „přítel“ řekl rodičům a bratrovi, že se nejedná o vážnou známost a ocení, když Tě nebudou zvát a oni se tím řídí. Ujasni si s ním, co jeho jsi. Milenka, výplň volného času? Počítá s tebou do budoucna? Společné bydlení?
Vidíš, že o tebe nestojí, tak přece bys k nim nechodila na kávičku ![]()
@Anonymní píše:
Nechci se vnucovat.Moc nepobýváme ani u něho - když jsem navrhovala, že přespíme u něj, tak řekl, že ne a hotovo. Vždycky vymyslel nějaké jiné řešení - v penzionu - to hodně často, u mě.
To je hodně divné, promiň, ale nepůsobí to na mě, že jsi plnohodnotná partnerka. Tři roky spolu a přespíte na penzionu.
@Anonymní píše:
A jaký k tomu má důvod, že tě nepozve k sobě? To je zvláštní. Tobě to nepřijde divné? To bych asi řešila více než, že tě nezve rodina. Proč by tě měla zvát rodina, když tě nepozve ani přítel?
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Postarám a dobře, ale chce mi přilepšit.
Hele a jste fakt pár? Nejsi jen jeho občasné povyrazeni, za které ti pošle prilepseni? Navic u něj nikdy nespite, hodne často v penzionu.. nema oficiální přítelkyni nebo manželku?
Navic si totiž porad neodpověděla proc spolu nebydlite?
Takhle to neřekl. Leželi jsme v posteli, když volal, přítel to nechal na hlasitý odposlech, tak jsem všechno slyšela. Bylo to přesně tak, jak jsem popsala.