Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 Jak je to asi cenově náročné, musí mít svého koně?
@eva valoi píše:
@terinka4444 Jedině po žebříku a na koně ze dřeva, aby se nehýbal.
@eva valoi důvěřuj, ale prověřuj. Majitelkou je jistě maminka holek, takže bych jednala s ní. Koně mám a rozhodně by se mi nelíbilo, že mi s ním někdo provádí takové věci a ještě k tomu nezletilá holčina, za kterou nesu odpovědnost.
@eva valoi píše:
Já i uvažuji o tom, že ji do nějakého jezdeckého klubu přihlásím, ale jak jsem psala, absolutně nemám šajn, co to obnáší.
Na druhou stranu pokud ji to bude bavit, proč se tomu nevěnovat i do budoucna.
Tohle bych viděla jako řešení - ať jezdí, ale organizovaně, tahle divočina, co provádí teď, si opravdu říká o nějaký malér. A ani holky nemusí nic vyloženě poto, ale ten les je přeci jenom těžký a nevyzpytatelný terén, stačí blbá díra v mechu.
V každém případě bych to napřed probrala s rodičema těch holek a zjistila, nakolik mají povědomost o tom, co slečny tropí. Pokud vědí a tolerují, tak potěš…
Tady jsem našla článek o úrazech: http://isport.blesk.cz/…al-vana.html Článek je starý dva roky, ale mám několik měsíců starý info, že Ludvík Temel se stále z komatu neprobral.
@eva valoi píše:
@terinka4444 Jak je to asi cenově náročné, musí mít svého koně?
@Bersaba Obávám se, že o tom asi opravdu ví, fotky může vidět na fb. Asi opravdu věří, že se nemůže nic stát, já zase vidím čerta i tam, kde není. Ovšem tady si myslím, že jde opravdu o průser.
@J_Doe píše:
Tak to naozaj obdivujem, a prajem všetko dobré! Ja teraz nejazdím, nie je čas, a ani predtým som nebola nijaký jazdec, ale snívam o tom, ako si raz kúpim starokladrubáka
@terinka4444 píše:Hele, není to potupné, je to vůči koni šetrné
U nás je na to takový šikovný porychtung, takový postavený mostek, normálně na něj vylezeš, je ve výši koňského hřbetu, oni přistaví koně a ty jen nasednešale je to potupné
![]()
pro takové ty rekreační jezdce, co se jedou projet, aby měli zážitek a mohli vyprávět.
Což já se ke koňům taky nepřibližuju, bojím se jich a oni to všichni do jednoho ví a dělají mi naschvály
![]()
@terinka4444 píše:
A už jsi začala sázet sportku?
No to neee, zatím naivně doufám, že si na něj vydělám
Vždyť co to je, 100tis za koně, a pak tak 5tis měsíčně za ustájení, to zvládnu, ne? ![]()
Příspěvek upraven 18.09.14 v 23:03
@eva valoi píše:
@Bersaba Obávám se, že o tom asi opravdu ví, fotky může vidět na fb. Asi opravdu věří, že se nemůže nic stát, já zase vidím čerta i tam, kde není. Ovšem tady si myslím, že jde opravdu o průser.
Mít vlastního koně není levná záležitost, nám počátky komplikovaly zdravotní potíže (i 5000 měsíčně jen za veterináře). Jsem opravdu hodně ráda, že už máme koníka doma.
@J_Doe píše:
No to neee, zatím naivně doufám, že si na něj vydělámVždyť co to je, 100tis za koně, a pak tak 5tis měsíčně za ustájení, to zvládnu, ne?
Příspěvek upraven 18.09.14 v 23:03
Dcera je šikovná, té se určitě nic nestane
ale vysvětlila bych jí, že kdyby už došlo se zraněním i na ni, tak že zlomená hlava se blbě hojí
tu helmu to prostě chce…
Asi bych nevyčítala, nehysterčila, ale zcela stručně bych trvala na té helmě. Dělat kraviny s koněm v lese budou stejně dál… Pokud ji nenabídneš lepší alternativu ( trenéra třeba…)