Jidelníček celý den 7mm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
8.5.10 23:02
kattkka píše:
jako nevim proc s ekazdy diva skrz prsty z eod roka ji dite to co my.I doktorka mi to rekla.

se nerozčiluj,já bych to uzavřela - ať si každý krmí dítko podle svého vědomí a svědomí.Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.5.10 23:06
kacudka píše:
kattkka píše:
jako nevim proc s ekazdy diva skrz prsty z eod roka ji dite to co my.I doktorka mi to rekla.
se nerozčiluj,já bych to uzavřela - ať si každý krmí dítko podle svého vědomí a svědomí.Amen.

Holky uzavřít to můžete ale za týden to tu bude zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.5.10 23:21

Ja se nerozciluju.Uzavreno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
9.5.10 07:48
Pipet píše:
neczuz píše:
mm . 1 měsíc m, více měsíců mm. něco jako 7tt těkotenství. :mrgreen:
No jo, ale tak tt znamená Týden Těhotenství. Jako ty dvě T.
U počítání věku mimina je to pak snad už blbost, ne?

taky bych spis napsala 7m
ale nekdy se zdvojene pismenko pouziva na vyjadreni mnozneho cisla (teda v anatomii, ale snad i jinde). treba a.carotis (arteria) - aa.carotidae (dvě tepny)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
9.5.10 07:56

hlky vy teda paradne besnite :-)))) je to ukazkovy priklad hromadne hysterie a prilisne konzumace aktualnich doporuceni. Vite, jak casto se vsechno tohle meni? vase deticky si mozna budou pozdeji rvat vlasy, jake mely debilni mamy, kdyz jim nedavaly zivotadarny tvaroh a sul.....

jedna vec je koureni, alkohol a podobne, ale bazorovat na tom „tohle dite smi“ a „tohle je pro nej jed“ je fakt nesmysl.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.5.10 10:05

Holky,kazdopadne dekuji vsem,ktere odpovedely na rezim 7MESÍČNÍHO ditete,jinak tavenak jsem mu davat nehodlala.Jdu se podivat na kojeni.net,i kdyz jsem chtela spis i pro zajimavost a pouceni vedet,jak krmite vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.5.10 10:14

Zrovna nedávno jsem se bavila se známou, která byla kvůli křečím při teplotách s klukem v nemocnici..Koukala jak blázen . V 9m mu tak ke svačince dávali nějakou Krajanku ( tučnou čokoloádovou pochoutku) a do všeho mu cpali moučkový cukr.
Vše co tady poslední příspěvyk píšete, je samozřejmě téměr neškodné a hlavně po 1 roce dítěte už mi to nepřijde tak šokující, ale třeba v nemocnici na dětském oddělení bych čekala lepší orientaci a přístup ke zdravější stravě..
No ony už ty jídla v porodnici - nadýmavé a kořeněné..
Já sice nevidím důvod dát holce cokoli se solí, vejcem, cukrem atd..Ale i tak si myslím, že vaše děti žijí zdravě a vůbec si nemyslím, že je někdo horší matka.
Tak snad už se tady nebudeme trumfovat, kdo kde snědl jaký drobeček toho a toho.. :mrgreen: :mrgreen:
Dobrou chut :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
9.5.10 10:38

jo rafanek, alergik od 4,5 na neocate dostal na velikonoce od bratrance pernik. Takze stopy mleka, medu, koreni, lepek vyzkouseno :-))))) a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.10 10:57

Lidi lidi mě přijde že některé mamimy jsou dobré pro psychiatra. Proč to tak všechno žerete. Je vidět že většina jede podle knížek, co se tam napíše, to se musí dodržet. Když některá napíše, že dává něco nezdravého, druhé to kritizují. Proboha proberte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.5.10 10:57
Pudloslava píše:
jo rafanek, alergik od 4,5 na neocate dostal na velikonoce od bratrance pernik. Takze stopy mleka, medu, koreni, lepek vyzkouseno :-))))) a dobry

Pudlo, máš pravdu, doporučení se mění. V současné době je hit zdravá výživa, kojení. Stejná hysterie je s předčasným posazováním, nošením na svislo. Dříve zase vedla hygiena a sterilizace. Na druhou stranu když se někdo přijde se žemlovkou a šunkovým kiri v 7 měsících a napíše, že nechápe, co je na tom špatného, tak se nemůže divit, že se na ní „citlivější“ holky vrhnou. Kdyby napsala jen: Mohu dávat žemlovku? napíšou ne, nemůžeš. ale pokud to podá stylem proboha proč bych to nedala, logicky se dočká odpovědi proboha jak to můžeš dávat. Jakmile někdo tímto stylem začne, tak už se pak bohužel zvrhne celá diskuze. Mě to osobně nevadí. Na internetu se s tím musí počítat. Když je to na mě moc, dál to nečtu. Spíš je mi líto zakladatelky, že se nedozví to, na co se původně psala.
Takže se přimlouvám, aby všechny OT přispívající doplnily info k původnímu tématu - jak živily své dítě v 7mi měsících.

JInak s perníkem . Myslím že skoro každé dítě takto něco uloví. Nikdo z toho nedělá tragédii. Tom jako první příkrm ulovil švestkový koláč v 5ti měsících. Přežil to ve zdraví, ale zatím mu ho ke sváče nedávám. :wink:

• Citovat
  • Upravit
43029
9.5.10 11:04
zvedaváholka píše:
Lidi lidi mě přijde že některé mamimy jsou dobré pro psychiatra. Proč to tak všechno žerete. Je vidět že většina jede podle knížek, co se tam napíše, to se musí dodržet. Když některá napíše, že dává něco nezdravého, druhé to kritizují. Proboha proberte se

jo, jeste taky nesnasim hlasku „proberte se“ - ale to jsem psala do jnine diskuse, sem : https://www.emimino.cz/…ankovani/10/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.5.10 11:04

He, tak já nosila celou dobu od narození na svislo a i jsem to tady přiznávala ( v jiné diskuzi) a dokonce jsem dceru posazovala dříve než to dokázala, páč ona nedokázala normálně trávit čas jinak..Takže doufám, že nejsem zařazena v diskuzi o šikaně do dokonalých matek. :mrgreen: :mrgreen:
Určitě tady každý vypěnil při škvarkách, gulášcích, tláče a tak.
Ale buchta, loupák, perník atd. - to je slabinger - to asi nikoho nenastartuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
9.5.10 11:06

OK : v 7m viceme stejne jako tedka, ale rafanek je exot, co mliko nepije a blije
7:00 120 ml neocate
9:30 svacinka ovoce
11:30 120 ml Neocate
13:30 obed masozelenina, brambora, ryze, brokolice, hrasek, mrkev, kralik a kombinace
15:30 120 ml Neocate
17:00 svacina ovoce
19:00 kase z180 ml neo - ryze, pohanka, kukurice, oves

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.5.10 20:04

Necuz diky za podporu,opravdu jsem se tesila na trochu jine prispevky ve vetsine pripadu.Pudlo,jo super,takhle jsem si to predstavovala,takze diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.10 08:27

RECEPTY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie