Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
2.8.13 14:42

@stroužek Za provedení IUI se platí 1000kč + poplatek 30kč :)
Jinak se sestřičkou Oltovou jsem spokojená. Je fakt, že občas nemá svůj den, ale to každý. A asi to s ní člověk musí taky trochu umět. Už jsem se s ní párkrát opravdu dost nasmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.8.13 14:46

Oltová je v pohodě :palec: to větší problém jsem měla s jednou v IMMUNII… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.8.13 14:47

@Niiika88 přesně tak.. člověk musí zvolit správný přístup… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.8.13 14:50

@sweet78 To máš pravdu. Myslím si, že když se s ní dá člověk do řeči a neřeší jen pořád sebe, tak je moc fajn. Dokonce s náma i vtipkuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
2.8.13 15:01

No, my tam konečně možná přišli na příčinu, pořád jsme si myslela, že je chyba ve mně, odstranili mi jedno ložisko endošky v pobřišnici, doktor pořád říkal, at to neřeším, že to má kde kdo. A teď na vyšetření jsme zjistili, že manžel má divný tvary spermií, tak možná to bude ten důvod a jdeme na IUI, příští cyklus.

Nevíte jak to probíhá?

Oltová je super, připomíná mi mou matku :-D

• Citovat
  • Upravit
stroužek
2.8.13 15:01

@sweet78 a jaký problém? Co to je?

• Citovat
  • Upravit
8569
2.8.13 15:03

@stroužek no.. problém je špatně řečené.. ale.. byla prostě fakt děsně protivná… a ještě protivněji se tvářila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.8.13 15:03

@stroužek Dostaneš od doktora léky (já měla injekce menopuru) a chodíš na kontroly, jak rostou folikuli :) Pak až dorostou do potřebné velikosti, dostaneš na píchutí pregnyl, ten vyvolá ovulaci a pak den po píchnutí nebo druhý proběhne IUI. Je to něco jak gynekologické vyšetření a vůbec to nebolí. Pak si po něm ještě na pokoji asi 10 minut poležíš :) Ke mně pustili i partnera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.8.13 15:05

@stroužek on problém začal asi tím že jsem si dovolila říct že se mnou bude trochu problém nabrat krev… no… a už jsem se vezla :zed: a když jsem jí na dotaz jestli jsem něco pila odpověděla že ne.. tak na mě spustila.. a já že vodu samozřejmě ano… a ona prý vždyť tu nejste u výslechu… a že ji zajímala voda ne alkohol… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
2.8.13 15:06

@sweet78 a ta byla v Sanusu?

@Niiika88 tak to je fajn a ten Pregnyl ti dali domů? Já z toho mám hruzu, sama si nic nepíchnu a manžel? Ten už vubec ne. Víš, co nechápu, ovulaci mám i bez hormonů, nyní si to potvrdil, tak proč mě je dávají na ovulaci??

• Citovat
  • Upravit
stroužek
2.8.13 15:07

@sweet78 :-D :-D tak to by mě napadlo, že myslí štávu nebo vodu? Taky jsem jedno nepila a sotva to ze mě teklo. To muselo být vtipný :-D

• Citovat
  • Upravit
8569
2.8.13 15:07

@stroužek nééé v té IMMUNII v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.8.13 15:08

@stroužek Tak to u tebe bude probíhat třeba jinak, když máš normálně ovulku :) A já jsem měla štěstí, že mi pregnyl píchli tam, jinak bych si ho nechala někde píchnout.
No a hlavně jsem si píchala ten menopur, ale to nic není :)
Hlavně neměj z ničeho strach, o všem tě bude doktor informovat dopředu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
2.8.13 15:10

@stroužek no.. já jsem čestný dárce (teda spíš jsem byla).. a právě tam je zajímá aby jsi před odběrem nepila alkohol… resp. ono je to ani nezajímá ale je to v „pravidlech“ jak se chovat před odběrem… a vzhledem k tomu jak ta baba na mě působila… tak jsem si jako na policii připadala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
2.8.13 15:14

@sweet78 a kdy tě poslali na imunologii, já jsem se ho nato ptala a říkal, až po neúspěšném ivf a na to já mu… chci mít všechna vyšetření před, zatím budeme zkouše IUI a kdyby se nedařilo, tak se ho zeptám znovu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.