Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tady se pry ví vše. Existuje takový drbaci kout v jiných zemích? SK, Hu, Pl…?
Ne. Jsme jedine mama forum na svete. ![]()
@Šarlota4 píše:
Ne. Jsme jedine mama forum na svete.
Urcite ano. Ja hodne brouzdala nemecke kecaci mimi fora v dobe, kdyz jsem byla tehotna s prvorozenou. Tam clovek najde daleko vice podpory, kdyz podporit potrebuje, tady to je vzdy hromadne hrrrr na zakladatelku a rychle uklovat ji.
Ja se citim lepe na foru, kde cloveka nekritizuji bezduvodne a ostre, na zapade se tohle moc nenosi. Vlastne ani nevim, proc jsem nakonec permanentne zaparkovala tady.
Ahoj, zkusila si mobilní aplikaci o mateřství peanut? Tam často chodím
@Anonymní píše:
Enjoy ![]()
@warita píše:
Urcite ano. Ja hodne brouzdala nemecke kecaci mimi fora v dobe, kdyz jsem byla tehotna s prvorozenou. Tam clovek najde daleko vice podpory, kdyz podporit potrebuje, tady to je vzdy hromadne hrrrr na zakladatelku a rychle uklovat ji.Ja se citim lepe na foru, kde cloveka nekritizuji bezduvodne a ostre, na zapade se tohle moc nenosi. Vlastne ani nevim, proc jsem nakonec permanentne zaparkovala tady.
Takové bylo emimino taky. Pred 10 a více lety. Hrozně mi ta atmosféra plná podpory chybí
Nevim, jestli jdou ještě dohledat tak staré diskuze, ale kdybys otevřela třeba diskuzi z roku 2008 i na konfliktní téma(chodítka, nočník, sociální dávky), nikdy se to tam tak nesemlelo, příspěvky byly k věci a diskuze se vyvíjely v přátelském duchu volným odklonem od tématu.
Já si to vysvětluji i tak, že dnes má internet kdekdo, může si psát kdo chce, co chce. S rozvojem mobilních technologií je těžké zablokovat prudice, když na jednu wifi může být připojeno více lidí. Dřív, když někdo opakovaně prudil, byl zablokován.
@Anonymní píše:
@azaleila Nejde mi o to diskutovat jinde, jen mě to zajímá.
Takže ano existují. A to je všechno? Na to se nemusíte tak blbě ptát ![]()
@Cenarius píše:
Takže ano existují. A to je všechno? Na to se nemusíte tak blbě ptát
Bez plivat jinam ![]()
@Cenarius píše:
Takže ano existují. A to je všechno? Na to se nemusíte tak blbě ptát
@Jana206 tohle je presne, co jsem mela na mysli.
Určitě, ženský jsou blbý i v cizině. A věta máte to taky tak bude populární i tam.
![]()