Jiný muž, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
1.4.24 17:30

@Sunny81 Místo hledání nového chlapa, by sis měla osvěžit pravidla českého pravopisu. Především používání S a Z. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
1.4.24 17:40
@Pitřice píše: Více

Na pravopis se pudy neptají;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.24 18:17

@Erinne konecne to nekdo rekl za mne, vstah z rozumu to je presne to co to vse vystihuje. Chtela jsem se konecne usadit, mit zodpovedného muže atd… On je opravdu moc hodny snesl by mi i modré z nebe kdybych chtěla, ale bohuzel mozna ja nejsem ta hodna kdo ví… A jestli s tim jde něco dělat? To bych ho mozna musela podvést aby se vzpamatoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.24 18:20

@prokr no když myslíš… Je to docela vtipný jak nekoho neznas a rypes do neho vis o mne jenom to co jsem napsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.24 18:32

@Malá bobina taky jsem samostatná a vydelavam si na vse sama!!! Jednoduse nechci udelat chybu, proste vim ze takoveho chlapa uz nenajdu, je pravda mozna milenec by byl lepsi v sexu, ale vzdycky jsem ve vstahu chtela hlavne jedno, a to svobodu a duveru, ja si muzu delat co chci, mam volnost, muzu jit kam chci s kym chci a proste si ho za to moc vazim. Je to pro mne priorita…ex Milenec mne neuveritelne vzrusuje uz jenom pohledem ale taky nejsem blbá a nemyslim si ze by byl lepsi nez muj pritel… Jenom se s toho potrebuji dostat je to pro mne těžké a nedokážu ho dostat z hlavy. Nejhorsi je ze zitra po týdnu dovolený ho vidim v praci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.24 18:42

@Pitřice jsem Slovenska tutiz mi jeste cesky pravopis nejde tak dokonale. Ale
posnazim se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
1.4.24 18:58
@Sunny81 píše: Více

Tak ja doporučuji změnit práci, pokud nechceš změnit partnera a udělat chybu. Protože ten nový te bude přitahovat vic a vic. A nebo ho tedy zkusit, nabít si pusu a pak se pokorně vrátit domů, ale pozor na prozrazení;)
A píšeš, ze tedy za vztah bratr a sestra může partner? Ze se vzpamatuje po tve nevěře? Tak proč si nepromluvíte, než to znici nevěra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.24 20:33

@Malá bobina praci nemuzu nechat, je to prace kterou jsem chtela, mam supr kolektiv, přátelé, diky nim to tam zvládám alespon trochu… Vidim ho kazdy den tak 10min. To musim nějak vydržet. Uz jsem neco priteli naznačila ale nic nechápe, neveri tomu akorat vidi ze jsem se hodne zmenila, ze porad chci ven, bavit se atd, protoze doma mam depky, on jakoby i tusil a boji se mne primo zeptat, jakoby nechtel vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.24 20:38

@Erinne v zivote jsem nemela motylky v břiše a to jsem uz mela vstahu… Ted poprvé se to stalo, popravde jsem se jeste kvuli nikomu netrapila, az poprvé to prozivam intenzivně všechno… Asi proto ze jsem vzdy mela to co jsem chtela o nic jsem nemusela bojovat, a ted nemuzu ani chtit ani bojovat nic je to po mně zakázané…asi si tim musim projit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
1.4.24 21:05

@Sunny81 Hlavní problém je v tom, ze s přítelem žijete bez sexu jako sourozenci. Pak není čemu se divit, ze mas motýly v břiše z kolegy. Co s tím si musis rozmyslet ty, já bych ve vztahu bez sexu nebyla ochotná žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
1.4.24 21:20

Stejně ho časem podvedes. Když to nebude s tímto, tak to bude jindy s jiným. Žít zbytek života v celibátu? Jako proč. Štve tě to teď, časem to bude ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.4.24 21:59
@Temná duše píše: Více

Nevím proč byl příspěvek smazán a zajímalo by mě, čím jsem tak překvapila :D?
Jo a taky proč POKR :think: :??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.4.24 19:32

@Alušáček mrzi mne tahle situace, hlavne kvuli tomu ze pritel je moc fajn. Ale neho sex důležitý není, pro mne ano, jsme v tom úplně odlišní. Ja jsem hodne vášnivá ženská on uplny klidas… Jsem s toho zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
2.4.24 19:44
@Sunny81 píše: Více

Takhle se, ale přece nedá žít, vždycky ti vášeň bude chybět a budeš hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí