Jít či nejít do práce - toť otázka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
1.7.19 16:44

@bflmpsvz69 Nebudu lhát je to těžké. Holky přes den nespí obě od 1,5r, tak si člověk přes den neodpočine a v noci se všichni 3 budí. Malý od 3 má největší bolení bříška, potom před 6 usne, ale to se budí už holky. Tak se člověk nevyspí a přes den je to fičák než všechny obstarám. Malý spí v nosítku, jinak se nezaspí a je vzhůru a řve. Ale i tak jsem ráda, že je mám a neměnila bych. Já jsem počítala, že první rok bude náročný, ale připravit se na to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
1.7.19 16:52

@Verunka17 Mně právě holky spí současně po obědě ještě 2-2,5 hodinky. Tu starší se snažím na procházce vždy „utahat“. V zimě bylo blbé, že než jsem je oblékla, malá řvala, ale teď je to ok. Ale zase, když by bylo třetí, tak ta nejstarší už bude ve školce a zase budu ve stejné situaci jako teď. No a samozřejmě nemáme za sebou ještě zoubky a jiné „chuťovky“. Odplenkovávala jsem za pochodu. Ale mladší je opravdu extrémně hodné miminko (zatím). Možná i díky tomu nad třetím i uvažuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
1.7.19 17:20

@bflmpsvz69 uf, tak to bude masakr. A to mluvím jako matka, co má třetí za odměnu, byť v roce a půl se to otočilo a v noci má záchvaty řevu. Plus vzdorovité období, všechno sama, třeba v kramu ji do košíku už nenarveme, takže nakupuje a já to na druhé strane vyklízím. Pro mě jsou nejhorší ty noci plus nemoci, ona taková střevní chřipka celé rodiny, to je luxus. :mrgreen: držím pěsti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
1.7.19 17:24

Já myslím že člověk spíš lituje že dítě nemá/ neměl než naopak. Já mám první dvě 22 měsíců od sebe a mít třetí by mě trefil šlak už úplně. Mám dva kluky, první tři roky mazec..no mazec je to v určitém smyslu pořád, i když už jsou ve škole. Na třetí dítě jsem si troufla až 6 let po druhém. A je to fajn. Ale mně netlačil čas, věk ( teď mi je 36 a malému 5 měsíců). Od školky jsem si hodně slibovala, ale bohužel byl víc doma než tam. U obou byla tendence 3-5 dní ve školce, 3 týdny doma, od října do května. U staršího se projevilo adhd takže taky mazec. Ale pokud máš dost peněz mít pomoc, ať už s dětmi nebo s domácností, a dobrého muže, a chceš další dítko, tak do toho jdi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.7.19 17:27

Cizí lidi ti mají radit, jestli si máš pořídit další dítě?? Kristepane… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
1.7.19 18:36
@andelka83 píše:
Já myslím že člověk spíš lituje že dítě nemá/ neměl než naopak.

Tohle si říkám taky, poslední dobou mám myšlenky na třetí dítě čím dál častěji, chtěla bych ještě jedno dítě, které by nás zahrnulo svou bezpodmínečnou láskou a my jeho tou naší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
1.7.19 20:10

@lilithlilith Cizí lidi mi maj poradit pro a proti proč do toho jít/nejít. Konfrontace je pro mě fajn. Jestli tě to točí, nemusíš se vyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.19 22:06

@lilithlilith tak podle me dve nebo tri deti je celkem velky rozdil :nevim: jeste kdyz jsou od sebe cca rok dva takze naprosto chapu zakladatelku ze se chce optat zda se to da zvladnout a tak :) nevidim na tom nic spatneho stejne se pak rozhodne podle sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí