Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adriana88..prosim te.. a jak souvisi vek.. a tetovani s piercingem s osobni hodnotou..
..promin mi mou jizlivost.. ale to pocitas jako.. kerka = osobni ohodnoceni + 500?? Nebo jak s timto..?
Anon.zakl. tak to je fajn..
![]()
@erinv píše: @Adriana88..prosim te.. a jak souvisi vek.. a tetovani s piercingem s osobni hodnotou..![]()
![]()
..promin mi mou jizlivost.. ale to pocitas jako.. kerka = osobni ohodnoceni + 500?? Nebo jak s timto..?Anon.zakl. tak to je fajn..
![]()
Taky mě to zarazilo ale mlčím…
Někdy nestačím zírat… ![]()
@Anonymní píše:
Holky, děkuji za vaše názory. Jen abych vám některým odpověděla…už jsem to chtěla vzdát, protože jsem si přečetla některé názory ve smyslu, že pokud tam není na začátku hnedka ta „jiskra“, tak vztah nemá cenu. Neklapalo nám to při prvním, druhém sexu, nebyl to vůbec můj typ (vzhledově). Nicméně něco mi našeptávalo, ať ještě počkám, ať to neukončuji, ať tomu všemu dám ještě šanci. A tak proběhl další víkend. A musím říct, že teprve teď to všechno začíná nabírat grády, najednou jakobych se probudila a začínám cítit lásku, blízkost, zamilovanost, naději, že třeba z toho bude dlouhodobý vztah. Některé vztahy prostě vznikají tak, že se na druhého podíváte, a máte motýli v břiše, některé asi tak, že se nejdříve poznáte, překonáváte překážky, třeba hnedka není vše perfektní, ale možná o to více toho druhého pak máte rádi a vážíte si ho nejen za to, že je dobrý v sexu (což už začínáme pomaličku „dohánět“), ale má i tisíce jiných vlastností. Děkuji všem za názory. Zakladatelka
To je oc dobře. Vždycky mám radost, když něco dobře dopadne.
@erinv píše: @Adriana88..prosim te.. a jak souvisi vek.. a tetovani s piercingem s osobni hodnotou..![]()
![]()
..promin mi mou jizlivost.. ale to pocitas jako.. kerka = osobni ohodnoceni + 500?? Nebo jak s timto..?Anon.zakl. tak to je fajn..
![]()
Třeba tak, že jsem se sebou spokojená a nejsem žádná zakomplexovaná muňka. Manželovi se moje tetování moc líbí. Piercing mám tam dole a jak to dokáže obohatit sex. Moc to doporučuju.
@Adriana88 píše:
Třeba tak, že jsem se sebou spokojená a nejsem žádná zakomplexovaná muňka. Manželovi se moje tetování moc líbí. Piercing mám tam dole a jak to dokáže obohatit sex. Moc to doporučuju.
Takže ti, co nejsou potetovaní a nemají piercing, tak ti jsou zakomplexovaní? Muňky?
![]()
Anonymní, na jednu stranu ti moc přeju tohle hezké zamilovávací období, na druhou stranu mám strach, že tu budeš za nějakou dobu (pár měsíců, pár let) zakládat diskuzi, že si s chlapem nerozumíte, že je urážlivý a klidně s tebou týden nemluví, že to neklape v posteli… Budu se ráda mýlit, ale podle mě ten první pohled zkrátka vidí realitu, teď už produkuješ zamilovávací hormony, takže máš nasazené růžové brýle, ale zamilovanost jednou opadne, pak možná budeš přemýšlet, jakto, že ti to nevadilo. Doporučuju si velice hlídat, jak se k tobě bude chovat a jakmile by se objevili nějaké urážečky, nemluvení, tak mu to okamžitě nekompromisně dát najevo, že takto fakt ne. Jak si to nastavíš na začátku, tak tobude už pořád…
@Adriana88 píše:
Ty máš dost
ale sebeláska je zas důležitá, to jo ![]()
Ahoj, s tím „jít do vztahu bez jiskry - ze strany partnerky“ mám zkušenost… přítel byl do mě na začátku velmi zamilovaný, ale já zkrátka ne, nebyla jsem si jistá, řekla jsem si, že tomu dám volný průběh. čekala jsem, co se stane, třeba se zamiluji. ale nepřišlo to… teď jsme spolu dva roky a je to vyhaslý a přemýšlím, co dál. v sexu nám to taky moc neklape (dokonce mě dohnal až k sexuologovi, ve 23 letech…). ale zase vím, že je hodnej, věrnej, dodával mi odvahu, ale to je do jiné diskuse…
radím ti, pořádně si to rozmysli. bez pravého zamilování bych do vztahu už nešla, vím, že tím trápím oba dva, jeho i mě… ![]()
@jahůdka_lahodná píše:
Ahoj, s tím „jít do vztahu bez jiskry - ze strany partnerky“ mám zkušenost… přítel byl do mě na začátku velmi zamilovaný, ale já zkrátka ne, nebyla jsem si jistá, řekla jsem si, že tomu dám volný průběh. čekala jsem, co se stane, třeba se zamiluji. ale nepřišlo to… teď jsme spolu dva roky a je to vyhaslý a přemýšlím, co dál. v sexu nám to taky moc neklape (dokonce mě dohnal až k sexuologovi, ve 23 letech…). ale zase vím, že je hodnej, věrnej, dodával mi odvahu, ale to je do jiné diskuse…
radím ti, pořádně si to rozmysli. bez pravého zamilování bych do vztahu už nešla, vím, že tím trápím oba dva, jeho i mě…
a proč jsi s někým koho nemiluješ, jsi přece ještě mladá a tak by sis to měla v hlavě srovnat a najít si někoho, s kým to bude to pravé tornádo.
@Centropenka píše:
a proč jsi s někým koho nemiluješ, jsi přece ještě mladá a tak by sis to měla v hlavě srovnat a najít si někoho, s kým to bude to pravé tornádo.
díky, asi máš pravdu. ale není to pro mě jednoduchý, má určitý svoje kvality, to jen že v poslední době je to nějaký čím dál zvláštnější a ani jedn nevíme, kudy kam… oběma jsou asi líto ty dva roky a taky víme, že ani jeden z nás není nevěrnej, zlej, alkoholik, sobec… a to jsou asi hodnoty, který mám strach, že těžko dneska najdu… pořádek v hlavě si dělám půl roku, ale pořád se nemůžu „dokopat“ k závěru… ![]()
Ja mam kolegyne indky a pro ty je vicemene bezny, ze jim snatek sjednaj rodice, pokud vim tak si to libujou.
Mozna je to jako ten vtip: Jsem moc rada, ze mi manzela nasli rodice, kdybych si takovyho vola vybrala sama tak jsem pekne nasrana.
![]()
K tomu dohodovaniu svadby rodicmi - moja mama vzdy vedela skor ako ja, ci sa dotycnym k sebe povahovo hodime, a ci po opadnuti prvej zamilovanosti po sebe budeme alebo nebudeme hadzat taniermi.
K tej chybajucej iskre… u zeny je vraj najdolezitejsi sexualny organ medzi usami. Ked sa zamiluje hlava, tak sa chlap stane pritazlivym. Ja napriklad od pohladu neznasam blondakov. Moj blondaty manzel je najkrajsi chlap na svete ![]()
Nebo casem dojde k samozapalu, ty voe samy klise mne napadaj, votres. ![]()
Zvyk nam zhury seslan byl
aby nam stesti nahradil.
Onegin, myslim, ale jistej si nejsem.
občas člověk musí udělat i věci, které ho bolí, ale posunou o kus dál. Nelituj dvou let, vem si z toho to hezké a pouč se, co bys v dalším vztahu chtěla a co ne. Umpřímně, i tvůj partner má právo na žesnkou, která z něho bude vedle jak ta jedle a pokud se rozejdete slušně, tak můžete zůstat i kamarádi.