Jít do vztahu bez jiskry?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
20.8.13 22:42

Asi jsi mne špatně pochopila. Já svého manžela miluji, akorát se to časem vyvinulo. A nejsem na peníze a na materiální hodnoty už vůbec, ale chci mít pocit bezpečí pro mne i pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
21.8.13 15:00
@Adriana88 píše:
Radím Ti, pokud má chlap postavení, zázemí a dokáže Tě zabezpečit, tak se vykašli na jiskry a chemii a jdi do toho. Zažila jsem vztah se svalnatým, ale chudým hezounem. Romantika se časem vytratila následovaly půjčky, exekuce a pak hádky. Můj manžel není hezký, je dost stydlivý a malý, ale mám v něm oporu a pocit bezpečí.

To zní, jakoby se přitažlivost a pocit bezpečí vylučovaly :think: Já mám hezkého muže, který mě od začátku hodně přitahoval, chemie tam byla hned a je i po letech a splňuje i v charakteru všech „pět pé“

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
21.8.13 18:24
@Adriana88 píše:
Radím Ti, pokud má chlap postavení, zázemí a dokáže Tě zabezpečit, tak se vykašli na jiskry a chemii a jdi do toho. Zažila jsem vztah se svalnatým, ale chudým hezounem. Romantika se časem vytratila následovaly půjčky, exekuce a pak hádky. Můj manžel není hezký, je dost stydlivý a malý, ale mám v něm oporu a pocit bezpečí.

Fakt lituju nektery chlapy :think: Chapu, ze kazdy proste neni atraktivni a nema na kvalitni holky, ale mit doma podobne smyslejici v horsim pripade manzelku, je opravdu tragedie. :mrgreen: To bych jim radil chodit radsi do toho bordelu, vyjde to levneji a budou mit min nervu. :think:

• Citovat
  • Upravit
92
21.8.13 19:16

Teď Ti teda opravdu nerozumím. Co jsem napsala špatně? Mohu Tě ujistit, že svého muže miluji, ačkoliv jsem si ze začátku myslela, že budem tak akorát kamarádi. Chtěla jsem jen napsat, že momentální tělesná přitažlivost a zamilovanost je jsou pomíjivé a mnohem důležité je, aby chlap byl spolehlivý a pozorný. Ne vždy se to vylučuje, ale někdy jo, což jsem zažila v minulém vztahu. Ale nikomu své názory nevnucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
21.8.13 19:20
@Adriana88 píše:
Teď Ti teda opravdu nerozumím. Co jsem napsala špatně? Mohu Tě ujistit, že svého muže miluji, ačkoliv jsem si ze začátku myslela, že budem tak akorát kamarádi. Chtěla jsem jen napsat, že momentální tělesná přitažlivost a zamilovanost je jsou pomíjivé a mnohem důležité je, aby chlap byl spolehlivý a pozorný. Ne vždy se to vylučuje, ale někdy jo, což jsem zažila v minulém vztahu. Ale nikomu své názory nevnucuju.

Jasne :mrgreen: A kdyby nemel majetek, tak bys ho taky milovala? :mrgreen: Ty milujes to bezpeci a pohodli, co on predstavuje :mrgreen: Proste je takovej hodnej vul, co se postara, ale na prvni pohled neni pritazlivej a lasku si jen kupuje. :think:

• Citovat
  • Upravit
72
21.8.13 19:23

Nesla by som..spokojnost vo intimnej sfere vo vztahu je velmi velmi dolezite…mne pre obdobne dovody skrachovalo prve manzelstvo. Ale rozhodnut sa musis sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
21.8.13 19:30

Jiskra za pár let pomine, ale neměla by tam být odpudivost. Pokud to není nechuť a odpor, tak bych do takového svazku šla za předpokladu, že si ve všem ostatním rozumíte. Nejsem vypočítavá, ale jsou i jiné hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.8.13 20:04
@JedenTypan píše:
Jasne :mrgreen: A kdyby nemel majetek, tak bys ho taky milovala? :mrgreen: Ty milujes to bezpeci a pohodli, co on predstavuje :mrgreen: Proste je takovej hodnej vul, co se postara, ale na prvni pohled neni pritazlivej a lasku si jen kupuje. :think:

Ale Petr nemá mnoho majetku. Bydlíme v domku s jeho maminkou, což je mimochodem má kolegyně a kamarádka. Je na něho spoleh, co řekne vždy dodrží, nehraje na automatech, není povrchní. S ním jsem poznala úplně jiný svět. A hlavně máme společné záliby. Je prostě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
21.8.13 20:08

No já jsem z mého manžela taky ze začátku vyloženě nepadala na zadek, spíš mě uháněl on. Ale uhnal, ukecal a já jsem spokojená. Kolikrát z něho na zadek padám teď :lol: Po desíti letech se máme pořád moc rádi, usínáme a držíme se za ruce, dáváme si pusu při odchodu i příchodu a doma máme pořád kopec srandy. Takže někdy to chce čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.8.13 20:12
@baracudas píše:
No já jsem z mého manžela taky ze začátku vyloženě nepadala na zadek, spíš mě uháněl on. Ale uhnal, ukecal a já jsem spokojená. Kolikrát z něho na zadek padám teď :lol: Po desíti letech se máme pořád moc rádi, usínáme a držíme se za ruce, dáváme si pusu při odchodu i příchodu a doma máme pořád kopec srandy. Takže někdy to chce čas :nevim:
Úplně mi mluvíš z duše, u nás je to v podstatě stejné, jen s tím rozdílem, že jsme spolu zatím necelé dva roky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magnifique
22.8.13 11:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Mám obrovské dilema a potřebuji radu.
Jsem sama s malým dítětem a potkala jsem muže, který se do mě evidentně zamiloval. Má velmi dobré zaměstnání, je slušně vychovaný, báječně jsme si sedli s jeho rodiči, přáteli, obdivuji na něm spoustu věcí, miluje děti a plánuje se mnou budoucnost. Vím, že v něm mám ve všem jistotu.
Ale: je to na můj vkus až moc velký „punťa“, občas je tvrdohlavý jak beran a prý když se v minulém vztahu pohádal, tak to bylo i na týdny a hlavně: sexuálně mě nepřitahuje a v sexu to prostě z mé strany vůbec není ono, jakoby to neuměl a jakoby mě vůbec nijak nevzrušoval. Bohužel já mám sex hodně ráda.
Jenže už mě seznámil s rodinou, přáteli, prostě se to nějak rozjelo. A já se ptám: zažily jsme začátek vztahu spíše „vlažný“, jakože ten chlap nebyl až tak váš typ a postupem času se z vás stal báječný pár? Dá se přes některé věci prostě přejít a „zvyknout si“ na toho druhého? Chci s ním být, ale zároveň to prostě není 100% toho vysněného prince. Jít do toho, počkat, jak to bude postupovat, že si třeba „zvyknu“ a nebo to ukončit a hledat dál? A co když nikoho takového už nenajdu (s dítětem)? :think:

No, pokud nejsi „kalkulka“ tak se tomu vyhni, protože sama mezi řádky píšeš, že je to zjištné. Muž z toho postupem času vystřízliví a mezi námi i upřímnost k němu ze Tvé strany by momohla. Mimo jiné pokud si s rodiči rozumíš, nalej všem čistého vína, ale s tím, že je máš ráda a měj je jako přátele.. I to je reálné. A důvod: Happy endy jsou většinou jen ve filmech. Takže nepočítej s tím, že se najednou zamiluješ a vše půjde, jak na drátkách…:-) Citovo a své já neoblbneš.. ;)

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
22.8.13 11:47
@Adriana88 píše:
Ale Petr nemá mnoho majetku. Bydlíme v domku s jeho maminkou, což je mimochodem má kolegyně a kamarádka. Je na něho spoleh, co řekne vždy dodrží, nehraje na automatech, není povrchní. S ním jsem poznala úplně jiný svět. A hlavně máme společné záliby. Je prostě super.

No dobre, tak nejsi nejaka zlatokopka. Ale proste mas asi nejaky spatny zkusenosti se vztahama(kdyz treba zminujes ty automaty) a jses rada, ze je ne nej spolehnuti. To tak byva ty starsi holky proste uz nehledaj hezouny-no ikdyz ti be je casto uz ani nechteli- ale nejaky hodny voly pro rodinu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
7631
22.8.13 12:24
@JedenTypan píše:
No dobre, tak nejsi nejaka zlatokopka. Ale proste mas asi nejaky spatny zkusenosti se vztahama(kdyz treba zminujes ty automaty) a jses rada, ze je ne nej spolehnuti. To tak byva ty starsi holky proste uz nehledaj hezouny-no ikdyz ti be je casto uz ani nechteli- ale nejaky hodny voly pro rodinu. :lol:

Tak jsou i takové ženy, kterým se „hezouni“ příčí. Myslím tím takové ty z prvních stránek časopisů… Pro mě nikdy nebyli zajímaví. Když vidím některé hezouny mých kamarádek na FB, jak se fotí u zrcadla nebo na pláži v plavkách, tak se musím smát. Nebo tací, co nenosí trička a vystavují hrudník :poblion: :poblion: na ulici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.8.13 12:29

Zakladatelko, nezoufej… Stejně pak má doma většina holek todle https://www.emimino.cz/…znil-161028/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magnifique
22.8.13 19:31
@Kaczenka píše:
Zakladatelko, nezoufej… Stejně pak má doma většina holek todle https://www.emimino.cz/…znil-161028/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Většna holek??? A odkud pocházíš, že tam u vás to má většina holek??? V mém okolí čítající lidi z Čech až po Moravu jsem se s tak stupidní situací z Tvého pro-linku nikdy nesetkala… Njn mám se co učit… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky