Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já naštěstí nemusím řešit tak svízelnou situaci ale za sebe bych nešla asi nikdy. Nejsem ráda vidět a nebo aby se o mě mluvilo. A pokud bych se dostala do toho finále tak bych po několika měsících asi nesnesla prohru. Ale já už jsem taková…
Můj názor je, že tomuhle bych nevystavila 4letou dcerku, která tam s vámi zřejmě bude přebývat, jak jsem vyrozuměla.
Já se přiznám, že mě by nikdo do žádné reality show nedostal. A toto bude reality show, jinak by to nedělali. Nakonec vždy vše přetočí, ztratíte soukromí, možná budete i míň s dcerou. Ale říkám- nešla bych do toho já. Každý je jiný a někomu nevadí že na něj všichni hledí , ztratí soukromí a ještě z něj občas udělají blba. Mně by to nestálo ani za to bydlení, protože stejně nevíš, zda ho nakonec získáte právě vy.
na tohle teda nejsem
a teda jak je tam napsáno prvky reality show tak nevěřím, že bude záležet jen na šikovnosti a pracovním nasazení páru…tipuju, že na tom jak natíráte zeď v obýváku a jdete společně koupit barvu a jde vám to od ruky, protože jste šikovní a pracovně nasazení by se sledovanost nezvýšila
…nevím…když už jste se přihlásili asi bych se šla podívat co za tím vším je a počíst si ty jejich podmínky, ale to je asi tak všechno..mě by nenapadlo se ani přihlásit ![]()
Z.
Ahoj, tak já za sebe říkám, že bych do toho nešla ani náhodou. Za bydlení by mi ty 4 měsíce nervů nestály… Asi bych hooodně těžce nesla to, že mi bude někdo čtvrt roku za zadkem. Pokud do toho půjdete, přeju hodně štěstí.
Brala bych take v potaz - co to potencionalne udela s vasim vztahem - preci jen zadne soukromi a porad nekoho za zadkem.
Osobne by mi nejvetsi prekazkou prisla dcera - ji se zrejme nikdo ptat nebude, zda by do toho sla nebo ne a velmi fatalne se ji narusi „rezim“ a zvykat si na nove cizi prostredi a nove cizi lidi v tomhle veku mi neprijde zrovna idealni…
Tady musis pocitat s tim, ze hodne veci bude vytrzeno z kontextu, vystrihano a pouzito uplne jinak, nez je to mysleno. Ve finale z Vas mohou udelat uplne jiny par, nez ve skutecnosti jste - na to budte dobre pripraveni a jak rikam - prvni starost o dite a nasledne o partnerstvi by mi za to nestala.....
Ahoj,
omlouvám se za anonym, snad pochopíte, že ne vše chce člověk ventilovat veřejně
Jde mi o radu - manžel nás přihlásil jako rodinu do soutěže televize Prima s šancí zisku bydlení, pokud vyhrajeme. Poslal nezávazný mail jako přihlášku a toto mu přišlo v odpovědi:
obdrželi jsme od Vás přihlášku na nový pořad televize Prima z oblasti stavby a designu. Rádi bychom Vás touto cestou pozvali na konkurz. Prosím dostavte se oba z páru, tak jak jste se přihlásili.
Místo: PRAHA, výstavní sál hotelu Olšanka, Táboritská 23, Praha 3 Čas: sobota 10.1.2009 v 18.00 hodin (prosím vyhraďte si minimálně 3 hodiny vašeho času.)
Při prezenci nahlásíte svoje jméno a příjmení, dále budeme potřebovat vyplnit formulář svolení k natáčení a následně si Vás vyfotíme sólově i v páru. Dále budete pozvání před výběrovou komisi, kde Vám budou kladeny otázky z oblasti vašeho života, vztahu k práci a designu. Výsledky budou oznámeny pouze těm, které komise vybere do 2.kola.
Pravidla pořadu:
Hledáme 3 páry různých věkových skupin, vzdělání, které budou po dobu 4 měsíců (od 15. února do 20. června) stavět, upravovat, designovat a vybavovat 3 rodinné domy. V tuto dobu budou muset páry věnovat stavbě téměř veškerý svůj čas (jeden z páru musí být na stavbě a k natáčení k dispozici vždy minimálně 6 dní v týdnu, druhý z páru musí být na stavbě a k natáčení k dispozici vždy minimálně 4 dny). V tuto dobu musejí páry v lokaci žít (tzn. Také nocovat). Páry budou mít k dispozici přidělený rozpočet a odborné konzultanty v oboru, kteří jim budou pomáhat a radit. Samotné rozhodnutí a provedení úkolu bude ale jen na nich. Páry budou postupovat podle zadaného harmonogramu (harmonogram zadává a má právo měnit produkce).
Tento pořad vychází z úspěšného pořadu Jak se staví sen, ale práci designérů budete tentokrát dělat VY! Jedná se o soutěžní pořad s prvky reality show, kde se hraje o milionovou výhru, přičemž konečná vyhraná částka závisí jen na šikovnosti a pracovním nasazení páru. Vyhrává jen jeden ze třech párů, výherce bude znám v posledním díle, šance na výhru je 33%!!!)
Pokud budete vybráni, bude s vámi podepsaná smlouva, jejíž přílohou bude výpis z rejstříku trestů, potvrzení o dobrém zdravotním stavu, souhlas s pravidly soutěže.
Nechce se mi do toho moc jít, ale zas si říkám, že nové bydlení potřebujeme, sami si na to nenašetříme, zároveň jsme oba manuálně zruční, manžel přímo z oboru (dělá na stavbě), v práci mi hrozí vyhazov skrze krizi a nedostatku zakázek ve firmě, takže by i asi prošlo i neplacené volno po dobu natáčení ALE:
jak je to s financemi během natáčení, z čeho bychom žili? co budeme dělat s dcerkou (4r) - bude to muset absolvovat celé s námi? Jestli to třeba bude o tom, vystavět si baráček částečně svépomocí, tak by to znamenalo případně přespávání na stavbě či co já vím a další je otázka, v jaké lokalitě to bude a jak se tam pak případně budeme dopravovat z domova (nemáme auto). No je strašně moc otázek, co mě napadá a nevím, jestli tedy mám jít s manželem v tu sobotu na konkurz.
Píší tam, že je to stále ještě nezávazné, jen musíme podepsat souhlas s natáčením (předpokládám že s natáčením při samotném konkurzu, takže bychom se pak mohli objevit maximálně v nějakém úvodním sestřihu o soutěži, pokud bychom nechtěli jít už dál nebo nás nevybrali).
První má reakce byla, že nikam nejdu, že se nechci nikde ukazovat. Jenže zas je to šance získat vlastní bydlení a kdyby manžel nebyl z oboru tak to zavrhnu hned, ale takhle ve mě hlodá červíček, jestli to radši nezkusit. Aspoň do toho dalšího kola a pak se uvidí…
Co si o tom myslíte vy? Máme tam s manželem v sobotu jít a zkusit to nebo ne?
Děkuju předem za všechny odpovědi
Anonymní zakladatelka