Jít na potrat nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.19 23:13

Všem moc velký díky v pondělí jdu na první těhu kontrolu tak si to pořádně rozmyslím abych nelitovala :srdce: moc moc díky všem :hug: :hug: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
25179
21.11.19 23:42
@Anonymní píše:
Všem moc velký díky v pondělí jdu na první těhu kontrolu tak si to pořádně rozmyslím abych nelitovala :srdce: moc moc díky všem :hug: :hug: :srdce: :srdce:

tříletý (nebo dokonce čtyř) věkový rozdíl je v pohodě, mám to tak u většiny svých dětí. Dítě si nech, časem by ti to bylo líto…A po porodu spolehlivou antikoncepci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.11.19 00:43
@evulinda79 píše:
Vzhledem k písemnému projevu paní, bych se už dál nerozmnožovala a pak vy budete žít s dítětem či bez, takže si to stejně musíte rozhodnout sama a vy už stejně rozhodnutá jste, není tu tedy co psát

Nejdřív si dej do pořádku svůj písemný projev - gramatika hrozná, stylistika ještě horší a pak se tady do někoho navážej. Trapný…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.19 07:17

Já tě chápu. My se teda chráníme jak to jen jde(nemůžu brát HA ze zdravotních důvodů), ale kdyby se stalo, také bych si druhé nenechala. Máme syna a další nechceme a taky nemáme finanční problémy a vztah nejlepší co jsem kdy měla, máme se moc rádi. Takže ano, já bych na potrat šla. Udělej to co nejdřív pokud to tak opravdu chceš aby si stihla mini interupci, ta tak drahá není.

• Citovat
  • Upravit
78186
22.11.19 08:11
@Anonymní píše:
Před 4 měsíci sme čekaly plánovaný mimi a bohužel jsem měla mimodeložni těhotenství stačilo jak sme se zklamali a bylo nám na nic bylo to tento rok 2×krat :,( a teď nevím jestli to uděláme správně a necháme si neplánovane mimi :( mám velký strach a tu myšlenku že ho dát pryč :,( :,( :,( vím kolik žen by o to stalo a nedaří se :,( také my v rodině říkají že jedinacek nestačí bylo by malé smutno takhle si spolu pohraji

samozřejmě se musíš rozhodnout sama podle svého a poradit se s manželem, ale co mě teda velice zaráží, že před 4 měsíci jsi čekala plánované mimi a teď jsi těhotná s neplánovaným mimi? :zed: to nedává moc smysl??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.11.19 08:36
@Anonymní píše:
Před 4 měsíci sme čekaly plánovaný mimi a bohužel jsem měla mimodeložni těhotenství stačilo jak sme se zklamali a bylo nám na nic bylo to tento rok 2×krat :,( a teď nevím jestli to uděláme správně a necháme si neplánovane mimi :( mám velký strach a tu myšlenku že ho dát pryč :,( :,( :,( vím kolik žen by o to stalo a nedaří se :,( také my v rodině říkají že jedinacek nestačí bylo by malé smutno takhle si spolu pohraji

To vůbec nechápu. Takže jste se o dítě snažili, nevyšlo to, a teď, když přišlo, byste ho dali pryč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.11.19 08:49

Kdoví jestli to není troll :lol: Nějak nechápu, že jednou je druhé chtěné, nevyjde to a když se zas zadaří, tak už najednou je nechtěné :lol:
Každopádně já bych pochopila i tu interrupci, já druhé taky nechci, ta jedna mi bohatě stačí a i tak jsem občas zralá na psychiatrii. A to je to malý, ani ne roční dítě. Druhé bych nedala, leda až bude dceři třeba 7, 8, bude už trošku samostatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
22.11.19 09:37

@warita no já to ještě neznám, ale matky školáků tu často píšou, že jen v září utratí za školu cca 10000,–-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 09:45
@Anonymní píše:
Když jsem byla mladá a chodila do školy taky se mi to podařilo, bohužel jsem na interupci šla. Nikdy víc bych to neudělala. Vždy se to dá zvládnout než půjdeš do práce a vyděláš nějaké penízky. Jinak před 6 lety jsem platila se vším všudy cca 3.000. Do dnes toho lituji :,( :,( :,(

Také toho lituju. Pro UPT jsem se rozhodla ze zdravotních důvodů ( 50% riziko genetické vady plodu, trombofilní mutace atd) a z důvodu že manžel tehdy přišel o práci (bylo to v době, kdy práce nebyla) a meli jsme hypotéku a už 2 děti a málo peněz…, ale i po mnoha letech přemýšlím o tom, jestli by se tehdy nenašlo jiné řešení.

• Citovat
  • Upravit
2900
22.11.19 09:57
@Anonymní píše:
Všem moc velký díky v pondělí jdu na první těhu kontrolu tak si to pořádně rozmyslím abych nelitovala :srdce: moc moc díky všem :hug: :hug: :srdce: :srdce:

Píšeš, že bys to nedala. Co bys nedala? Péči o dvě děti? Nebo něco jiného? Před pár měsíci jste čekali plánované miminko, takže jste druhé chtěli. Když sis tehdy myslela, že péči zvládneš, tak teď se toho bát nemusíš.
Bojíš se porodu? Já se bála, po první ne zrovna ideální zkušenosti jsem znovu rodit nechtěla. Tělo už ale bylo „chytřejí“ a druhý porod proběhl hladce, i vše po porodu bylo jak podle učebnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 14:14

Určitě si miminko nech. Kdyby sis ho nechala vzít, jednou by sis to hodně vyčítala a mohlo by tě to psychicky úplně zničit. Píšeš, že máš krásný vztah s partnerem a jednu princeznu. Zvládáš jedno dítě, tak určitě zvládnete i dvě. Navíc starší holčička už je velká, bude ti velkou pomocnicí a uvidíš, že miminko si nechat bude to nejlepší rozhodnutí. :kytka: Posílám ti povzbuzení a sílu, zvládnete to. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1573
22.11.19 19:49
@Janli píše:
Nejdřív si dej do pořádku svůj písemný projev - gramatika hrozná, stylistika ještě horší a pak se tady do někoho navážej. Trapný…

bez gramatické chybičky, kočko :-)
asi neznáš moc pravopis, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.11.19 19:59
@evulinda79 píše:
bez gramatické chybičky, kočko :-)
asi neznáš moc pravopis, že

No, já na rozdíl od tebe ano :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1573
22.11.19 20:09
@Janli píše:
No, já na rozdíl od tebe ano :mrgreen: :mavam:
:jazyk: tak se předveď, ty gramatická chybo, alespoň jednu jedinou napiš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.11.19 20:14
@evulinda79 píše: :jazyk: tak se předveď, ty gramatická chybo, alespoň jednu jedinou napiš

Ale @Janli má pravdu, v první větě je jasná chyba v interpunkci. U těch ostatních čárek těžko říct, syntax je tak zpotvořený, že jsem vůbec nepochopila smysl sdělení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí