Jít na potrat nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
26.1.14 19:42

@Tiger-lily a tak proto se HA předepisuje pro lepší pleť :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 19:44

@nimitka hypotéka by šla. Je lepší platit těch pět šest tisíc na splátkách za svoje bydlení, než je dávat za nájem.
Zajděte si na finančním poradcem, zkuste více bank a rozhodněte se dle toho, kerá vám nabídne nejlepší podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
26.1.14 19:45

@nimitka ja nevim, ale ja osobne bych na potrat nesla. Nikdy jsem s timto resenim nesouhlasila..mam kamaradku, ktera porodila v 16. A vse zvladla, ty ses starsi a nevidim duvod, proc si mimi nenechat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.1.14 19:46

Zase přes anikoncepci 8o je na čase, udělat seznam, kdo všechno otěhotněl přes antikoncepci a poslat to výrobcům, ať s tím něco dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@Drakelous píše:
@Tiger-lily a tak proto se HA předepisuje pro lepší pleť :D :potlesk:

a pak i pěkné bříško :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@berry4 píše:
@Drakelous No vypadá to, že na miminu nemá HA možná ani 50% ochranu :mrgreen: ;)

Tak zas těm, kterým neselže, ty zkrátka nemaj důvod na emimino chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.14 19:49
@nimitka píše:
  • energie samozřejmě, ale když vidím 2 nevzdělaný středoškoláky s miminem ve vlastnim, tak mi to nepřijde nemožné…
Příspěvek upraven 26.01.14 v 19:43
:lol: trochu jsem se musela pousmát… Ale teoreticky-10 000,možná 11 půjde do bydlení. Zbytek máte na jídlo a všechno ostatní. Teda v případě, že přestane přítel sponzorovat rodiče. To by šlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
26.1.14 19:51

@nimitka ahoj :mavam: taky mi je 19 v březnu 20. dnes jsem 6+3 tt a rozhodla jsem si prcka nechat okamžitě vlastně mě ani nenapadlo, že bych šla na potrat. :) Maturovat mám až příští rok. Rodiče to ještě nevědí. Taky jsem měla problémy s močákem, dnes jsem dobrala antibiotika. Když jsem byla u dr. bavila jsem se o tom se sestřičkou, řekla mi, že to mám brát jako znamení, plno lidí má v dnešní době problémy s otěhotněním. Stejně je vše na tobě, nebo na Vás. Držím palce ať se rozhodneš správně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.1.14 19:52

Musíš se rozhodnout ty sama s přítelem.
Já bych na potrat nikdy dobrovolně nešla. V červnu jsem musela na revizi v 10tt, protože miminku přestalo bít srdíčko, dnes bych měla termín porodu a stále mě to pronásleduje. Nedovedu si ani představit, že bych na to šla z vlastní vůle.
V té situaci jsem kdysi také byla.1.dítě jsem porodila v 18ti letech,2. ve 20.Skoro 3 roky jsme bydleli u rodičů a dalo se. Nedovedu si představit, že by tu děti nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.1.14 19:54

Jestli jsi pevně rozhodnutá pro potrat, jdi. Jestli ti něco říká ne, tak si miminko nech. Psychicky by ses z toho zhroutila ty, a pokud by se ti podařilo už miminko nemít… Školu si můžeš dodělat kdykoli i dálkově. Držím palečky, ať je tvé rozhodnutí to pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
26.1.14 19:54
@Mišalí píše:
@nimitka ahoj :mavam: taky mi je 19 v březnu 20. dnes jsem 6+3 tt a rozhodla jsem si prcka nechat okamžitě vlastně mě ani nenapadlo, že bych šla na potrat. :) Maturovat mám až příští rok. Rodiče to ještě nevědí. Taky jsem měla problémy s močákem, dnes jsem dobrala antibiotika. Když jsem byla u dr. bavila jsem se o tom se sestřičkou, řekla mi, že to mám brát jako znamení, plno lidí má v dnešní době problémy s otěhotněním. Stejně je vše na tobě, nebo na Vás. Držím palce ať se rozhodneš správně. :hug:

Tak to je fajn, že to zvládneš bez podpory rodičů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
26.1.14 19:55
@nimitka píše:
Proč ne hypo? Vychazela by nás na 5k/měs.

protože musíte počítat s budoucností… ty budeš mít rodičák asi přes přítele na 3 roky, že? A co když po 3 letech nenajdeš práci? Pak budete mít jen těch 17tis. Bála bych se toho, kor když nemáte nic našetřeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
26.1.14 19:57

@AngelLilly Mám přítele, který vydělává. Sám je přesvědčený o tom, že to zvládneme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
26.1.14 19:58

Musis se rozhodnout sama, musite vedet jestli to hlavne financne date.Ja rodila v 17ti, mam ted dvouletyho kluka a s jeho otcem spolu nejsme, neni to idealni situace ale pocitala sem s tim, ze tohle se muze stat, takze na tom spatne nejsme, ale k idealu to ma hodne daleko :) Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.1.14 19:59

Nejsem o moc starší než ty a dítě bych si v tomhle věku nechala, kdybych věděla že na něj budu mít peníze. Jak dlouho jsi s přítelem? A co máš v plánu po maturitě, VŠ? Maturitu stihneš, to je dobrá zpráva…
Sama mám podmínky, za kterých bych si dítě určitě nechala, i když studuji VŠ. Ty, pokud bydlíš u rodičů a přítel vydělává, bys také nemusela být v tak velké nouzi, abys dítě neuživila…
A pokud máš zdravotní problémy, bála bych se, že kdybych šla na potrat a jednou pak chtěla dítě a nešlo to, strašně bych si to vyčítala.
Ať se rozhodneš jakkoli, přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky